Dodaj do ulubionych

boję się!!!!!!!!!!!!

24.03.07, 13:26
Prosze, pomóżcie. Mam problem. 2 tyg temu zaczęłam brać tabletki
antykoncepcyjne, jak wiadomo,z pierwszym dniem okresu. Okres skończył się po
tygodniu, czyli w sobote,ale przez ubiegły tydz mam dziwne krwawienia, które
trwaja juz tydzien! pomozcie,nie wiem co robic,czy cos jest nie tak,a do
lekarza ide dopiero za 2 tyg. Prosze o powazne odpowiedzi...
Obserwuj wątek
    • Gość: Net79 Re: boję się!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.03.07, 13:35
      Kochana jest możliwe, że byłaś w ciąży, jak zaczełąś brać tabletki??
      Moja funfelka tak miała, nie wiediała, że jest i bach. Masz przy tym jakieś
      bóle. z takim krwawieniem zawsze możesz się wybrać na izbę przyjęć, może będzie
      trzeba Cię "wyczyścić" Warto to sprawdzić. Nie wiem jak w takim wypadku
      wyszedłby test, a le z krwi może ci coś wyjdzie - βHcg.
    • farelkaa Re: boję się!!!!!!!!!!!! 24.03.07, 14:02
      Spokojnie :)
      Nie wiem jakie tabletki bierzesz, ale ja kiedy zaczęłam brać harmonet to przez
      cały pierwszy miesiąc miałam lekkie krawienia. Moja koleżanka miała podobnie. Z
      tego co wiem, to takie coś może się zdarzać przez pierwsze trzy miesiące, bo
      organizm się przestawia.
      • Gość: :) Re: boję się!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:13
        witaj! ja też biorę harmonet. Miałam plamienia po pierwszym okresie jeszcze
        ponad tydzień!
      • Gość: hanula Re: boję się!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:57
        masz racje, przy niektorych tabletkach sa krwawienia/plamienia do 3 miesiecy..
        potem musisz sie skonsultowac z lekarzem.
        Niekoniecznie to jest cos niepokojacego.
    • emilunka1985 Re: boję się!!!!!!!!!!!! 24.03.07, 15:28
      no właśnie ja biorę Jasmin,i nie wiem czy te tabletki mają na to jakiś wpływ.
      Odpowiadam na pierwszy post: nie jest możliwe że wraz z rozpoczęciem brania
      tabletek byłam w ciąży, bo jak już pisałam, zaczyna się je brać z pierwszym
      dniem okresu i ja tak zrobiłam. dzieki za rady :)
      • oregano29 Re: boję się!!!!!!!!!!!! 24.03.07, 18:03
        czytałas ulotke?? prawie wszedzie pisza ( jesli nie wszedzie) ze w pierwszych miesiacach wystepuja plamienia. zreszta ginekolog powiniem Ci o tym powiedzie
    • Gość: mała Re: boję się!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:25
      wszystko w porządku! nie cxzytałaś ulotki? takie krwawienia możesz mieć nawet
      do kilku miesiecy. to noirmalne przy tabletkach.pozdrawoam i nie panikuj:)
    • luiz25 Re: boję się!!!!!!!!!!!! 26.03.07, 21:59
      nie martw sie i nie sluchaj bzdur. Idz do lekarza. Myślę ze zle ci dobral
      tabletki. Robil Ci badania poziomu hormonu? Co to za tabletki? PS: Krwawienie
      często się zdaża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka