kubala09 17.06.07, 15:39 Jak przeprosić za hamskie gadanie (odzywki). Byłem po kilku piwach - to mnie chyba nie usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: Jak przeprosić? IP: *.ztpnet.pl 17.06.07, 15:47 'Przepraszam za swoje zachowanie.' Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Jak przeprosić? 17.06.07, 15:54 1.mam nadzieje,ze nie jestes zla/y 2.to byl zart 3.cmok cmok cmok 4.nie zlosc sie juz Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Jak przeprosić? 17.06.07, 17:30 najlepiej poprostu przeprosić szczerze, mówić wszystko co się czuje. i nie udawać. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Jak przeprosić? 17.06.07, 18:38 Przeproś, przyznaj się do błędu. Przecież nikogo nie będziesz niczym przekupywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: Jak przeprosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:28 drogie forumowiczki- czemu nie poprawiłyście hamskie na chamskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: Jak przeprosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:17 aby tylko nie po paru piwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Jak przeprosić? IP: *.76.classcom.pl 18.06.07, 00:28 znam sytuacje keidy chłopak zwyzywał dziewczyne po pijaku, bo powiedziała, ze nie chec miec z nim dziecka w najblizszej przyszłości, wysyłal jej cała noc obrazliwe smsy. kiedy o tym rozmawiali, musiała mu pokazać smsy bo tego nie pamietał to powiedział "przeprazsam, ale to dlatego,ze mnie wkurzyłas mowiac, ze nie checsz mmiec za mna dziecka". lepiej nie rob tego w tym stylu!:) Odpowiedz Link Zgłoś