mayrah1 08.02.07, 17:30 Czy macie swoje wirtualne alter-ego? Nieco inną wersję siebie ... swojego życia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mayrah1 Re: AlTerEgo IP: 83.16.200.* 08.02.07, 17:39 Chodzi mi o to, czy kiedys nawet z najgłupszego powodu, udawaliscie kogoś kim nei jesteście w jakims konkretnym albo blizej nieokreslonym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocoloco Re: AlTerEgo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:10 ja teraz udaje-zmienilem nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km. Re: AlTerEgo IP: 83.16.200.* 09.02.07, 17:54 a ja mam . kiedys zalogowalem sie w jakism portalu bo moja dziewczyna sie tam zalogowala, byla dziewczyna, chcialem sprawdzic ją.. wiem ze głupie, ale bylem nieco zdesperowany. nawiazalismy kontakt, nie przyznalem ,ze ja to ja, ale i za bardzo nei udawalem.. moze troche. Ale.. polubila mnie, chciala si ze mna spotkac. To mi tylko potwierdzilo,ze powinienem starac sie ją odzyskac... co bylo dalej.. ? spotkania, rozmowy ... i wygadalem sie przez przypadek. Wiedzialem o czyms co powiedziala TYLKO "Tamtemu"... obraziła się, nie ufa mi do dzis dzien w 100 % ,ale znow probujemy byc razem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: AlTerEgo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:16 nastepnym razem rob notatki ze spotkan w kajeciku,wtedy bedziesz mogl kontrolowac sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km. Alterego IP: 83.16.200.* 09.02.07, 17:55 serio nikt niczego takiego nie robil z Was? jesli nie to czy jestemjakims wyjatkowym desperatem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Alterego IP: *.ztpnet.pl 09.02.07, 18:00 Pewnie, ze robil. Przeciez nikt tutaj sie nie przyzna, ze jest inny w zyciu codziennym. Mayah czy jak jej tam tez pewnie sie wcialala w kogos innego, stad pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś