jagodzianka86 27.07.06, 08:45 do nastepnego piatku chce wygladac chydo, bo teraz jestem taka w sam raz. tylko nie piszcie ze sex to najlepsza silownia, bo chwilowo mam przymusowa przerwe. ma ktos jakis sprawdzony sposob?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aashenta Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 08:47 Nie wiem bo nie stosowałam ale słyszałam ze jest jakas 4 dniowa dieta. Je sie tylko zupe kapuściana ale ponoć jest ochydna;/ nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 08:53 tak, potwierdzam. jest ohydna i nie da sie jej jesc. kiedysz kolezanka robilysmy ta zupe. ja zrezygnowalam, a ona po 2 dniu puszczala pawia jednego za drugim... ale moze o to chodzilo, zeby w ten sposob sie odwodnic... Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 08:55 Jest jeszcze jakaś ale ona trwa 14dni. Z tego co wiem to chudnie sie nawet do 8 kg ale musisz jesz tylko to co masz tam napisane Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 08:48 chętnie bym zastosowała ale niestety nie mam silnej woli;) mam zachcianki rózne i uwielbiam słodycze;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 08:48 chydo do sie nie da ale ohydnie da sie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrau Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:57 jest jededen sposob,mianowicie wysilek fizyczny.rok temu tez chcialam schudnac a wiadomo jak jest z dietami,jezdzilam w gory pare razy w tygodniu dluzszy czs - szybki marsz dal super efekty,do dzis moja waga sie nie zmienila a nie jestem na diecie,jak schudlam wtedy 8kg tak do dzs waze 52.inne sposoby a w szczegolnosci diety sa do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:06 tylko w ciagu tygodnia jest nie do osiagniecia... kurcze chyba juz nic nie bede robic bo jak gwaltownie schudne to z moich bujnych piersi zrobia sie worki, a tego nie zrobie sobie ani chlopakowi..pobiegalabym troche ale ta pogoda mnie dobija, poza tym czy moje uda nie zrobia sie po tym jak dwie buly miesni??. chce miec szczyplejsze uda a nie bardziej wypasione. w ciagu tygodnia to cyba liposukcja dalaby efekty. ktos juz to przechodzil?? Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:08 bujne piersi? fiu fiu ;* Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:21 mam na czym siedziec i czym oddychac. z moich piersi jestem najbardziej dumna wiec szkoda by bylo gdyby juz nie byly takie jedrne z powodu jakiejs glupiej diety... Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:23 Fajnie byłoby sie w takie wtulic <marzy> Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:26 wybacz :) te dwa cudenka sa juz zajete przez pewnego pana W :) i absolutnie nie chodzi tu o naszego playboya -Waldka :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:33 Tylko pozazdroscic ;) A pupka duza;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacosta20 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:41 To kogo podrywasz? Ja czy mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:44 mamy kolejnego masowego podrywacza?? Slonko on nie moze mnie podrywac, bo i tak jestem zajeta.. a flirt jest przeciez nie szkodliwy. moze razem poflirtujemy :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:45 Flirtuje z lacostą. Nawet sie wczoraj zdzwonilismy. Bardzo fajna konietka. Wkrótce spotkanie. Zabieram ja nad morze... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:42 mam dosc szerokie biodra, ale nie mam figury kaczki- czyli nie mam wypietego tyleczka. mam taki zwykly - nie wypiety ani wiszacy.. po prostu taki idealnie pasujacy anatomicznie to meskiej raczki :P najpiekniejsze sa tyleczki brazylijski.. zarowno kkobiet jak i mezczyzn :D Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:44 czyli co zachwalasz towar ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:46 w sumie opisuje wiele polek ktore pasuja do tego opisu, mojego opisu:P i nie zachwalam towaru bo nie mozna mnie kupic Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:47 lubisz filmy wszak :) wiec widzialas niemoralna propozycje... Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:44 Musisz być bardzo piękna kobietką. Ile masz lat? Chciałbym Cie zobaczyć... Lubię oceniać kobiety bo wszystkie są piękne Może wyślesz mi zdjęcie? Jagódko? Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:45 no i mamy wytrawnego kupca zajrzy w zeby sprawdzi peciny a jak dogra cene to i przyjedzie sam po towar :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:52 chyba zaczynam Cie lubic. masz tyle sarkazmu w sobie... to jest nawet fajne Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:52 www.fotka.pl/osoba.php?id=387848 to ja teraz Ty jagodzianko Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:56 no pięknie wszyscy uciekli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:11 no no :) robisz na mnie wrazenie :)scigacze, deska.. cos jeszcze praktykujesz?? fote Ci przesle na maila albo podesle Ci adres. zabije jak bedziesz przekazywac je dalej - potrafie byc niebezpieczna. cenie sobie anonimowosc :) wiec to bedzie tylko dla Cibi, umowa stoi?? Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:15 Mam swój wiek;) Nie bawie sie w rozsyłanie zdjęc kobiet innym;) Jestem samolubny;) Wole zostawic dla siebie zdjecie pięknej kobiety;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:18 bo ja wiem czy ja taka piekna?? przecietna Polka. a wlasnie.. skad jestes?? bo takiej wody w Bautyku nima :> a szkoda :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:25 Jak już mówiłem każda Polka jest piękna... na swój sposób okolice Opola wyslesz mi zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:26 jak jutro tu bedziesz to w nagrode je dostaniesz :> Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:27 Nie wiem czy wytrzymam tyle godzin zeby Cie zobaczyc ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:30 jutro ocenisz czy bylo warto czy nie. jesli tak to sprawy nie ma, ale jesli stwierdzisz ze jednak nie, to skasujesz je i zrobisz sobie mocnego drinka, mimo ze ponoc nie pijesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:34 powiem tak: pije ale w małych ilościach i rzadko Ale ocenie czy co było warto? Rozmawiać z Tobą? Oczywiscie ze warto! Słonko ja nie krytykuje kobiet jak Waldek Bardzo Cie proszę nie daj sie prosić Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:37 ocenisz czy warto bylo czekac tyle na fotke czy jednak lepiej bylo pozostac nieswiadomym :D w tej chwili jestem w pracy, wiec i tak nie mialabym jak Ci je przeslac, a z fotki skasowalam, bo najzwyczajniej mi sie to znudzilo Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:39 Dobrze w takim razie poczekam do jutra i trzymam Cie za słowo. Lubie odwazne dziewczyny wiec nie wstydz sie wysłac zdjecia na którym napewno pięknie sie prezentujesz Buziak;* A co mi jeszcze o sobie powiesz? Skad jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:59 oj kochany, bo laski z ktorymi tez tak flirtowales napuszcza na mnie nagonke :P nie wciagaj sie tak w to. przeciez to tylko internet. a co Ci po tym, ze dostaniesz moje zdjecie? i tylko zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 11:05 Czyli Ty mnie uważasz za jakiegos playboya? Cieszyłbym się z Twojego zdjecia poniewaz lubie wiedziec z kim rozmawiam a poza tym ja Ci sie pokazałem Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 11:37 wiesz.. jestem troszke zawiedziona. jesli z jedna panna jedziesz nad morze to nie powinienes wysylac innej buziaczkow... Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 12:19 Nie bądz zawiedziona Z Toba niestety nie moge pojechać nad morze bo jestes zajeta a taki buziaczek przez neta to jeszcze nic złego Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 12:27 niby tak, ale moj Przystojniak moglby stwierdzic cos innego. czasem zaglada na to forum :> Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 12:33 A to ze mi obiecałaś wysłać zdjęcie nie będzie przeszkadzało Twojemu Przystojniakowi? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 12:51 wysle Ci fotke a nie majtki!! poza tym obiecales ze zachowasz ja dla siebie. nie przesadzajmy. mój męzczyzna dostał mnie w calosci i Ty dostaniesz tylko obraz tego co on juz ma. watpie by robil jakies problemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 13:34 ja chciałem fotke i nadal chce a o jakich majtkach mowa ??? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 13:36 pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 13:37 tak napisalam dla porownania. zdjecie nie jest czyms takim osobistym o co ktos moglby miec pretensje.jeszcze nikomu nie wysylalam bielizny i nawet nie dalam. za bardzo lubie swoja bielizne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 13:38 przyznaj ze jej nie pierzesz a nie lubisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 13:38 Juz sie nie moge doczekać az dostane Twoje foto! Nie pokaże nikomu chocby nie wiem jak prosili ;) Co moje to moje;) Chociaż zdjęcie bedzie moje;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 13:42 ciao Wielbicielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 13:44 juz mi uciekasz? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Jagodzianka86 ;* 27.07.06, 15:07 Jagodzianko juz nie jade z nikim nad morze ;( Bede musiał pojechać sam ze wzgledu na to ze lacosta z którą się umawiałem przez tel była extra a na forum pokazuje niski iloraz inteligencji;/ tak wiec juz moge słać buziaki ;) Czekam na Twoje zdjecie. Mam nadzieje ze je ujrze jutro! Miłego dzionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:45 prawdziwy Tulipan :) albo taki och karol :) "ja tylko niose rozkosz:)" Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 09:47 kiedy ja ciebie o to prosilam - odmowiles. wiec dlaczego ja mialabym sie zgodzic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:16 ty idz sie lecz na glowe jak mozna wyksztalcic nogi ?musialbys biegac codziennie ,intensywny trening masz problemy MIEJ ZREC POLECAM A WIECEJ RUCHU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:10 Dieta cud melanz opor.Oczywiscie dwie fazy dziennie rano wieczor i posilek no jak sie trafi ale trafia sie rzadko tydzien takiej meneliady i chudniesz w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:21 wymiotuj - proste ... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:25 ani mnie to nie kreci, ani nie motywuje... wybacz, bulimia to nie moje marzenie. wiesz ze wtedy kwas zoladkowy doslownie trawi zeby?? wiecej z tego problemow niz dobrych efektow Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:28 trawi zeby? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:32 lepiej niz coca-cola :P te kwasy sa bardzo silne i niesamowicie naruszaja szkliwo, a jak szkliwo pojdzie sie rypac to juz masz po zebach :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:34 wiem kwas zoladkowy ma PH 2 o ile dobrze pametam ale przeciez nie wymiotujesz samym kwasem tylko tym co zjesz nie? a pasta do zebow po cos wkoncu jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:40 a nie wiesz o tym, ze podczas jedzenia wzmaga sie produkcja kwasu?? tak czy siak zeby maja kontakt z kwasem, ktory raczej nie jest kosmetykiem dla zebow, a pasta moze spowolnic tylko rozklad zebow. nie ogladasz filmow dokumentalnych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 10:43 wiesz jakos kwas zoladkowy za bardzo mnie nie interesuje. a na jakim programie ogladalas takie interesujace filmy dokumentalne? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 11:01 swojego czasu na TVP1 byla seria o roznych chorobach - anoreksja, bulimia i cos tam jeszcze bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 11:10 a to ja Cie przepraszam ja ich w kazdym badz razie nie ogladalem ... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 11:30 spoko, lubie czasem popolemizowac z kims :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 11:32 ja niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka.to.ja Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 11:31 a wez ty sobie z ci.. swoja pgadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaa Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:40 heheheh dobre a poza tym jak masz nasrane we lbie to ci nawet figura nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 16:49 Ile ważysz?ile masz wzrostu?ile masz w biodrach??odpowiedz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia IP: 80.54.176.* 27.07.06, 17:03 56 kg, mam 171 cm a w biodrach nie wiem, bo nie moge znalezc metra kr. ale do czego Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: jak zrzucic jak najwiecej kg w ciagu tygodnia 27.07.06, 17:23 masz bardzo dobrą wagę do swojego wzrostu- nie chudnij ani grama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus juto IP: 80.54.176.* 28.07.06, 07:16 ale mój kochany facet twierdzi, ze mam za grube uda... i chce cos z tym zrobic. z brzuchem sobie poradzilam i bardzo mu sie teraz podoba, ale nie moge zniesc tego, ze nie podobaja mu sie moje nogi...:( co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: juto 28.07.06, 08:15 z kim Ty jestes?? moja najlepsza kumpela jest z chlopakiem, ktory twierdzi ze ma na grube uda... tylko ze ona wcale nie ma za grubych ud.. ma taka budowe i nic na to nie poradzi. a jej chlopak ciagle jej to wmawia, bo sam jest jak szkieletor i chyba czuje sie z tym zle, a zeby poprawic sobie samopoczucie to tej biednej wmawia takie bzdury, zeby skupila sie na swoich "grubych udach" a nie na jego chudym marnym cialku.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: juto 28.07.06, 10:05 wiekszych problemow na glowie dziewczyno nie masz?????? Odpowiedz Link Zgłoś