Dodaj do ulubionych

prezent dla chłopaka-help!!!

29.06.06, 17:51
błagam kobietki,podpowiedźcie mi co można fajnego mu kupić.ma 22 lata i w
niedzielę urodziny.zdjęcie odpada,striptiz też,breloczek?fajne gacie?chcę coś
oryginalnego,może coś zrobionego przeze mnie,ale czas mam tylko do
niedzieli :( najlepiej coś,co by mu się kojarzyło ze mną.liczę na jakąś
podpowiedź,bo ręce mi opadają..
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan Polecam Mazdę RX-8 IP: *.acn.waw.pl 29.06.06, 23:35
      idealny prezent dla każdego mężczyzny
    • Gość: profesor Lew Re: prezent dla chłopaka-help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:48
      A może zaspokój go ORALNIE, ANALNIE LUB WAGINALNIE.
    • lovedance Re: prezent dla chłopaka-help!!! 30.06.06, 08:30
      Ja kiedyś mojemu facetowi powiekszyłam nasze4 ulubione zdjęcie,wsadziłam do
      antyramy i ozdobiłam ją...Poza tym on bardzo lubił michałki więc kiedys mu
      kupiłam całą skrzynkę:D:D miała chyba 2 kg.Uwielbiał też karpatke więc kupiłam
      mu jakąś bluzke i do tego upiekłam takie ciasto i wiozłam je do niego przez pół
      miasto-był bardzo zadowolony:D Poza tym sa takie różne smieszne rzeczy, które
      mozna kupić, bokserki z fajnym nadrukiem, jakies kapcie z kształcie łosia, no
      nie wiem...bo mniej orginalnie jest kupić zestaw kosmetyków czy zegarek, albo
      cos do ubrania.Ja mysle, że możesz to jakoś połączyć.Dac mu to zdjęcie, upiec
      ulubione ciasto (SAMA-nieważne jak wyjdzie, wazne żebyś zrobiła to sama) a do
      tego kupic mu jakiś ciuszek czy kosmetyk:-) pozdrawiam
      • s211 Re: prezent dla chłopaka-help!!! 30.06.06, 08:51
        lovedance ma absolutna racje! Zrobiłabym to samo
    • Gość: laksacja321 Re: prezent dla chłopaka-help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:49
      olencjo a może zaproś koleżankę i we trójkę uprawiajcie ostry seks, to na pewno
      mu sie spodoba i będzie ci bardzo wdzięczny
    • Gość: Mariola Re: prezent dla chłopaka-help!!! IP: *.22.radom.pilicka.pl 30.06.06, 15:50
      Ja kiedys dla mojego faceta przygotowałam zabójcze majteczki:)Tzn.pomalowałam
      swoje białe stringi w czerwone serduszka mazakiem, napisałam kocham
      Cie,narysowałam z przodu buzke z jezyczkiem:))))))))A pod nia drukowanymi
      literami ZJEDZ MNIE!!!i schowałam sie w nich pod kołderke:)Miał taka słodka
      minke jak to zobaczył, ze szok nie wspominajac o tym jaki był namietny...do tej
      pory mówi mi, ze to było bardzo słodkie:))
    • Gość: ja Re: prezent dla chłopaka-help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:04
      szlak mnie trafia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka