omega0 16.01.07, 12:00 W związku z moją ostatnią sprzeczką z chłopakiem mam pytanie do facetów: jak robicie minetke to po to zeby zadowolić partnerkę czy zeby Wam samym było dobrze ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W11 Re: mInEtKa ;p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:08 co to jest minetka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamzegarek Re: mInEtKa ;p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:34 minetka to taka mała mineta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: mInEtKa ;p IP: *.ztpnet.pl 16.01.07, 12:15 Poklociliscie sie o to kto komu ma wylizac krocze? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: mInEtKa ;p 16.01.07, 12:19 nie, pewnie o to, komu bylo lepiej... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: mInEtKa ;p IP: *.ia.agh.edu.pl 16.01.07, 12:49 Hmm.. Wydaje mi się, że faceci to lubią robić, ale dalczego to ciężko jednoznacznie stwierdzić.. :P Tak po prostu jest.. :P Z mojej perspektywy wygląda to tak, że ja to lubię robić, z dwóch powodów.. Po pierwsze dlatego, że moja partnerka to uwielbia.. A po drugie dlatego, że lubię wiedzieć, że potrafię zaspokoić moją kobietę i dać jej to, czego pragnie.. :] Nie wiem, który powód jest dla mnie ważniejszy.. :] Szczerze powiedziawszy nigdy się nad tym bardziej nie zastanawiałem, bo też nie widziałem powodu do zastanawiania się.. :P Myślę, że każdy facet chce czuć się dobrym kochankiem, a przede wszsytkim mieć tego jakieś świadectwo, na przykład w postaci jęków, krzyków, skurczów i drgawek partnerki, które to podczas wspomnianej "minetki" występują masowo.. :P I jest jeszcze jeden powód.. Faceci po prostu lubią świńtuszyc.. :P I tyle.. :P Tak na prawdę nikt z Nas nie zastanawia się nad takimi sprawami.. :P Bo i po co..? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: mInEtKa ;p IP: *.kaczory.net.pl 16.01.07, 12:57 facet podczes robienia minetki nie odczuwa zadnych przyjemnosci, ale jak popatrze na moja partnerke i widze ze sprawia jej to przyjemnosc i slysze jeki a one sa dla faceta wazne, bo potwierdza sie przez to jego meskosc ze potrafi zaspokoic kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: mInEtKa ;p IP: *.chello.pl 16.01.07, 16:20 Dokładnie.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: mInEtKa ;p IP: *.crowley.pl 17.01.07, 14:00 Moje kochanie samo się czasami o to prosi,bo mówi,że po prostu to uwielbia.Nie rozumiem dlaczego :)Ale mam kilku kumpli których się kiedyś o to pytałam i oni też mówili,że to po prostu dla nich przyjemność, a przy okazji dla ich dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mineciarz Re: mInEtKa ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 15:25 facetowi robiącemu minetę nie sprawia to przyjemnosci seksualnej wiec nie rozumiem jak ma byc dobrze facetowi ja lubię robic i to bardzo z kilku powodów 1. bliski kontakt utrzymuje podniecenie nakręca dodatkowo 2. lubię widzieć czuć i słyszeć te jeki stekania i ogólne podniecenie dziewczyny i mieć swiadomość że potrafie ją doprowadzić do orgazmu 3. ja generalnie leniwy jestem a w normalnym stosunku to facet musi wziąść najczęściej na siebie cała odpowiedzialność i wysiłek, raz by nie mysleć o swoim orgazmie i nie skończyć za wcześnie a dwa i napracowac sie tyłkiem sporo bo orgazm pochowy dłuzej sie produkuje więc osobiscie wolę minetę robić i dziwię się że tak mało chetnych jest mógłbym robić nawet nieznajomym;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: mInEtKa ;p 17.01.07, 21:41 dziwię się że tak mało chetnych jest > mógłbym robić nawet nieznajomym;) jaki ty dobroczynca..;) Odpowiedz Link Zgłoś