Dodaj do ulubionych

dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna

01.04.07, 18:22
jestem z moim chlopakiem 5 lat. Jestem jego pierwsza dziewczyna.Tzn nie
uprawial sexu nigdy z inna. Za pol roku wyjezdza i to na bardzo dlugo. Wiem ze
on niedlugo poprosi mnie o reke. Ale ja jestem pelna obaw. Bo skoro nigdy nie
robil tego z inna to bedzie mial podwojna pokuse aby mnie zdradzic jak bedzie
daleko ode mnie. A nawet jesli nie zrobi tego teraz to jest duza szansa ze
kiedys jednak to zrobi.Bardzo boje sie tego ze zrobi to nie mowiac mi nic.Moze
lepiej byloby jednak pozwolic mu na sex z inna ale kontrolowany. To ja
wyznaczylabym czas i miejsce. Nie wiem czy bym to przezyla, ale wtedy
wiedzialabym co sie dzieje. Inni faceci maja na koncie tyle panienek a on ma
tylko mnie...czuje sie strasznie. Nie chcialabym tego ale jezeli to mialaoby
nam pomoc.Co myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewla Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: 83.238.148.* 01.04.07, 18:27
      Ehh... rozumiem Twoje obawy... nie mam pojęcia co Ci poradzic, ale chyba
      najlepszym rozwiazaniem bylaby szczera rozmowa z facetem. powiedz mu - ze jezeli
      Cie kiedykolwiek zdradzi - to zerwiesz z nim wszelkie kontakty, straci caly wasz
      zwiazek i te 5 lat.
      nie zgadzaj sie nigdy na cos wbrew sobie.
      przeciez cholernie bys cierpiala...

powiedz mu o tym, i zrob tak, zeby troche sie tej swojej zdrady obawial - ze
      konsekwencje beda niewarte tejgo skoku w bok.

trzymaj sie, pozdrawiam
    • agatka_to_ja Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 18:28
      mam nadzieje, ze to prima aprilis...
      Iaczej pomysle, ze jestes kompletna idiotka.
      • cesarzowa21 Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 18:31
        od razu idiotka, ja tylko tak hipotetycznie rozwazam. Chyba nie rozumiesz co
        znaczy dla faceta jedna jedyna kobieta w zyciu.
        • agatka_to_ja Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 18:34
          A ty rozumiesz?
          Jestes facetem??????????????????

NIe rozsmieszaj mnie... Lecisz sloganem, opinia, ze facet, ktory nie przeleci
          stada kobiet w zyciu musi byc nieszczesliwy...
          Pozwolisz mu na jedna zdrade - to bedzie bzykal panienki na prawo i lewo.. albo
          spodoba mu sie inna i ciebie oleje..

Ja piernicze... dlaczego niektore kobiety sa takie glupie i wynajduja sobie
          kretynskie problemy, ktore urastaja w ich pyustych glowach do wielkich
          rozmiarow...
          • cesarzowa21 Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 18:36
            a ty ilu mialas facetow, a twoj facet ile przelecial panienek. Nie zalozylam
            tego watku zeby mnie ktos obrazal
            • agatka_to_ja Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 18:44

cesarzowa21 napisała:

> a ty ilu mialas facetow, a twoj facet ile przelecial panienek.

to MOJA sprawa.

>Nie zalozylam tego watku zeby mnie ktos obrazal

a co? mam pochwalic twoj KRETYNSKI pomysl??????????????????????????
              • Gość: missy-queen Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 01.04.07, 21:36
                Agatko, nie badz agresywna.
                ona sie po prostu boi tej sytuacji.
                nie nie powinnać uogólniać i wrzucać ja do worka "pustoglowych kretynek".

"a co? mam pochwalic twoj KRETYNSKI pomysl??????????????????????????"

wiecej wrazliwosci. nie podoba sie? przemilcz. agresja nic nie daje.
    • Gość: ona21 Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 01.04.07, 18:35
      Heheh to żart? :)
      W razie gdyby nie, to sprobuje Ci wytlumaczyc ... Idąc Twoim tokiem myslenia moznaby dojsc do wniosku, ze kazdy facet musi miec conajmniej 2 partnerki za zycia, bo inaczej to zawsze zdradzi.
      Owszem, moze byc i tak ze zapragnie zdradzic, ale to raczej nie bedzie mialo zwiazku z tym, ze jestes jedyna... Twoj pomysl ze zdradą kontrolowaną - no coz... Widocznie jestes jeszcze bardzo młoda, i nie dostrzegasz pewnych absurdów :))) Ot, młodość.
      • cesarzowa21 Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 18:38
        przeciez ja nie powiedzialam ze to zrobie, zastanawialam sie tylko jakby to
        bylo. Chcialam uslyszec wasze opinie i to wszystko
        • Gość: ona21 Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 01.04.07, 18:40
          Spoko. Wg. mnie byłoby to nieporozumieniem totalnym i w ogóle nie powinno mieć miejsca.
      • Gość: Oliwka Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:38
        to chyba naprawde żart :] zdrada kontrolowana? hmm....rzeczywiscie jeszcze
        jestes mloda na to wyglada i nie rozumiesz pewnych rzeczy. pozdrawiam
    • agatka_to_ja Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 18:50
      A co da, jesli on zaliczy jakas panienke?
      Nie bedzie mial na inna ochoty za rok? za 3 lata? za 10 lat?

Czy ta jedna zdrada zagwarantuje ci, ze on cie nigdy nie zdradzi?

wystarczy POMYŚLEĆ.
      • Gość: Oliwka Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:51
        dokładnie!
      • Gość: ona21 Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 01.04.07, 19:03
        Heh wiesz co Agatko, tak sobie pomyslalam, ze gdyby Cesarzowa jednak chciala wprowadzic w czyn to o czym mowi, to jednak... niech to zrobi.
        Dlaczego? Jesli facet przyjmie to z powagą i o zgrozo SKORZYSTA, to bedzie wiadomo ze jest palantem i nalezy dac sobie z nim spokoj.
        • agatka_to_ja Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 19:07
          tez racja..

a nawet jak nie skorzysta - za granica znajdzie wiele kobiet, ktore bedzie mogl
          zaliczyc, bo "w koncu jego wlasna dziewczyna mu to proponowala"...
          a po co mu nadzor i czas wyznaczony przez dziewczyne, skoro sam moze przeleciec
          kogos chce, gdzie chce i ile razy chce...
          taka jest prawda, ze jak ktos chce zdradzic - to zdradzi.
    • telka_es oszalałaś........ - N I E!!!!!!!!!!! 01.04.07, 19:23
      jakby cie naprawde kochał to nawet by o tym nie pomyślał...;/
      • Gość: hugo kontrolowana zdrada IP: 195.205.202.* 01.04.07, 19:39
        to świetny pomysł, mnie by strasznie kręciło gdyby moja panna przyglądała się
        jak robię to z inną, mogłaby się nawet włączyć do akcji
    • Gość: Pan Dobra Rada Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:18
      Powiem tak.. :] Kobiety mają problem zadeklarowany już w konstruktorze.. :] To
      znaczy mniej więcej tyle, że kobieta "bez problemu" nie jest w stanie
      egzystować.. ;] Dlatego każda kobieta MUSI sobie wymyślić problem w przypadku
      jego braku.. ;) I Ty właśnie tak postąpiłaś.. :] Z tego co piszesz NIE MASZ
      NAJMNIEJSZYCH podstaw, żeby swojego faceta o coś takiego posądzać, ALE MIMO TO
      MUSIAŁAŚ SOBIE WYMYŚLIĆ PROBLEM, bo jakże by wyglądał świat bez problemów..? :P
      W oczach kobiety to dopiero musiałby być koszmar!.. :D
      • agatka_to_ja Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 20:27
        Nie generalizuj - nie kazda kobieta jest tak durna i nie kazda szuka
        problemow...
        • Gość: kali Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.ztpnet.pl 01.04.07, 20:48
          Tak jak nie kazdy facet lubi patrzec na ksztaltne dupy.
          • Gość: Pan Dobra Rada Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:18
            Wyczułem ironię..? :D
            • Gość: kali Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.ztpnet.pl 01.04.07, 21:31
              Oczywiscie :)
    • telka_es Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 20:25
      no nie ma co - po prostu super..........
    • hholy Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 20:31
      to jest bardzo glupi pomysl!!!!!
      a poza tym-jak Ty go chcesz zmusic do seksu z inna kobieta"w wyznaczonym przez
      Ciebie miejscu i czasie???" i ciekawi mnie bardzo,co bedziesz wtedy robic...?
      jesli wazniejsze dla niego bedzie to,zeby sprobowac seksu z inna kobieta niz
      zwiazek z Toba i Twoje uczucia-to niech wypie..
      • Gość: aghaaaa Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.mtvk.pl 01.04.07, 21:22
        a skad wiesz ze juz Cie nie zdradzil....co myslisz ze Ci o tym powie.....to
        jest tylko FACET
        • Gość: kali Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.ztpnet.pl 01.04.07, 21:37
          Biorac pod uwage, ze faceci rzadza swiatem powiedzenie o nim _tylko_ jest nieco
          smieszne :)
    • nietykalna123 Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 01.04.07, 21:37
      Powiem tak, jak Pan Dobra Rada: kobieta jak nie ma
      problemu,to go sobie wymyśli.
      Cesarzowa21, a Ty jesteś jeszcze większą mistrzynią
      ode mnie w wymyślaniu problemów. :)
      • Gość: kalinka Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.devs.futuro.pl 02.04.07, 11:02
        nie no prosze, ja jestem z moim facetem 3 lata tez jestem jego pierwsza i nawet
        cos takiego do glowy by mi nie przyszlo a slub tez niewykluczony. a co ja tez
        bzykalam sie tylko z nim, moze zaproponuje mu tydzien zdrad zebysmy nadrobili
        straty w lozkowym bilansie a potem wrocimy do siebie w niedziele i pojdziemy na
        romantyczny spacer (kochanie ale masz fioletowe plamki na calym ciele- biles
        sie z kims? nie dziuniu to Asia- moja 3 z wtroku i Zuza- 6 ktorą zaliczalem w
        czwartek narobily mi malinek, och kochanie, a ja podczas seksu z takim Maćkiem
        nauczyłam sie nowej pozycji jak wrócimy do domu spróbujemy, a tak nawiasem
        mówiąc kiedy ten nasz ślub misiaczku?) buahahahaha
        • sloneczna_dzis Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 02.04.07, 11:03
          nie no naprawde- zgadzam sie i litosci na przyszlosc z takimi tematami;)
          • sundry Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 02.04.07, 11:58
            Kurde, muszę powiedzieć mojemu facetowi,żeby przeleciał sobie parę panienek dla
            dobra naszego związku:D Pretendent do nagłupszego wątku na forum..:)
    • Gość: mała Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:57
      Czytam, czytam i własnym oczom nie wierze.... Jak można wogóle o czyms takim
      pomysleć. Jeżeli facet Cię kocha, to nie ma znaczenia, że spał tylko i
      wyłącznie z Tobą. Jeśli jest Wam razem dobrze w łózku, to dlaczego myslisz, ze
      rozłąka sprawi, ze pojdzie w bok? Jeżeli koniecznie chcesz, żeby spróbował z
      inną bo Cie to męcze, to kopiesz pod sobą dołek...
    • katja_24 Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 02.04.07, 16:58
      A co, jesli majac porownanie stwierdzi, ze z Toba bylo mu gorzej?;> A powaznie,
      to glupi pomysl. Jesli bedzie chcial zdradzic, to zrobi to niezaleznie od tego,
      czy jestes tylko Ty, czy byly tez inne. A poza tym, najczesciej zdradzaja
      faceci, ktorzy mieli duzo panienek.
    • Gość: Ostra Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.lanet.net.pl 02.04.07, 17:27
      zal.pl naprawde mam 17 lat ale nawet by mi to do glowy nie przyszlo. Tak to
      jest jak sie naczyta i weźmie serio niektóre gazety. Zreszta moze i jest chec
      zobaczenia jak to jest z inna ale jak Ci ekocha to nawet o tym nie pomysli.
      Zreszta po co mu twoje pozwolenie tam bedzie robil co chce z kim i ile chce.
    • Gość: kasia Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.loonar.pl 02.04.07, 17:55
      to zarto prawda? Jesli prawda to wspolczuje glupoty,,,,,,,
    • Gość: smoczyca ... IP: 83.168.75.* 03.04.07, 22:28
      Cesarzowa -doskonale Cie rozumiem.
      Jestem 1. dziewczyna mojego chlopaka, znamy sie od dziecka, ale on nie chce mnie
      zmieniac, chce byc ze mna do konca zycia, wie ze przy mnie ma wszystko, jest
      szczesliwy, kompletny... Kocha mnie i chce ze mna dzielic zycie.
      A mimo to czasem zdarza sie, ze musi wyjechac. Uwierz mi, jakie mam wtedy obawy,
      martwie sie... Ale przeciez gdybym sie nie martwila to znaczyloby, ze go nie
      kocham... Owszem, sprawdzalam go, ale tak spokojnie, rozmowa z nim.
      Wyobraz sobie najsmieszniejsze -kiedy jeszcze bylam dziewica, balam sie seksu i
      nie bylo mi spieszno, martwilam sie, ze on chce miec to juz za soba...
      Nachodzily mnie mysli, ze moze pozwolic mu juz miec ten pierwszy raz -z inna...
      Teraz sie z tego smieje, ale to byly okropne mysli.
      Jezeli tak Cie to dreczy, musi to znaczyc ze naprawde go kochasz, bo stawiasz
      jego dobro ponad własne. Pamietaj jednak, ze moglabys tego żalowac, znaj swoja
      wartosc -jestes kobieta i zaslugujesz na wszystko co najlepsze. Daj mu
      szczescie, porozmawiaj z nim, ale nigdy nie pozwol by jakas panna go dotykala,
      bo tak bedzie lepiej. Zaufaj mu. Jednak nie naglasniaj przy nim zbyt bardzo tej
      sprawy bo facet poleci na to co zakazane.
      Po prostu niech wie, ze z Toba jest najlepiej na swiecie :)
      Pozdrawiam.
    • summerlove Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 04.04.07, 21:04
      opanuj się dziewczyno Twoje pytanie jest zupełnie bez sensu. !!! myślisz że jak
      przeleci inną to będzie wam lepiej? Nic z tego . obydwoje będziecie później
      pamiętać jego zdradę. zastanów się lepiej bo zachowujesz się idiotycznie. brak
      mi słów.
    • Gość: PATI Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:10
      Ogólnie rzecz biorąc jesteś chyba NIENORMALNA!!!żadając takie pytanie!!!Ale
      wiesz jak chcesz żeby Twój facet którego prawdopodobnie kochasz bzykał się i
      dotykał innej kobiety to najlepiej żebys zaczęła juz leczenie psychiatryczne!!!
      A wogóle niech idzie niech sie tam sexi z inną,niech mu się bardziej spodoba
      niz z Tobą i za tą Twoją dobroć i przyzwolenie odpłaci się Tobie końcem waszego
      związku albo już wogóle przestanie Cię szanować!!!Więc teraz zrób jak uważasz
    • moviemann Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 05.04.07, 15:34
      Czy mu pozwolisz czy nie jak ma dać drapaka na bok to i tak smyrgnie .
      Moja Pani przy okazji swoich wielokrotnych ( a jesteśmy w partnerskim związku
      już 17 lat ) zagranicznych wiekodniowych wojaży sakramentalnie za każdym razem
      dawała mi dyspensę .
      Brzmiało to ni mniej ni więcej tylko : " a teraz się możesz facet wyłajdaczyć "
      i jechała w świat .
      I wiecie co ? Nic !
      Jak mi było wolno to mi się nie chciało i tytko !
      Może zamiast facetowi pościel pod obcą babę słać i w trakcie ryćkania tejże nad
      nim stać , wykastruj mu łajdacką wolę ( jeśli takową ma ) w podobny sposób .
      Poza tym daj se siana z takim rozumowaniem
      Czasem nie zrobić nic znaczy zrobić to co najwłaściwsze
    • scholastyka6 Re: dla dobra zwiazku pozwolic mu na sex z inna 05.04.07, 17:43
      A pytałaś go wogóle o zdanie??? Jeśli jesteś na tyle odważna to ja bym ci
      zaproponowała trójkącik... Będziesz widziała co się bedzie działo i nie
      poczujesz się zdradzona... Tylko czy masz tyle odwagi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka