claudiax 14.08.06, 18:09 Problem mam taki iz : gumka zostala u mnie w srodku!!i co teraz? czy rozpusci sie i wyplynie, czy moge dostac jakiejsc infekcji? mial ktos z was podobna sytuacje, jesli tak to co zrobiliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrose7 Re: szok!!! i co teraz?? 14.08.06, 18:13 Moj znajomy od razu pojechał z dziewczyną do szpitala! Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: szok!!! i co teraz?? 14.08.06, 18:18 Nie martw sie. Dziecko ja wypchnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
groszek_w_paski Re: szok!!! i co teraz?? 14.08.06, 18:19 urodzisz paczkę durexów; a swoją drogą nie mogłaś nic lepszego wymyślić Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: szok!!! i co teraz?? 14.08.06, 18:20 no wlasnie moglaby cos innego urodzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claudiax Re: szok!!! i co teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:24 bardzo smieszne to co piszecie!!! a ja naprawde sie martwie... Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: szok!!! i co teraz?? 14.08.06, 18:26 Pomoc jest juz pewnie w drodze takze luzik :) Odpowiedz Link Zgłoś
groszek_w_paski Re: szok!!! i co teraz?? 14.08.06, 18:38 nie martw się, paczka durexów przyda się na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka202 Re: szok!!! i co teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:26 rozpusci sie i wyplynie????????? to chyba jakas podpucha!! ale jesli uz chcesz jakiejs rady... pędem do ginekologa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martishia7 Re: szok!!! i co teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:37 spróbuj dziecino paluszkiem wyciągnąć,a jak nie to do ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
lady_kath Re: szok!!! i co teraz?? 14.08.06, 18:40 Ginekolog i to juz :P Bo nawet jak bedziesz probowac sama wyciagac, to gumka mogla peknac w srodku i nie wylapiesz paluszkiem wszystkich kawalkow latexu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Zapomnialbym dodac 14.08.06, 18:44 Jak juz wszystko skonczy sie pozytywnym rozwiazaniem to nie zapomnij wymienic faceta na lepszy model - taki ktoremu nie spada :) No chyba, ze to byl plastikowy przyjaciel ewentualnie ten z warzywniaka, a zakladanie prezerwatywy bylo jedynie proba przeprowadzenia na sucho gry wstepnej. W takim wypadku nie masz sie zupelnie czym martwic :) Odpowiedz Link Zgłoś
groszek_w_paski Re: Zapomnialbym dodac 14.08.06, 18:49 Kto wie, co robią panie w warzywniaku w wolnych chilach? :P Więc nawet jeśli to tytlko marchewa i tak się zabezpieczaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: Zapomnialbym dodac 14.08.06, 18:52 A najwazniejsze by partner byl czysty. Takze proponuje najpierw wspolny prysznic :) Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: osz k.... ! 14.08.06, 20:13 ej ludziska tu dziewczyna problem a wy sie z niej nabijacie!!Moja droga niezamartwiaj sie lepiej idz do lekarza tym bardziej do ginekologa ona ci wszytsko zrobi wiec daj sobie luz:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
motylek831 Re: szok!!! i co teraz?? 14.08.06, 20:28 Idź czym prędzej do ginekologa, sama nie próbuj wyciągać bo kawałki mągą zostać i możesz nabawić się niezłej infekcji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seshru Re: szok!!! i co teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:47 niech Twój mezszcyzna powbawi sie w gineologa-amatora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: szok!!! i co teraz?? 14.08.06, 21:47 odpowiedź na serio: wypłynie ze śluzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claudiax Re: szok!!! i co teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:07 Widac jak mozna liczyc na kogos, ciekawe jak wy mielibyscie problem!!!!!!! Tym ktorzy mi dawali lepsze rady dzieki, juz bylam u lekarza i sprawa zalatwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :P Re: szok!!! i co teraz?? IP: *.euro-net.pl 15.08.06, 13:32 też raz mi się to zdarzyło..ale na szczęscie prezerwatywa nie została głęboko...wyjęłam ją swoim paluszkiem..;] też mi problem :P Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla No tak.... 14.08.06, 22:18 niefajnie troche.... Spróbuj wyciagnąć podczas kąpieli, gorzej jak zawartośc została w Tobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: No tak.... 14.08.06, 22:20 Juz sobie poradzili. Jej boj użył pogrzebacza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: No tak.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:42 poradzili już sobie? uff co za ulga Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: No tak.... 15.08.06, 11:16 ja tez sie ciesze ... cala noc nie zmruzylem oka ... Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: szok!!! i co teraz?? 15.08.06, 10:10 niezle, niezle.. moze nastepnym razem uzyj pigulek albo plastrow- mniejsze ryzyko ze ci cos 'utknie';) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: szok!!! i co teraz?? 15.08.06, 15:54 claudiax napisała: > Problem mam taki iz : gumka zostala u mnie w srodku!!i co teraz? czy rozpusci > sie i wyplynie, czy moge dostac jakiejsc infekcji? mial ktos z was podobna > sytuacje, jesli tak to co zrobiliscie? obys tylko nie dostala iniekcji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: szok!!! i co teraz?? IP: 195.117.192.* 16.08.06, 17:35 jejku, po prsotu ja sobie wyciagnij. Ale durny problem masz, zamiast zajac sie wyjmowaniem to zadajesz glupie pytania hahah Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: szok!!! i co teraz?? 16.08.06, 22:22 normalnie ... wezmie sie i rozpusci ... :) Odpowiedz Link Zgłoś