tomaszx 24.11.06, 14:09 DZiewczyno co chciałabys dostac na swoje urodziny? Moja dziewczyna ma urodziny i nie mam pojecia co jej kupic!:/ jakis prezencik nie przekraczajacy 100 zl. MAcie jakeis pomysly z których mogłaby byc zadowoona?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sexshop Re: Prezent! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:19 Kup jej wibrator elektryczny.Napewno będzie zadowolona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanula Re: Prezent! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:28 hmm, zalezy jak dlugo jestescie ze soba... moze byc to bielizna, np jakis gorsecik :) albo duzego misia pluszowego... albo zrob album z waszymi wspolnymi fotkami :) albo kino +kolacja na miescie, albo sam cos zrob :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: Prezent! IP: *.efekt.net.pl 24.11.06, 15:24 oj, stary, prawda jest taka, ze nie chodzi o prezent ale gest. jezeli nie znasz potrzeb swoje dziewczyny (niektóre chodzą i jęczą,ze widzialy extra bluzke) zaproś ją na kolację( albo jeszcze lepiej: sam ją przygotuj), na początek wręcz jej kwiaty, obsyp pocałunkami:) w prezencie mozesz jej wręczyć wasze zdjęcie w ślicznej ramce, tanie ale za to czarujące. to bedzie cudowna gra wstepna, bo czasem potrzeba całego dnia na wprawienie kobiety w odpowiedni nastrój. nie stresuj sie to dluuuuugo nie zapomni tego wieczora:P Odpowiedz Link Zgłoś
ally_myszka Re: Prezent! 25.11.06, 13:08 Osoby nade mną mają dobre pomysły (oczywiście ywłączając Pana/Panią sexshop - myslal[a], ze jest zabwny)... Kolacja przy świecach (zrobiona przez Ciebie), przy romantycznej muzyce, z kwiatami na stole... To marzenie każdej (chyba) kobiety. A jesli hccesz coś bardziej "zwyczajnego", może to być ładna (ale nie jakos strasznie niewygodna - to ma byc prezent dla niej a nie dla Ciebie) bielizna, ładna woda toaletowa (jeśli znasz jej gust), książka, film na dvd, płyta z muzyką, która lubi, fajny ciuch, piękna bizuteria... Możesz też przyjść do niej z własnoręcznie upieczonym ciastem lub ciasteczkami, a potem zabrać ją do kina... Możliwości jest dużo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1110 Re: Prezent! 25.11.06, 18:17 ja chciałabym kolczyki i naszyjnik pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Prezent! IP: *.lan.net.pl 25.11.06, 19:35 ja uwazam ze pomysl z wibratorem byl dobry ja kiedys dostalam i jeszcze zaden prezent nie sprawil mi tyle przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
joans1 Re: Prezent! 25.11.06, 20:02 Na moje urodziny dostałam od chłopaka bardzo seksowna bieliznę. Ponadto przygotował świetną kolację i striptiz. Było genialnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorii Re: Prezent! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 18:31 ja mowie ze jakis srebryny naszyjnik+ brazoletka do kompletu i zabrac ja na kolacje :)a pozneij do Ciebie do domu:D hi Odpowiedz Link Zgłoś
makak00 Re: Prezent! 14.05.17, 16:01 To wszystko zależy od tego co ona lubi i co już ma. Możesz jej powiedzieć coś po przez stworzenie unikalnego etui do laptopa na www.youpibag.pl Etui jest szyte na wymiar z twoim zdjęciem i dzięki temu wybranka zawsze będzie o tobie pamiętać patrząc na pokrowiec Odpowiedz Link Zgłoś