Dodaj do ulubionych

mInEtKa ;p

16.01.07, 12:00
W związku z moją ostatnią sprzeczką z chłopakiem mam pytanie do facetów:
jak robicie minetke to po to zeby zadowolić partnerkę czy zeby Wam samym było
dobrze ???
Obserwuj wątek
    • Gość: W11 Re: mInEtKa ;p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:08
      co to jest minetka ?
      • Gość: mamzegarek Re: mInEtKa ;p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:34
        minetka to taka mała mineta :-)
    • Gość: kali Re: mInEtKa ;p IP: *.ztpnet.pl 16.01.07, 12:15
      Poklociliscie sie o to kto komu ma wylizac krocze?
      • agatka_to_ja Re: mInEtKa ;p 16.01.07, 12:19
        nie, pewnie o to, komu bylo lepiej... hihi
    • Gość: Pan Dobra Rada Re: mInEtKa ;p IP: *.ia.agh.edu.pl 16.01.07, 12:49
      Hmm.. Wydaje mi się, że faceci to lubią robić, ale dalczego to ciężko
      jednoznacznie stwierdzić.. :P Tak po prostu jest.. :P Z mojej perspektywy
      wygląda to tak, że ja to lubię robić, z dwóch powodów.. Po pierwsze dlatego, że
      moja partnerka to uwielbia.. A po drugie dlatego, że lubię wiedzieć, że potrafię
      zaspokoić moją kobietę i dać jej to, czego pragnie.. :] Nie wiem, który powód
      jest dla mnie ważniejszy.. :] Szczerze powiedziawszy nigdy się nad tym bardziej
      nie zastanawiałem, bo też nie widziałem powodu do zastanawiania się.. :P Myślę,
      że każdy facet chce czuć się dobrym kochankiem, a przede wszsytkim mieć tego
      jakieś świadectwo, na przykład w postaci jęków, krzyków, skurczów i drgawek
      partnerki, które to podczas wspomnianej "minetki" występują masowo.. :P I jest
      jeszcze jeden powód.. Faceci po prostu lubią świńtuszyc.. :P I tyle.. :P Tak na
      prawdę nikt z Nas nie zastanawia się nad takimi sprawami.. :P Bo i po co..? :D
      • Gość: hehe Re: mInEtKa ;p IP: *.kaczory.net.pl 16.01.07, 12:57
        facet podczes robienia minetki nie odczuwa zadnych przyjemnosci, ale jak
        popatrze na moja partnerke i widze ze sprawia jej to przyjemnosc i slysze jeki
        a one sa dla faceta wazne, bo potwierdza sie przez to jego meskosc ze potrafi
        zaspokoic kobiete.
        • Gość: Pan Dobra Rada Re: mInEtKa ;p IP: *.chello.pl 16.01.07, 16:20
          Dokładnie.. :]
    • Gość: Kobieta Re: mInEtKa ;p IP: *.crowley.pl 17.01.07, 14:00
      Moje kochanie samo się czasami o to prosi,bo mówi,że po prostu to uwielbia.Nie
      rozumiem dlaczego :)Ale mam kilku kumpli których się kiedyś o to pytałam i oni
      też mówili,że to po prostu dla nich przyjemność, a przy okazji dla ich dziewczyn.
    • Gość: mineciarz Re: mInEtKa ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 15:25
      facetowi robiącemu minetę nie sprawia to przyjemnosci seksualnej
      wiec nie rozumiem jak ma byc dobrze facetowi
      ja lubię robic i to bardzo z kilku powodów
      1. bliski kontakt utrzymuje podniecenie nakręca dodatkowo
      2. lubię widzieć czuć i słyszeć te jeki stekania i ogólne podniecenie dziewczyny
      i mieć swiadomość że potrafie ją doprowadzić do orgazmu
      3. ja generalnie leniwy jestem a w normalnym stosunku to facet musi wziąść
      najczęściej na siebie cała odpowiedzialność i wysiłek, raz by nie mysleć o swoim
      orgazmie i nie skończyć za wcześnie
      a dwa i napracowac sie tyłkiem sporo bo orgazm pochowy dłuzej sie produkuje
      więc osobiscie wolę minetę robić
      i dziwię się że tak mało chetnych jest
      mógłbym robić nawet nieznajomym;)
      • zbuntowany_aniol2 Re: mInEtKa ;p 17.01.07, 21:41
        dziwię się że tak mało chetnych jest
        > mógłbym robić nawet nieznajomym;)
        jaki ty dobroczynca..;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka