Dodaj do ulubionych

brawo nasi!

22.07.02, 16:31
A man armed with an assault-style rifle opened fire on a helicopter landing
in a residential neighborhood, thinking the chopper was carrying terrorists,
police said.

John Chwaszczewski, a construction worker, became alarmed when he saw the
chopper swoop down over his garage, about a block from Peters' home.

"Maybe I overreacted, but I did feel this was terrorism at its utmost,"
Chwaszczewski said.

Chwaszczewski told police the shooting was "a natural reaction," after having
watched the events of Sept. 11.

Obserwuj wątek
    • Gość: gaga Re: brawo nasi! IP: *.tin.it 22.07.02, 16:36
      Z szabla na czolgi!
      A jaki byly konsekwencje dzialalnosci pana Ch.?
      • jot-23 Re: brawo nasi! 22.07.02, 16:38
        Gość portalu: gaga napisał(a):

> Z szabla na czolgi!
        > A jaki byly konsekwencje dzialalnosci pana Ch.?

story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/ap/20020720/ap_wo_en_po/us_helicopter_shooting_1

Chwaszczewski was charged with interfering with an aircraft, discharging a
        firearm, an AR-15 rifle, in a public place, reckless handling of a firearm and
        assaulting Sutton. He faces up to eight years in prison and dlrs 10,000 in
        fines if convicted.
        • Gość: gaga Re: brawo nasi! IP: *.tin.it 22.07.02, 16:44
          jot-23 napisał:

> Chwaszczewski was charged with interfering with an aircraft, discharging a
          > firearm, an AR-15 rifle, in a public place, reckless handling of a firearm
          and
          > assaulting Sutton. He faces up to eight years in prison and dlrs 10,000 in
          > fines if convicted.

czyli nie oplaca sie walka przecietnych obywateli z terroryzmem (nawet
          domniemamym). A swoja droga, to czy w Stanach rzeczywiscie jest tak psychoza
          strachu czy moze nakrecaja ja media?
          • jot-23 Re: brawo nasi! 22.07.02, 16:48
            Gość portalu: gaga napisał(a):

> czyli nie oplaca sie walka przecietnych obywateli z terroryzmem (nawet
            > domniemamym). A swoja droga, to czy w Stanach rzeczywiscie jest tak psychoza
            > strachu czy moze nakrecaja ja media?

nie oplaca sie strzelac z karabinu do ludzi, tak smile nie ma psychozy, czasami
            trafi suie taki psychiczny jak Mr. Chwa... ludzie sa ostrozniejsi, bardziej
            skorzy do podejzewania ze za jakims normalnym wypadkiem kryja sie terrorysci,
            ale daleko do psychozy.
        • Gość: --Michal 'Ja ...e takie wczasy.'LMAO IP: *.tiaa-cref.org 22.07.02, 16:48
          Kiedy ulsyszalem o tym w TV. Nizle sie usmialem. Ale oczywiscie nie wymieniono
          nazwiska "dzielnego obroncy wolnosci". No i prosze "nasi gora". smileLMAO.
          PS
          J, dzieki za symbol.
    • Gość: dorota vivat Polonia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 16:53
      czy to ktoś z tego forum? Come on, don't be shy.
      • Gość: --Michal Ja mysle ze to mesco ... IP: *.tiaa-cref.org 22.07.02, 17:07
        ... z niego to byl zawsze dziarski milicjant. Ale on chyba grasuje w BRD.
        • jot-23 Re: Ja mysle ze to mesco ... 22.07.02, 17:10
          Gość portalu: --Michal napisał(a):

> ... z niego to byl zawsze dziarski milicjant. Ale on chyba grasuje w BRD.

ja bym stawial na profesora galilleo, ale gdzie texas , a gdzie virginia...moze
          na wakacjach?
          • Gość: --Michal Jak sie na tym tak glebiej zastanowie. IP: *.tiaa-cref.org 22.07.02, 17:52
            To chyba obaja sie mylimy bo profesor to by raczej walczyl z "czarnymi
            panterami" a nie z terorystami i wydaje mi sie ze raczej wybral by bron
            automatyczna. A mesco pieni sie jedynie na widok "Slazactwa". Innych koncepcji
            brak choc "nasowa mi sie" francuski bojownik u rownosc i niepodleglosc A. LE
            Perr.

jot-23 napisał:

> Gość portalu: --Michal napisał(a):
            >
            > > ... z niego to byl zawsze dziarski milicjant. Ale on chyba grasuje w BRD.
            >
            >
            > ja bym stawial na profesora galilleo, ale gdzie texas , a gdzie
            virginia...moze
            >
            > na wakacjach?
    • Gość: gaga Re: brawo nasi! IP: *.tin.it 22.07.02, 17:04
      W razie czego dobre ziomki zrzuca sie na grzywne i paczki ci posla z wedzona
      kielbaska i barszczykiem w dwojakach.
      • pinkink Re: brawo nasi! 22.07.02, 19:04
        "Floryda
        Priest Says Archdiocese Ruined His Reputation

A Roman Catholic priest who was accused of molesting two women has sued the
        Archdiocese of Miami for ruining his reputation by publicizing the allegations.
        Father Jan Malicki was sued in 1998 for alleged molestation [.....]

alicki said in his suit that the archdiocese authorized a church tribunal to
        review accusations against him in 1998, then held a news conference to announce
        Malicki was under investigation."

"LOS ANGELES TIMES",
        Sunday,July 21,2002

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka