misiak153 10.08.06, 15:55 tym razem ja prowadze konkurs ! jestem żadko na tym forum ale bede rzetelnie liczyć głosy ! KTO WASZYM ZDANIEM ZASŁUGUJE NA MIANO NAJCIEKAWSZEJ POSTACI Z FORUM ???????? głosujcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beatka1406 ja:)hehe:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:56 nie ma jak skromnosc:Dhehe Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: ja:)hehe:) 10.08.06, 16:00 A czy zrobimy też kiedyś konkurs na najładniejszego psa zalogowanych osób na forum? Bo ja np. mam taką śliczną faficzkę.. A jeszcze można by było zrobić konkurs na najlepszy cytat tygodnia, osobę co najpóźniej chodzi spać, mistera internetu i najbardziej puszczalskich forumowiczów:D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:01 W tym konkursie proponuję uzasadniać, bo ja nie chcę zgadywać czemu ktoś jest taki ciekawy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
maya_gwiazda Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:03 dania_86 najbardziej szczera na forum aashenta najmilsza na tym forum elamodela najinteligentniejsze komcie na forum taki ze mnie obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:05 O kurde:) Ale pojechałaś:) Ja dziękuję za komplemnent:) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_gwiazda Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:06 czytam te forum od kilku miesiecy ale dopiero dzisiaj postanowilam sie zalogowac Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:10 To dobrze, że się zalogowałaś, jak założysz sobie wizytówkę, to Cię nawet odwiedzimy:)) A pojechałaś tak, no wiesz, pozytywnie bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 07:46 maya_gwiazda napisała: > aashenta najmilsza na tym forum ja najmilsza??? wow;))) Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:02 O to miłe, jejeje, pozdrawiam ja Cie:* Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 07:47 Super;)))) Ja tez Cie pozdrawiam;) Fajnie ze chociaz Ty mnie lubisz bo admin to jakos nie bardzo;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_gwiazda Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:07 myśle ze z was takie sympatyczne osóbki i potraficie doradzic, tak przynajmniej wynika z mojej obserwacji, a ty kogo lubisz najbardziej ? Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:15 Ja lubię właściwie większość zalogowanych osób. Aashentę bo jest taka sympatyczna dosyć;) Cień motyla wydaje mi się mocno wrażliwy i altruistyczny:) Kotek vel cośtam jest bardo kumatym facetem;p Agatkę to ja lubię również bo ma ostry język:D Waldka wymieniać nie będę bo on ma skrzywione zdanie na temat Polski:( Wredna suka jest w głębi duszy również miła;p I wszystkich niewymienionych również lubię. I od dziś lubię również maya gwiazda;) Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 07:49 Ja lubię Ele;) Wredną;) Danie, Sabe;) Agatke Mati Ciebie tez lubie;) Jesli o kims zapomnialam to sorki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 07:50 jeszcze lubie iron wanienke, cienmotyla yyyyy musze sobie przypomniec;) acha monawora czy jakos tak;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 15:18 pozamiatane :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
top_banana Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:15 waldek1610 - to oryginał jakich mało, wszystkie pozostałe "gwiazdy" tego forum do pięt mu nie dorastają Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 16:17 Do pięt to już na pewno he he. Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 18:48 stefex napisał: > Ś.P. Artur przezywacz! a co sie z nim stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 20:23 a ja uwielbiam czytac czaroffnice24, ale jej juz tu baaaaaaaaaaaaardzo długo nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
slft Re: najciekawsza osoba na forum 10.08.06, 21:28 Po bardzo długich, żmudnych, burzliwych oraz obiektywnych naradach podjąłem 1- noosobową decyzję że tą osobą jestem ja - dziękuję za uwagę pozdr. ! :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 10:44 ja lubię najbardziej aashentę, kotka, matiego, misiaka a resztę lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: najciekawsza osoba na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:23 hhehe towarzystwo wzajemnej adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 13:36 No, nie to co jakieś obce nudne fora. My tu sie razem pieścimy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 13:37 ja tam nikogo nie pieszcze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 13:45 na odleglosc sie nie liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 13:56 a ja chcialbym glosno i wyraznie powiedziec ze najfajnieszy jest nasz kochany pan administrator!!! to mowilem ja , Mati 29 :) Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 14:20 Mati!!! Jak to admin? A co ze mną ;D ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 14:32 jak sie ukorzysz i zlozysz samokrytyke bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 14:55 mati29 napisał: > a co to znaczy ? :) ze Cie nie rozumiem! Napisz jasniej bo czuje ze chyba jakas sztywniaczke ze mnie robisz Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 14:59 mati29 napisał: > na luzie :) > co na luzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 15:21 mati29 napisał: > badz na luzie wiesz, jestem na luzie ale dzis jakos mi trudno bo siedze tyle godzin i mam mokro w butach, zimno mi w stopy i nie jest mi juz do smiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 15:35 Boshe, jak ja Ci współczuję...:/ Ja bym umarła po takim czymś na zapalenie pęcherza:/ A czemu masz mokro w butach??? Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 21:25 AASHENTA na ADMINA !!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:33 Jedną osobę trudno wybrać. Wybaczcie. Agatka_To_Ja: Inteligentna, pomocna. Zawsze potrafi doradzić. Elamodela: Bystra, inteligentna, sprytna. Wydaje się być też ciepła. Wredna_Suka: Ma cięty język. W gruncie rzeczy jest dobra. Kotek_vel_lol2: My się nie lubimy:):):) Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:35 lubimy sie? a nie wiedzialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:40 Nie lubimy:D Daj tej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:41 masz ! <podaje butelke zimnej, gazowanej wody!> Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:40 oops gafa ... masz racje nie lubimy sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:43 chociaz w tym sie zgadzamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:45 My się nie zgadzamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:46 czyli twierdzisz, ze sie lubimy? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:47 Nie lubimy i nie zgadzamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:49 no to mamy pewnego radzaju paradoks ... Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:50 Paradoks kłamcy hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:51 palca w d.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 15:55 no widzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 16:09 Jednak się nie rozumiecie, hehehehehehe:) Ps. :* za komplement cieniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 16:13 Bywa:) Pisze co myśle:) Gorzej jak nie myśle... Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 11.08.06, 17:21 Ty pijoku mały;p ;p ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: "To jest mój głos- Teraz i na zawsze" 12.08.06, 00:14 Oj tam, od razu pijoku:P Raz na długi czas mi sie zdarzyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: najciekawsza osoba na forum 11.08.06, 17:09 lubie-nie lubie to moim zdaniem zbyt szerokie pojecia. sympatia darze wszystkich kulturalnych forumowiczow, np:agatke, elemodele, cienmotyla, aashente... nie lubie zlosnicy, sexylaski <te trole:(> oraz podrob np.agatki(nie wiem czemu to ma sluzyc).najciekwasza postacia niezaprzeczalnie jest WALDEK, ktory w pewnym momencie zmienil front i z wielbiciela niedomytych puszystych kobiet stal sie przeciwnikiem polek:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: najciekawsza osoba na forum 12.08.06, 12:26 ale wszystko pokrecilas :) Ja uwielbiam niedomyte aromatyczne cipki to prawda, i pelniejsze kobiety... czy tobie wydaje sie ze jesli podpowiadam wam jak zrobic z siebie atrakcyjna kobiete to jestem przeciwko wam??? Chyba chce dobrze dla was, moje rodaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: najciekawsza osoba na forum 12.08.06, 13:36 Czasami się zastanawiam czy jesteśmy z tej samej planety... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: najciekawsza osoba na forum 12.08.06, 14:00 waldek1610 napisał: czy tobie wydaje sie ze jesli podpowiadam wam jak zrobic z siebie atrakcyjna > kobiete to jestem przeciwko wam??? Chyba chce dobrze dla was, moje rodaczki :) ????????? atrakcyjną? czyli niedomytą???????????? SPADAJ z takimi radami!!!!!!!!!!!!! Skup sie na swoim Hamerykankach i z tych wielorybów rób demony seksu! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 AGATKA! 12.08.06, 14:26 skad Ty bierzesz takie genialne strony?????? :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: AGATKA! 12.08.06, 14:33 mowisz o konikach? to stara strona... ale "jara" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: najciekawsza osoba na forum 12.08.06, 00:31 cienmotyla,Agatka,Kotek,Mati jak sobie przypone to dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: najciekawsza osoba na forum 12.08.06, 00:31 Wypadałoby podziękować:) Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Waldek oryginalny 14.08.06, 09:40 zdecydowanie Waldek jest najcekawszy- chlopak kocha dziewczyne, ktora ma oryginalne imie, a wiec juz jest oryginalny przez to, w dodatku nie lubi Polek, co na swiecie jest jeszcze bardziej oryginalne, a to juz 2x oryginalność, Waldek dodatkowo jest oryginalny, bo każdy Waldek jest oryginalny, ogladalam bajke o zolwiku Waldku i tez byl rownie oryginalny, tyle ze mniej bo nie kochal Junko,a Polki lubil bo to byla prawdziwa, amerykanska bajka, z prawdziwym, oryginalnym Amerykaninem- żółwikiem Waldkiem... Waldek jest nawet oryginalna podróbką Amerykanina, co niestety wsrod Polakow zagranicą nie jest oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldek oryginalny 14.08.06, 09:54 mylisz sie niestety wielu Polonusow uparcie zachowuje swoje prowincjonalne Polskie przyzwyczajenie niezaleznie od tego od ilu dekad mieszkaja w USA :) Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: Waldek oryginalny 14.08.06, 10:05 waldek1610 napisał: > mylisz sie niestety wielu Polonusow uparcie zachowuje swoje prowincjonalne > Polskie przyzwyczajenie niezaleznie od tego od ilu dekad mieszkaja w USA :) i BARDZO DOBRZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldek oryginalny 14.08.06, 10:13 no nie wiem czy to bardzo dobrze :) Promujesz chamskie malomiasteczkowe zachowania? Odpowiedz Link Zgłoś