Dodaj do ulubionych

Playboy vs Dziwka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 16:37
Facet który miał wiele kobiet jest uważany za Playboya i wszystko jest ok.
Kobieta, która miała wielu facetó to dziwka. Czy to ok.
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia Re: Playboy vs Dziwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 16:42
      Gość portalu: joasia napisał(a):

> Facet który miał wiele kobiet jest uważany za Playboya i wszystko jest ok.
      > Kobieta, która miała wielu facetó to dziwka. Czy to ok.

No ok. czy nie?Dlaczego wszyscy uważają mnie za dziwkę?Jak facet się puszcza to
      jest ok. a ja od razu jestem dziwka.No dlaczego?Bo mam kilku partnerów
      tygodniowo jak facet.I to Ja jestem dziwka tak?Czy ktoś tu wogóle odpowiada?
      • Gość: joasia Re: Playboy vs Dziwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 16:59

> Gość portalu: joasia napisał(a):
        >
        > > Facet który miał wiele kobiet jest uważany za Playboya i wszystko jest ok.
        > > Kobieta, która miała wielu facetó to dziwka. Czy to ok.
        >
        >
        > No ok. czy nie?Dlaczego wszyscy uważają mnie za dziwkę?Jak facet się puszcza
        to
        >
        > jest ok. a ja od razu jestem dziwka.No dlaczego?Bo mam kilku partnerów
        > tygodniowo jak facet.I to Ja jestem dziwka tak?Czy ktoś tu wogóle odpowiada?

Kurwa czemu nie odpowiadacie?!!
        • Gość: joasia Re: Playboy vs Dziwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 17:10
          Kurwa do chuja ale jesteście beznadziejni,żadnych wpisów a na inne tematy
          to trajkoczecie jak przekupki kurwa!
          • Gość: żararaka Re: Playboy vs Dziwka IP: 195.20.110.* 09.06.03, 17:23

> Kurwa do chuja ale jesteście beznadziejni,żadnych wpisów a na inne tematy
            > to trajkoczecie jak przekupki kurwa!

Kurwa to podpis, czy podsumowanie?

Nie sądzę, żeby każdy facet miał kilka partnerek tygodniowo. Ja miałem pewnie 9
            w ciągu 17 lat...
            Kobieta, która ma kilku tygodniowo to nie dziwka tylko nimfomanka. Chyba, że
            bierze za to kasę.

• Gość: jam Re: Playboy vs Dziwka IP: 80.48.243.* 09.06.03, 17:57
              czy jestes dziwką nie wiem, ale na pewno nie jestes osobą inteligentną.
              a z głupimi rozmawiać nie warto.
            • Gość: kasia Re: Playboy vs Dziwka IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 16.06.03, 18:30
              ZGADZAM SIE Z WIEKSZOSCIA PRZEDMOWCOW!!!
              Nawet jesli nie jestes puszczalska to na pewno jestes wulgarna i malo
              inteligentna. Wiesz, ze to jest forum dla ludzi ktorzy czytaja gazety i sie
              czyms interesuja wzyciu poza kolejnym podbojem seksualnym???
              Zal mi Ciebie, bo na wlasne zyczenie Ci sie obrywa, a w dodatku jest wielce
              prawdopodobne ze seks z kim popadnie jest Twoim sposobem na samotnosc i
              szukanie milosci. Nie tedy droga! Radze sie wyprowadzic, zmienic srodowisko i
              zaczac myslec glowa a nie macica, a moze ktos Cie zauwazy i pokocha!!!
              • Gość: GIRL Re: Playboy vs Dziwka IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 17.06.03, 00:44
                Gość portalu: kasia napisał(a):

> ZGADZAM SIE Z WIEKSZOSCIA PRZEDMOWCOW!!!
                > Nawet jesli nie jestes puszczalska to na pewno jestes wulgarna i malo
                > inteligentna. Wiesz, ze to jest forum dla ludzi ktorzy czytaja gazety i sie
                > czyms interesuja wzyciu poza kolejnym podbojem seksualnym???
                > Zal mi Ciebie, bo na wlasne zyczenie Ci sie obrywa, a w dodatku jest wielce
                > prawdopodobne ze seks z kim popadnie jest Twoim sposobem na samotnosc i
                > szukanie milosci. Nie tedy droga! Radze sie wyprowadzic, zmienic srodowisko i
                > zaczac myslec glowa a nie macica, a moze ktos Cie zauwazy i pokocha!!!
                I z Toba to sie zgadzam. Moze Joasia szuka wten sposob milosci? Bo jesli nie to
                jest to nimfomania, a to sie akurat leczy!!!
    • Gość: Isztar Re: Playboy vs Dziwka IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 19:15
      Sama sobie odpowiedz na to pytanie. Ja sie szanuje i nie puszczam z kim
      popadnie (skoro masz kilku facetow w tygodniu to raczej nie sa to twoi znajomi
      jak sadze). Dla mnie cialo i seksualnosc stanowia jakas wartosc. Dlatego
      wlasnie tak uwazam, ze taka dziewczyna to dziwka. Nie zebym popierala facetow,
      ktorzy robia to samo, dla mnie to nie playboy tylko hmmm no wlasnie nie ma
      takiego slowa. Ale to jedno i to samo jak dla mnie, tylko faceci sa w tej roli
      bardziej akceptowani. Twoj pech.
      • lejla Re: Playboy vs Dziwka 09.06.03, 22:17
        nie oczekuj ze 100 osob Ci odpowie w 15 minut!myslisz, ze wszyscy siedza tylko
        na forum i czekaja az zamiescisz topik zeby Ci odpowiedziec???no tak jest ja
        nie mam tylu partnerow ale mam znajoma, ktora ma przelotne znajomosci ze tak
        powiem;) i ma opinie dziwki!no ale coz...kolesie jak zaliczaja panienki
        tlumacza sie, ze laski latwe i korzystaja tylko z okazji...hehe tak juz bedzie!
        • Gość: Marek Re: Playboy vs Dziwka IP: *.zie.pg.gda.pl / 192.168.110.* 10.06.03, 02:24
          Dla mnie jestes dziwka , kurwa , jak tam wolisz :)))
          ale jak widze to jestes tez leszczuwa i wiesniara :))
          sadzac po tym jak klniesz.
    • nike32 Re: Playboy vs Dziwka 10.06.03, 09:50
      no i popieram przedmowcow- jak czytam takie topiki to nawet mi sie pisac nie
      chce - wiec sie nie dziw!! a jak juz ktos miesem na forum rzuca to chyba ...
      tez o nim swiadczy...a pytanie jest stare jak swiat wiadomo ze taka panna to
      zwykla dziwka albo jak kto woli -szmata, bo nie rozumiem po co jej tyle
      partnerow tygodniowo- a mezczyzni hmmm mezczyzni sa inni ale....u nich sie to
      nazywa ze oni zaliczaja te latwe panienki wiec skoro tak robisz to pewnie tez
      padlas ofiara zwyklego zaliczacza, albo zaliczacie sie wszyscy nawzajem- a to
      jest CHORE!!! powodzenia - reputacje i tak pewnie juz masz niezla!
    • Gość: Kruczyca Re: Playboy vs Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 12:26
      zgadzam sie ze takie rozgraniczeniu plci jest nie w porzadku. zarowno mezczyzna
      jak i kobieta powinni odpowiadac za swoje czyny w tym samym stopniu. a dziwka
      to dla mnie kobieta ktora sypia z kim popadnie. jak sie jej ktos podoba i ma od
      dluzszego czasu ochote to czemu nie? ale paru facetow w tygodniu to jednak mala
      przesada
    • Gość: tak tak IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 00:01
      tak
    • Gość: facet podaj adres email IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 00:06
      i opisz jak wygladasz
    • Gość: Beata Re: Playboy vs Dziwka IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 00:24
      wiesz co... poplakalam sie ze smiechu czytajac to wszystko :-)
      skad ty sie urwalas, dziecinko??? jestes szmata i juz :-) zacznij sie szanowac
      bo aids puka do twoich drzwi! kilku partnerow tygodniowo??? chyba szpagatami
      juz sie poruszasz! to niemozliwe!
      masz teraz swoje upragnione reakcje i przeczytaj dokladnie. szczegolnie te od
      facetow - maja racje! czy ty w ogole masz czas na sen i prace (czy tam nauke),
      czy jestes tylko na polowaniu? wiesz co, brak mi slow. jestes dziwka. na
      dodatek prostaczka.
    • wybredna Re: Playboy vs Dziwka 11.06.03, 09:24

dla mnie playboy to facet,który wie jak podobać się kobietom,a taki co zalicza
      panienki ...Kiedyś mój kolega powiedział mi z wielkim smutkiem-"Skurwiłem się-
      aby zabić smutek zaliczałem przez cały tydzień panienki".
      Taki postępowanie i u panienki i u faceta jest co najmniej żenujące,a w dodatku
      te próby zwrócenia na siebie uwagi poprzez klnięcie....Zero klasy!
    • Gość: czapski Re: Playboy vs Dziwka IP: utp.:* / 10.10.9.* 11.06.03, 10:31
      nie wiem w jakim srodowisku przebywasz, ale wspolczesnie slowo playboy ma
      rowniez negatywny wydzwiek, moze wsrod chlopakow z zawowowki facet ktory non
      stop"zalicza" kobiety jest herosem, ale w moim srodowisku jest trkatowany jak
      ktos kto nie potrafi znalezc szczescia
    • Gość: ala Re: Playboy vs Dziwka IP: *.net.leoburnett.com.pl 11.06.03, 17:40
      no pewnie, ze dziwka!!!
    • Gość: cami Re: Playboy vs Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 11:01
      Mam do Ciebie pytanie joasiu: czy nie masz czegos takiego,jak wyrzuty
      sumienia,ze sypiasz z wieloma,prawie kazdym...?
    • wiktoria21 Re: Playboy vs Dziwka 12.06.03, 14:36

> Facet który miał wiele kobiet jest uważany za Playboya i wszystko jest ok.
      > Kobieta, która miała wielu facetó to dziwka. Czy to ok.

w naszym szowinistycznym kraju taki system jest właśnie ok,niestety...
      • Gość: Maxi Re: Playboy vs Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 13:32
        Jesteś dziwką i w dodatku strasznie wulgarną osobą , jeżeli o facetów chodzi
        to my ich nazywamy kurwiarze bo to słowo bardziej opisuje stan rzeczy dla mnie
        zarówno facet jak i dziewczyna zachowujący się w ten sposób są godni
        współczucia jeżeli już tak bardzo zależy Ci na opini a nie możesz się
        powstrzymać to zacznij sypiać z facetami którzy informacje o tym co robili i z
        kim zachowują dla siebie a wtedy z nikt nie będzie wiedział i twoja opinia na
        tym nie ucierpii
      • Gość: facet24 Re: Playboy vs Dziwka IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 18:59
        naszczescie...ale moze chcesz sie spotkac troche"pobuntujemy"sie przeciw temu
        systemowi, co? nie sponsoruje - uprzedzam
    • Gość: Spoza Re: Playboy vs Dziwka IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 13.06.03, 16:42
      Zgadzam się z większością przedmówców. I chcę wierzyć, że istnieją jeszcze
      mężczyźni, którzy uważają, że jest czymś niedobrym seks bez uczucia.
      • Gość: ew dziwka to ta co bierze ze sex kase IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.03, 19:49
        nie wiedze w tym nic zlego, ze kobieta ma wybujale zycie sexualne, jesli jest
        jej z tym dobrze to w czym problem?
      • Gość: twarze istnieja :) IP: *.acn.waw.pl 17.06.03, 19:43
        nawet całkiem sporo :)
    • Gość: apandinus Re: Playboy vs Dziwka IP: *.plusgsm.pl 16.06.03, 00:43
      To tak, żeby podciągnąć ten wątek do góry, chociaż "Szanowna" Joasia już tu
      pewnie nie zajrzy... Może to zbieg okoliczności, ale jeżeli Joasia to
      Twój "pseudonim artystczny", a Twoje prawdziwe imię zaczyna się na "A", to tak -
      jesteś dziwką, Bez wątpienia.
      • Gość: Kruczyca Re: Playboy vs Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 10:59
        Gość portalu: apandinus napisał(a):

> Może to zbieg okoliczności, ale jeżeli Joasia to
        > Twój "pseudonim artystczny", a Twoje prawdziwe imię zaczyna się na "A", to
        tak
        > -
        > jesteś dziwką, Bez wątpienia.

hmmm a co to ma do rzeczy, bo niestety nie zalapalam
        • Gość: apandinus Re: Playboy vs Dziwka IP: 195.20.110.* 16.06.03, 11:40
          A... to takie wspomnienia (nieprzyjemne w rezultacie).
    • Gość: Playboy Re: Playboy vs Dziwka IP: 213.216.85.* 17.06.03, 15:53
      Sam jstem Playboyem. Zmieniam kobiete srednia raz na 4 dni, żebym przypadkiem
      sie nie znudzil. Poza tym nie bede wydawal zbyt wiele pieniedzy na prezenty z
      okazji rocznic jakichs glupich. Pragnalbym rowniez dodac, iz 8 marca zawsze
      jest kurde free co pozwala mi zaoszczedzic na moja nowa fure i zel do wlosow
      (pomijam tutaj splarium gdyz mam karnet). Pewnie uwazacie ze jestem meska
      szowinistyczna swina, ale grubo sie mylice poneiewaz tak naprawde takich kobiet
      nie uwzzam za dziwnki czy tez patz: szmaty. Poza tym chcialbym zauwazyc, ze
      akurat mam rpzerwe i jest wolny. Mam 1.90 w butach na kotrunie z zelem
      sytajacym na okolo 20 cm. Poza tym jestem bardzo umiesnionym i inteligętnym
      człowiekiem, nie zapominajc tu o moje wrodzonej wrarzliwosci i skrmnosci. Mam
      czerwone oczy (tzn wiecie panny amm takie drogie szkla, wiecie kontakty- cool
      co nie) Regularnie czytauje wasza gazete i stwierdzam, ze jestem na biezaco z
      moda i fasion. Lubie krotkie bluzeczki, co zrestza wskazuje moj imidż. Poza tym
      lóbie terz miłośc po mesku tzn gdy moge z moim(hihihi) przyjacielem najdrozsyzm
      sie zabawic. Jestem z Warszawy i lubie sie bujac po klubach. Tutaj kolega obok
      mow, ze on lubi sie bujac na rowerze. Pragnlabym rowniez zauwazyc zejezdzenie
      na oklep jest rownie przyjemne jak wyprowadzanie kreta ( no wiecie o co
      chodzi). Nie potrzebuje dziwek aby byc zadowolonym gdyz mam szel, fure i komure
      fimry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka