Dodaj do ulubionych

Dziwna sprawa

20.10.06, 14:16
Mam pytanie, może głupie, ale sama nie wiem co mysleć, jeżeli meżczyźnie
zależy na kobiecie, ale odchodzi od niej, ponieważ ona nie chce kochać się z
nim (znaja sie jakieś 4-5 m-cy), to czy jest jeszcze szansa,że kiedyś coś
zrozumie i wróci?Czy moźżę mężczyxni tak mają?
Obserwuj wątek
    • nemo1968 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 14:20
      Niemozliwe, jak mu zalezy to nie odejdzie dopóki nie dostanie czego chciał,
      chyba, ze juz dostał...

4-5 m-cy ?

Moze za duzo kija a za mało marchewki?
      • natalii24 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 14:23
        nie dostał, a na dodatek odszedł w chwili gdy dowiedział, się że tak szybko nie
        dostanie, chociaz temu zaprzecza...
        • nemo1968 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 14:26
          Moze daj daj mu jakis termin, kiedy dostanie.
          Rozumiesz, taki rozkład jazdy lub jak sie to teraz mówi "mapa drogowa".
          • natalii24 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 14:28
            może tak zrobię :)

a moze dam mu termin na powrót... ;)

• nemo1968 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 14:36
              No właśnie!
              Zacznijcie negocjować: terminy, warunki, spiszcie to potem na piśmie (może być
              u notariusza) choć nie obowiązkowo. Pamietaj też o miejscu spełnienia
              świadczenia, bo jak sie nie umówicie gdzie to się oboje rozczarujecie !
              • Gość: natalii24 Re: Dziwna sprawa IP: *.devs.futuro.pl 20.10.06, 14:38
                zabawię się w księżniczkę, z wieży, nie spuszczę mi nawet prześcieradła ;)

a tak naprawdę to smutno mi troszke:(
    • katja_24 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 14:41
      Dla mnie sprawa jest prosta. Nie dostal tego, co chcial to poszedl szukac tego
      u innej...Sorry, ale jemu wcale na Tobie nie zalezy. Jakby zalezalo, to by
      poczekal
      • Gość: Pati Re: Dziwna sprawa IP: *.azartsat.pl 20.10.06, 15:16
        Kopnij w dupe tego delikwenta!!!Ja dlugo myslalam ze im wszystkim chodzi tylko
        o sex ale jestem z moim mezczyzna 2 miesiace tez narazie nie planuje tego robic
        i widze ze jest mu czasem ciezko i brakuje mi seksu ale twierdzi ze poczeka ile
        bede chciala i ze nie zrobi tego ze mna teraz zebym nie zalowala.Po prostu mnie
        kocha.Zycze Ci zebys tez takiego spotkala
        • natalii24 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 15:22
          mój mówił to samo...a teraz efekt jest taki jak widzisz...
          • Gość: Pati Re: Dziwna sprawa IP: *.azartsat.pl 20.10.06, 15:38
            ja wiem ze nigdy nie mozna do konca ufac zwlaszcza mezczyzna i wyznaje zasade
            ograniczonego zaufania ale wiem ze on jest autentyczny w tym co mowi.Po prostu
            to czuje.Wiem ze jestes teraz urazona tym co sie stalo ale sa tez szczerzy
            faceci.
            • natalii24 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 15:43
              życzę Ci jak najlepiej, ale my widywaliśmy sie niemal codzienne, czasami
              zastanawiałam sie skąd w nim tyle sily, chęci i w ogóle...nie było między nami
              ządnych kłótni, a co najważniejsze on był moim najlepszym przyjacielem, wszytsko
              to popsuło się w ciągu trzech dni,a ja się niczego nie spodziewałam, dlatego w
              tej chwili tego nie rozumiem...
              • Gość: Pati Re: Dziwna sprawa IP: *.azartsat.pl 20.10.06, 15:48
                Oj jak to ludzie potrafia sie ranic!Zycie jest brutalne.Mam nadzieje ze moj nie
                wywinie takiego numeru.Zycze Ci zebys znalazla kogos kto doceni Twoje bardzo
                piekne postawy zyciowe i wartosci.Bo teraz to juz chyba prawdziwy skarb.Bardzo
                sie w nim zakochalas?
                • natalii24 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 15:50
                  szczerze mówiąc uświadomiłam sobie to dopiero niedawno, że mi na nim zależy...w
                  zasadzie to on był głównym inicjatorem spotkań, a teraz dowiedziałam sie, ze nie
                  jestędmy dla siebie, bez zadnych przyczyn itd. itp.
                  • Gość: Pati Re: Dziwna sprawa IP: *.azartsat.pl 20.10.06, 15:54
                    Nie wiem jak ty ale ja czuje ze moglybysmy sobie pogadac normalnie.Moze
                    wymienimy sie numerami gg?
            • Gość: kali Re: Dziwna sprawa IP: *.ztpnet.pl 25.10.06, 01:59
              > ograniczonego zaufania ale wiem ze on jest autentyczny w tym co mowi.Po prostu
              > to czuje.

ROTFL.
      • Gość: ech Re: Dziwna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:59
        No ale jak mu ma zależeć jeżeli nie dostaje tego czego chce a musi dawać?
    • natalii24 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 14:47
      bo wierze w szczerość, bo chyba jestem troszkę staroświecka...
      • nemo1968 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 14:50
        Natalko, usciślijmy kilka faktów.

A moze postanowiłas, ze to sie stanie dopiero jak pójdziesz do gimnazjum, a on
        nalega, ze juz?

W takim wypadku rekomenduje abys poczekala az przyjaciele na urodziny przyniosą
        ci metalową tabliczkę z tramwaju linii 18 :-)
        • natalii24 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 14:55
          niestety 18 skończyłam prawie dokładnie 7 lat temu :)

a jemu podobno zależało, to bylo widoczne nie tylko w słowach...

a do tramwaju to mam ochote wsiąść i jechać obojętnie gdzie...moje myśli byłyby
          tak różnie jak zmieniajacy się krajobraz za szybą i tak szybkie jak pędzący
          tramwaj...;)
          • Gość: on Re: Dziwna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:57
            Seks dla mężczyzny jest jedną z podstawowych potrzeb życiowych. Nie miej do
            niego żalu że odszedł z tego powodu. Kobiety potrzebują bardziej związku
            emocjonalnego, poczucia bezpieczeństwa, mężczyźni natomiast bardziej potrzebują
            fizycznego spełnienia. Jeżeli jego oczekiwania nie mogły zostać zaspokojone
            przez długi okres czasu, a 4-5 miesięcy to jest dość długo, poczuł, że w tym
            związku jest stroną która daje, ale nic nie otrzymuje w zamian, przynajmniej
            tego, czego pragnie. Chociaż nie wiem jak Cię traktował więc też troche na
            wyrost mówię. Zrozumienie czyichś potrzeb i wzajemne ich zaspokajanie jest
            bardzo ważne dla udanego związku. Być może masz jakieś zdrowotne problemy
            uniemożliwiające współżycie a on o nich nie wiedział? O takich sprawach trzeba
            otwarcie rozmawiać. Jeżeli jednak powody są błahe to musisz się poważnie nad
            sobą zastanowić. Niestety jest duża szansa, że jeśli poznasz kogoś innego to
            sytuacja się powtórzy. Oczywiście są tacy, którzy są gotowi czekać w
            nieskończoność, ale naprawdę nie jest ich dużo. A jeśli wziąć pod uwagę wiek to
            można zaryzykować stwierdzenie, że prawie wcale ich nie ma.
    • earl_grey3 Re: Dziwna sprawa 20.10.06, 20:08
      ... najwyraźniej chodzi/ło mu tylko o Twoją "dupkę" ;)
      Jeśli chcesz rady - daj sobie spokój z takim dupkiem.. Jest wielu wartościowych
      facetów i na pewno jeszcze takiego spotkasz.. Czego Ci życzę..
      • Gość: rozumiem go Re: Dziwna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:14
        Facet 5 miesięcy wytrzymał i zależy mu tylko na "dupce"? I jest dupek?
        O rany, w takim razie tylko geje i transy są wartościowi, bo tylko im może nie
        zależeć po 5 miesiącach. Jak kobieta się użala, że facet chce seksu i negatywnie
        to ocenia to naprawdę pokazuje wybitną ignorancję w zakresie męskiej psychiki.
        Z przedstawionego tutaj opisu wynika raczej, że był wartościowy, tylko po prostu
        nie mógł znieść tak długiego czekania, nie dziwne zresztą, i tak był dzielny.
        Przy takiej różnicy temperamentu ten związek i tak by się rozpadł, więc nie ma
        co rozpaczać. Głowa do góry, istnieją katolickie biura matrymonialne, może tam
        trafisz "wartościowego" mężczyznę? Bo nie wiem gdzie indziej można teraz znaleźć
        jelenia, który będzie się przez pół roku starał nic z tego nie mając.
        • Gość: ... Re: Dziwna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 01:31
          brawa dla wypowiedzi wyzej...
        • natalii24 Re: Dziwna sprawa 23.10.06, 10:19
          chyba rzeczywiście jest wartościowy, bo okazalo sie, ze to ja go źle
          zrozumiałam, przemyślałam sobie parę rzeczy i wychodzi mi na to, ze jemu
          naprawdę na mnie zależy:)
          • Gość: ja klaudiusz Re: Dziwna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:35
            Tez go rozumiem. Z matka natura jescze nikt nie wygral :p
    • Gość: papasmurf Re: Dziwna sprawa IP: *.vlan60.dengo.lubman.net.pl 22.10.06, 15:10
      moze poprostu daj sobie z nim spokoj, jesli jest Ciebie wart powinien zaczekac bez nalegania
    • Gość: Anka 23 Re: Dziwna sprawa IP: *.master.pl 24.10.06, 00:50
      jakby kochal to by poczekal, gdyby moj przyszly maz nie chcial seksu nawet
      przez rok nigdy bym go nie zostawila ani nie zdradzila milosc jest wazniejsza
      niz seks
      • Gość: ja klaudiusz Re: Dziwna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:34
        > jakby kochal to by poczekal, gdyby moj przyszly maz nie chcial seksu nawet
        > przez rok nigdy bym go nie zostawila ani nie zdradzila milosc jest wazniejsza
        > niz seks
        idealistka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka