gixerkaa 19.07.06, 12:19 Okres spóźnia mi sie juz ok 10 dni. Dawno tak nie miałam. Uprawiałam sex, ale z zabezpieczeniem (facet nie miał wytrysku we mnie)(zawsze staramy sie BARDZO uważać)... Ale ciągle sie martwię, ze mogę być w ciąży :(:(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia972 Re: okres :(( 19.07.06, 12:23 Psychika też dużo robi, więc najlepiej będzie jak się trochę uspokoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: okres :(( 19.07.06, 12:25 zrób test ciazowy. Jak zobaczysz negatywny wynik - zaraz przyjedzie miesiaczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_wody Re: okres :(( 19.07.06, 12:30 Zrób test, będziesz spokojna. Idź do lekarza jak sie nie pojawi niebawem, dostaniesz cos na wywołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire zapezpieczenie?! 19.07.06, 14:26 Twoim zdaniem stosunek przerywany to zabezpieczenie?! co ty nie wiesz że przed wytryskiem penis wydziela płyn w którym moga być plemniki?! żadna antykoncepcja nie daje 100% ale stosunek przerywany to igranie z losem a nie antykoncepcja obyś dostała ten okres... i myśl na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: zapezpieczenie?! 19.07.06, 16:59 > obyś dostała ten okres... > > i myśl na przyszłość alez wy baby jestescie. pozwolcie dziecku sie urodzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: zapezpieczenie?! 19.07.06, 17:15 Prezerwatywy sa skuteczne dopoki postepuje sie zgodnie z wszystkimi wskazowkami co do ich uzycia. Jednak mozna nie zauwazyc ze podczas ich zmiany pewna czesc spermy moze dostac sie facetowi na palce a potem na gumke. No i mozna miec problem. Nie chce Cie straszyc, ale ja dorobilem sie w ten sposob ladnego synka :) Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: zapezpieczenie?! 19.07.06, 20:08 teraz przynajmniej nie panikuj. i tak już nic nie możesz zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: zapezpieczenie?! 19.07.06, 21:00 > teraz przynajmniej nie panikuj. i tak już nic nie możesz zrobić. Fakt. Dzieciak juz dawno mi sie urodzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zUZKA Re: okres :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:12 i co???? zrobiłas test?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciwniczka Re: okres :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:12 powiedz czy jesteś w ciąży ;)))?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa Re: okres :(( IP: 83.243.37.* 19.07.06, 21:25 oj przestań! nie jesteś w ciąży. nie bój sie taz sie bałam na początku Odpowiedz Link Zgłoś
gixerkaa Re: okres :(( 20.07.06, 12:33 na szczęście juz po kłopocie. nie jestem w ciązy...Ale dopadła mnie schiza ciążowa :( Odpowiedz Link Zgłoś