Gość: joasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 16:37 Facet który miał wiele kobiet jest uważany za Playboya i wszystko jest ok. Kobieta, która miała wielu facetó to dziwka. Czy to ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia Re: Playboy vs Dziwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 16:42 Gość portalu: joasia napisał(a): > Facet który miał wiele kobiet jest uważany za Playboya i wszystko jest ok. > Kobieta, która miała wielu facetó to dziwka. Czy to ok. No ok. czy nie?Dlaczego wszyscy uważają mnie za dziwkę?Jak facet się puszcza to jest ok. a ja od razu jestem dziwka.No dlaczego?Bo mam kilku partnerów tygodniowo jak facet.I to Ja jestem dziwka tak?Czy ktoś tu wogóle odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Playboy vs Dziwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 16:59 Gość portalu: joasia napisał(a): > Gość portalu: joasia napisał(a): > > > Facet który miał wiele kobiet jest uważany za Playboya i wszystko jest ok. > > Kobieta, która miała wielu facetó to dziwka. Czy to ok. > > > No ok. czy nie?Dlaczego wszyscy uważają mnie za dziwkę?Jak facet się puszcza to > > jest ok. a ja od razu jestem dziwka.No dlaczego?Bo mam kilku partnerów > tygodniowo jak facet.I to Ja jestem dziwka tak?Czy ktoś tu wogóle odpowiada? Kurwa czemu nie odpowiadacie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Playboy vs Dziwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 17:10 Kurwa do chuja ale jesteście beznadziejni,żadnych wpisów a na inne tematy to trajkoczecie jak przekupki kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żararaka Re: Playboy vs Dziwka IP: 195.20.110.* 09.06.03, 17:23 Gość portalu: joasia napisał(a): > Kurwa do chuja ale jesteście beznadziejni,żadnych wpisów a na inne tematy > to trajkoczecie jak przekupki kurwa! Kurwa to podpis, czy podsumowanie? Nie sądzę, żeby każdy facet miał kilka partnerek tygodniowo. Ja miałem pewnie 9 w ciągu 17 lat... Kobieta, która ma kilku tygodniowo to nie dziwka tylko nimfomanka. Chyba, że bierze za to kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Playboy vs Dziwka IP: 80.48.243.* 09.06.03, 17:57 czy jestes dziwką nie wiem, ale na pewno nie jestes osobą inteligentną. a z głupimi rozmawiać nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Playboy vs Dziwka IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 16.06.03, 18:30 ZGADZAM SIE Z WIEKSZOSCIA PRZEDMOWCOW!!! Nawet jesli nie jestes puszczalska to na pewno jestes wulgarna i malo inteligentna. Wiesz, ze to jest forum dla ludzi ktorzy czytaja gazety i sie czyms interesuja wzyciu poza kolejnym podbojem seksualnym??? Zal mi Ciebie, bo na wlasne zyczenie Ci sie obrywa, a w dodatku jest wielce prawdopodobne ze seks z kim popadnie jest Twoim sposobem na samotnosc i szukanie milosci. Nie tedy droga! Radze sie wyprowadzic, zmienic srodowisko i zaczac myslec glowa a nie macica, a moze ktos Cie zauwazy i pokocha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIRL Re: Playboy vs Dziwka IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 17.06.03, 00:44 Gość portalu: kasia napisał(a): > ZGADZAM SIE Z WIEKSZOSCIA PRZEDMOWCOW!!! > Nawet jesli nie jestes puszczalska to na pewno jestes wulgarna i malo > inteligentna. Wiesz, ze to jest forum dla ludzi ktorzy czytaja gazety i sie > czyms interesuja wzyciu poza kolejnym podbojem seksualnym??? > Zal mi Ciebie, bo na wlasne zyczenie Ci sie obrywa, a w dodatku jest wielce > prawdopodobne ze seks z kim popadnie jest Twoim sposobem na samotnosc i > szukanie milosci. Nie tedy droga! Radze sie wyprowadzic, zmienic srodowisko i > zaczac myslec glowa a nie macica, a moze ktos Cie zauwazy i pokocha!!! I z Toba to sie zgadzam. Moze Joasia szuka wten sposob milosci? Bo jesli nie to jest to nimfomania, a to sie akurat leczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isztar Re: Playboy vs Dziwka IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 19:15 Sama sobie odpowiedz na to pytanie. Ja sie szanuje i nie puszczam z kim popadnie (skoro masz kilku facetow w tygodniu to raczej nie sa to twoi znajomi jak sadze). Dla mnie cialo i seksualnosc stanowia jakas wartosc. Dlatego wlasnie tak uwazam, ze taka dziewczyna to dziwka. Nie zebym popierala facetow, ktorzy robia to samo, dla mnie to nie playboy tylko hmmm no wlasnie nie ma takiego slowa. Ale to jedno i to samo jak dla mnie, tylko faceci sa w tej roli bardziej akceptowani. Twoj pech. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla Re: Playboy vs Dziwka 09.06.03, 22:17 nie oczekuj ze 100 osob Ci odpowie w 15 minut!myslisz, ze wszyscy siedza tylko na forum i czekaja az zamiescisz topik zeby Ci odpowiedziec???no tak jest ja nie mam tylu partnerow ale mam znajoma, ktora ma przelotne znajomosci ze tak powiem;) i ma opinie dziwki!no ale coz...kolesie jak zaliczaja panienki tlumacza sie, ze laski latwe i korzystaja tylko z okazji...hehe tak juz bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Playboy vs Dziwka IP: *.zie.pg.gda.pl / 192.168.110.* 10.06.03, 02:24 Dla mnie jestes dziwka , kurwa , jak tam wolisz :))) ale jak widze to jestes tez leszczuwa i wiesniara :)) sadzac po tym jak klniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nike32 Re: Playboy vs Dziwka 10.06.03, 09:50 no i popieram przedmowcow- jak czytam takie topiki to nawet mi sie pisac nie chce - wiec sie nie dziw!! a jak juz ktos miesem na forum rzuca to chyba ... tez o nim swiadczy...a pytanie jest stare jak swiat wiadomo ze taka panna to zwykla dziwka albo jak kto woli -szmata, bo nie rozumiem po co jej tyle partnerow tygodniowo- a mezczyzni hmmm mezczyzni sa inni ale....u nich sie to nazywa ze oni zaliczaja te latwe panienki wiec skoro tak robisz to pewnie tez padlas ofiara zwyklego zaliczacza, albo zaliczacie sie wszyscy nawzajem- a to jest CHORE!!! powodzenia - reputacje i tak pewnie juz masz niezla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczyca Re: Playboy vs Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 12:26 zgadzam sie ze takie rozgraniczeniu plci jest nie w porzadku. zarowno mezczyzna jak i kobieta powinni odpowiadac za swoje czyny w tym samym stopniu. a dziwka to dla mnie kobieta ktora sypia z kim popadnie. jak sie jej ktos podoba i ma od dluzszego czasu ochote to czemu nie? ale paru facetow w tygodniu to jednak mala przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet podaj adres email IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 00:06 i opisz jak wygladasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Playboy vs Dziwka IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 00:24 wiesz co... poplakalam sie ze smiechu czytajac to wszystko :-) skad ty sie urwalas, dziecinko??? jestes szmata i juz :-) zacznij sie szanowac bo aids puka do twoich drzwi! kilku partnerow tygodniowo??? chyba szpagatami juz sie poruszasz! to niemozliwe! masz teraz swoje upragnione reakcje i przeczytaj dokladnie. szczegolnie te od facetow - maja racje! czy ty w ogole masz czas na sen i prace (czy tam nauke), czy jestes tylko na polowaniu? wiesz co, brak mi slow. jestes dziwka. na dodatek prostaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
wybredna Re: Playboy vs Dziwka 11.06.03, 09:24 dla mnie playboy to facet,który wie jak podobać się kobietom,a taki co zalicza panienki ...Kiedyś mój kolega powiedział mi z wielkim smutkiem-"Skurwiłem się- aby zabić smutek zaliczałem przez cały tydzień panienki". Taki postępowanie i u panienki i u faceta jest co najmniej żenujące,a w dodatku te próby zwrócenia na siebie uwagi poprzez klnięcie....Zero klasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Playboy vs Dziwka IP: utp.:* / 10.10.9.* 11.06.03, 10:31 nie wiem w jakim srodowisku przebywasz, ale wspolczesnie slowo playboy ma rowniez negatywny wydzwiek, moze wsrod chlopakow z zawowowki facet ktory non stop"zalicza" kobiety jest herosem, ale w moim srodowisku jest trkatowany jak ktos kto nie potrafi znalezc szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Playboy vs Dziwka IP: *.net.leoburnett.com.pl 11.06.03, 17:40 no pewnie, ze dziwka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami Re: Playboy vs Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 11:01 Mam do Ciebie pytanie joasiu: czy nie masz czegos takiego,jak wyrzuty sumienia,ze sypiasz z wieloma,prawie kazdym...? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Playboy vs Dziwka 12.06.03, 14:36 Gość portalu: joasia napisał(a): > Facet który miał wiele kobiet jest uważany za Playboya i wszystko jest ok. > Kobieta, która miała wielu facetó to dziwka. Czy to ok. w naszym szowinistycznym kraju taki system jest właśnie ok,niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: Playboy vs Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 13:32 Jesteś dziwką i w dodatku strasznie wulgarną osobą , jeżeli o facetów chodzi to my ich nazywamy kurwiarze bo to słowo bardziej opisuje stan rzeczy dla mnie zarówno facet jak i dziewczyna zachowujący się w ten sposób są godni współczucia jeżeli już tak bardzo zależy Ci na opini a nie możesz się powstrzymać to zacznij sypiać z facetami którzy informacje o tym co robili i z kim zachowują dla siebie a wtedy z nikt nie będzie wiedział i twoja opinia na tym nie ucierpii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet24 Re: Playboy vs Dziwka IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 18:59 naszczescie...ale moze chcesz sie spotkac troche"pobuntujemy"sie przeciw temu systemowi, co? nie sponsoruje - uprzedzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: Playboy vs Dziwka IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 13.06.03, 16:42 Zgadzam się z większością przedmówców. I chcę wierzyć, że istnieją jeszcze mężczyźni, którzy uważają, że jest czymś niedobrym seks bez uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew dziwka to ta co bierze ze sex kase IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.03, 19:49 nie wiedze w tym nic zlego, ze kobieta ma wybujale zycie sexualne, jesli jest jej z tym dobrze to w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarze istnieja :) IP: *.acn.waw.pl 17.06.03, 19:43 nawet całkiem sporo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apandinus Re: Playboy vs Dziwka IP: *.plusgsm.pl 16.06.03, 00:43 To tak, żeby podciągnąć ten wątek do góry, chociaż "Szanowna" Joasia już tu pewnie nie zajrzy... Może to zbieg okoliczności, ale jeżeli Joasia to Twój "pseudonim artystczny", a Twoje prawdziwe imię zaczyna się na "A", to tak - jesteś dziwką, Bez wątpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczyca Re: Playboy vs Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 10:59 Gość portalu: apandinus napisał(a): > Może to zbieg okoliczności, ale jeżeli Joasia to > Twój "pseudonim artystczny", a Twoje prawdziwe imię zaczyna się na "A", to tak > - > jesteś dziwką, Bez wątpienia. hmmm a co to ma do rzeczy, bo niestety nie zalapalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apandinus Re: Playboy vs Dziwka IP: 195.20.110.* 16.06.03, 11:40 A... to takie wspomnienia (nieprzyjemne w rezultacie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Playboy Re: Playboy vs Dziwka IP: 213.216.85.* 17.06.03, 15:53 Sam jstem Playboyem. Zmieniam kobiete srednia raz na 4 dni, żebym przypadkiem sie nie znudzil. Poza tym nie bede wydawal zbyt wiele pieniedzy na prezenty z okazji rocznic jakichs glupich. Pragnalbym rowniez dodac, iz 8 marca zawsze jest kurde free co pozwala mi zaoszczedzic na moja nowa fure i zel do wlosow (pomijam tutaj splarium gdyz mam karnet). Pewnie uwazacie ze jestem meska szowinistyczna swina, ale grubo sie mylice poneiewaz tak naprawde takich kobiet nie uwzzam za dziwnki czy tez patz: szmaty. Poza tym chcialbym zauwazyc, ze akurat mam rpzerwe i jest wolny. Mam 1.90 w butach na kotrunie z zelem sytajacym na okolo 20 cm. Poza tym jestem bardzo umiesnionym i inteligętnym człowiekiem, nie zapominajc tu o moje wrodzonej wrarzliwosci i skrmnosci. Mam czerwone oczy (tzn wiecie panny amm takie drogie szkla, wiecie kontakty- cool co nie) Regularnie czytauje wasza gazete i stwierdzam, ze jestem na biezaco z moda i fasion. Lubie krotkie bluzeczki, co zrestza wskazuje moj imidż. Poza tym lóbie terz miłośc po mesku tzn gdy moge z moim(hihihi) przyjacielem najdrozsyzm sie zabawic. Jestem z Warszawy i lubie sie bujac po klubach. Tutaj kolega obok mow, ze on lubi sie bujac na rowerze. Pragnlabym rowniez zauwazyc zejezdzenie na oklep jest rownie przyjemne jak wyprowadzanie kreta ( no wiecie o co chodzi). Nie potrzebuje dziwek aby byc zadowolonym gdyz mam szel, fure i komure fimry. Odpowiedz Link Zgłoś