Gość: neya IP: *.toya.net.pl 11.02.03, 20:25 próbowałyście (-liście)? jak było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: pozycja 69... IP: *.chello.pl 11.02.03, 22:06 ja próbowałam, stosuję, i bardzo lubie :) polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: pozycja 69... IP: *.ae.krakow.pl 11.02.03, 23:35 PRÓBOWAŁAM PARĘ RAZY I BYŁO W SUMIE NIEŹLE ALE NIE LUBIĘ TEJ POZYCJI BO MAM WRAŻENIE ŻE GŁUPIO WTEDY WYGLĄDAM I TO MNIE ZNIECHĘCA. NIE LUBIE JAK FACET JEST NA GÓRZE BO NAJCZĘŚCIEJ ZA GŁĘBOKO WE MNIE WCHODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: pozycja 69... IP: *.zywiec.plusnet.pl 12.02.03, 08:55 Bardzo, bardzo sympatyczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: pozycja 69... IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.02.03, 12:57 zgadzam sie ze lepiej jak dziewczyna jest na gorze,a poza tym--->SUPER ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visienka Re: pozycja 69... IP: *.lodz.mm.pl 13.02.03, 17:59 69 jest podniecająca, ale ja wolę widzieć wyraz jego twarzy, oczy jak mu sprawiam przyjemność...Seks oralny...potocznie "robienie loda" - to jest to...uwielbiam patrzeć mu wtedy w oczy...i słyszeć jak mruczy...mój tygrysek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytch Re: pozycja 69... IP: *.dialup.warszawa.pl 14.02.03, 11:48 Gość portalu: neya napisał(a): > próbowałyście (-liście)? jak było? z moim mezem - niewygodnie. Za duza roznica wzrostu :-) Wole naprzemiennie. Ale z moja byla dziewczyna wychodzilo wrecz rewelacyjnie :-D Calkowita kompatybilnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pozycja 69... IP: *.icpnet.pl 14.02.03, 13:31 uwielbiam to!!!! radze sprobowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: pozycja 69... IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.03, 23:48 Wszystko fajnie tylko WAM dupy smierdza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: pozycja 69... IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.02.03, 15:43 nic mi o tym nie wiadomo...moze twoje dziewczyny sie nie myja,ja nie ma takiego problemu a z takimi komentarzami to spadaj na inne forum dla oblesnych itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mony Re: pozycja 69... IP: *.76.228.94.coditel.net 18.02.03, 23:15 Gość portalu: Michal napisał(a): > Wszystko fajnie tylko WAM dupy smierdza!!!! To sprobuj, prostaku, uprawiac seks z normalna kobieta , a nie z prostytutka z drogi ktora myje sie raz na tydzien! No, ale z twoja klasa masz szanse tylko i wylacznie u takich. Nie dosc ze dupa jej cuchnie, to jeszcze za to placisz debilu!!! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
pilarka Re: pozycja 69... 19.02.03, 01:34 Co za debil.....! coz, prostakow nie brakuje, ale cale szczescie bardzo latwo ich poznac. Moze sam sie umyj! Odpowiedz Link Zgłoś