Dodaj do ulubionych

On kochal sie z dziwka!!

28.06.07, 18:53
Moje pytanie w sumie do facetow, chcialabym wiedziec, czy wedlug mezczyzna z
seks z dziwka to nie jest to samo co seks ze swoja kobieta? Dla mnie to to
samo, seks to seks, natomiast moj chlopak twierdzi, ze jak kochal sie z
dziwka to to jest bez znaczenia, tylko zaspokajanie zwierzeczych potrzeb...

Opowiedzial mi, jak to kiedys pijac z kolegami zamowili sobie dziwke z
burdelu a potem kazdy po koleji w drugim pokoju ja posuwal...

Po tym "wyznaniu" ale czuje do niego wstret... nie moge na niego patrzec, nie
moge sie juz z nim kochac, brzydze sie nim... Ja wiem, ze facet ma potrzeby,
ze byl sam, ze jeszcze mnie nie znal, a powiedzial mi to, bo nie chce miec
przede mna zadnych tajemnic... ale i tak...

Jak Wy byscie zareagowaly, jak wasz facet by powiedzial, ze posuwal dziwke?
Czy to dla Was bez roznicy, czy spal przed wami z taka czy gdyby spal np. z
sasiadka?

Czy moje obiekcje sa uzasadnione, ze kobiety z burdelu sa gorszej kategorii?
Bo w koncu gdyby mi powiedzial, ze przespal sie kiedys tam np. z jakas Ola
czy Baska spod trojki nie czulabym sie tak zle jak po tym, jak powiedzial, ze
posuwal dziwke z kolegami... obrzydlistwo...
Obserwuj wątek
    • Gość: sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:08
      Nie chciałabym czegoś takiego się dowiedzieć. Dlatego nie pytam o takie rzeczy.
      To na pewno przykre coś takiego usłyszeć. Nic nie zrobisz stało się, dobrze że
      nie było podczas trwającego juz związku z Tobą. Nie zdradził Cię przecież.
      Zresztą nie odwrócisz przeszłości. Doceń, że był szczery. Mógł przeciez Ci nie
      mowić. Może chciał zobaczyć jak to jest z kobietą dobrze doświadczoną w "te
      kolocki" A co On mówi?
      • littleamber Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 10:20
        Witam!
        Myślę, moja droga, że to co było zanim cię poznał, nie powinno mieć aż takiego
        znaczenia. W końcu cię nie zdradził. A faceci mają takie swoje fantazje... Co
        innego, gdyby zrobił to teraz. Może nie miłe było to, co usłyszałaś, ale myślę,
        że potrzeb ci czasu, by dojść do siebie. Ja nie takie rzeczy przeżyłam ze swoim
        :)Po drugie, mimo wszystko, doceń jego szczerość :)Pozdrawiam.
        Monia
        • Gość: mała23 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.citysat.com.pl 30.06.07, 20:03
          Tak naprawdę to wielu facetów "załatwia się" w dziwkach - hmm taka natura facetów.
          • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 30.06.07, 21:55

Gość portalu: mała23 napisał(a):

> Tak naprawdę to wielu facetów "załatwia się" w dziwkach - hmm taka natura
            facetów.

bzdura.. i banał....
    • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:30
      lepiej dla ciebie jakby powiedzial ze bedac mlodym w porywie fantazji dopuscil
      sie tego-uzasadnienie brakiem rozumu i dojrzalosci,bo argumentacja ze to jest
      zaspokajenie potrzeb,moze a nie musi swiadczyc,o takim podejsciu do sprawy w
      przyszlosci,rozne sa koleje losu wiec nie zawsze bedziesz mogla zaspakajac jego
      potrzeby

Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń
      • Gość: sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:33
        Myslisz, że jak raz kochał się z dziwką to może zrobić to i następny?
        • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:36
          tak,jestem tego pewien,ta teoria w tym konkretnym przypadku podkresla takie
          postepowanie-jak pisalem wczesniej,zalezy na jakim stadium zycia tego sie
          dopuscil-opis jest jednoznaczny,znow bedzie impreza zakraplana a on znow bedzie
          zaspakajal potrzeby-to chyba jakis polglowek

• jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:38
            kiedys nie mial oporow,to czemu mialby miec pozniej
            jasne

• jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:44
              opisze to na podstawie anlizy technicznej-wykres popedu!!!

mamy do czynienia jakims wykresem zaleznosci,na ktorym mamy punkty wsparcia i
              oporu,ta sytuacja jest klasycznym przykladem zlamnia puktu oporu,przez
              naruszenie oporu,a wiec zaistniala przeslanka do kolejnego testowania,jesli w
              podobnej sytuacji wykaze sie roztropnoscia ,to bedzie znaczylo ze ten opor jest
              na tyle silny ze juz moze go nie przekroczyc do konca zycia-a tak moze
              dziewczyna tylko sobie pomazyc

• jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:44
                marzenie

• Gość: sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:45
                moze i tak nie wiem. No ale dziewczyna ma nie lada zagwóstke.
                • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:49
                  racja,ja kiedys slyszalem opowiesci ze ktos mial osiemnastke i na prezent
                  dostal taka niespodzianke

• Gość: kali Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 28.06.07, 19:48
              Teraz ma kobiete od rypanka. Wtedy nie mial to zamowil sobie dziwke.
          • sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:39
            Dla mnie tez to troche dziwne. Moze jednak być tak, ze koleś był np w wieku
            kiedy hormony najbardziej szaleją, nie miał dziewczyny a miał wtedy potrzebe
            być z kobietą. Dziwka wydała się mu moze najwłaściwszym rozwiązaniem. Nie wiem.
            • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:47
              wlasnie ,ten model jest jeszcze jakos usprawiedliwiony,poza tym jesli
              dziewczyna nie zrobi jakiegos testu na nim to moze liczyc sie w przyszlosci na
              najgorsze

z kolegami sie bedzie chlopak znal,jesli maja takie pomysly to pewno w
              przyszlosci nie odmowia sobie

• Gość: sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:49
                Oby tylko koleś nie był niczym zarażony. Moze być tak, ze zaraził jakąś kiłą
                swoją partnerke. Wtedy to już przesrane.
                • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:51
                  no w sumie tak,dziwczyna wpadla jak sliwka w kompot

• Gość: sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:53
                    Lipa. Na Twoim miejscu bym się przebadała. Mówię to akurat poważnie. Jak długo
                    z nim współżyjesz? Nie masz pewności ze nie chodzi na boki. No ale z drugiej
                    strony nie mówił by jakby był nieuczciwy wobec Ciebie.
                    • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:55
                      powiedzial,bo obawial sie ze ktorys kolega bedac pijanym ujawni ta szlacheta
                      informacje,jakby byl taki uczciwy ,to wyszedlby z tej imprezy,a nie korzystalby
                      z przyjemnosci

• Gość: sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:56
                        Ale On kochał się z dziwką zanim poznał tą dziewczynę.
                      • Gość: kali Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 28.06.07, 19:57
                        Zgrywasz sie, prawda? :)
                        • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 19:58
                          co to ma za znaczenie,ze za nim poznal,opowiadasz glupoty,mentalnosci czlowieka
                          nie zmienisz a ni do niczego nie zmusisz,wiec nie mial zadnych obiekcji,czyli
                          moze to wszedzie zrobic i nie bedzie to mialo zanczenia ze ma kobiete

• Gość: sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 20:01
                            On nie robił tego notorycznie tylko raz. Nie bronię jego ale może zdarzyło mu
                            się raz - taki incydent. Tego nie wiemy. Może rzeczywiście chciał byc uczciwy
                            opowiedzieć ciemne sekety ze swego zycia. Moze jednak tez tak być, ze mają
                            wspólnych znajomych i ze się teraz boi o swoją dupe.
                            • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:03
                              opowiadasz,mieszkalem kolo burdelplatz w Eindhoven-nikt mnie tam nie znal,nikt
                              by nie wiedzal,moglem bez wiekszych problem pojsc,tylko po co,wie nie opowiadaj
                              ze tylko raz

• Gość: sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 20:08
                                Nie wiem nie znam kolesia, jego sposobu na rozwiązanie problemow. Nie chcę go
                                oceniac bo i po co. To jego sprawa, jeżeli mu coś takiego odpowiada? Szkoda mi
                                troche tylko tej dziewczyny co się zaangażowała w związek. Macie jednak racje,
                                nie wiadomo kiedy on przespał się z tą dziwką i moze nadal to robi co gorsze?
                                Udusiąłbym takiego albo jeszcze lepiej powiesiłąby m za fi...a
                                • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:14
                                  nie wiemy co bylo powodem,ale to i tak nie zmaienia faktu

dupek i juz

• Gość: kali Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 28.06.07, 19:49
      Z dziwka to on sie nie kochal. Z dziwka sie pie..l.
      • Gość: sloneczko216 Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:51
        Pewnie tak. Oj zastanawiam jaka to jest przyjemnośc dla faceta- z dziwką?
        Przeciez ona nawet nie pozwla się całować, bo to chyba już swiadczy o
        zaangażowaniu emocjonalnym.
        • jablko_adama Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 19:52
          skad wiesz ze nie pozwala,bywasz tam,ja tego nie wiem,nie moglbym tak to
          podsumowac

• Gość: sloneczko216 Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:54
            Tak słyszałam, ze nie pozwalają się całowac. Ja jestem kobietą, mój facet w
            pełni mnie zadowala.
            • agatka_to_ja Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:38

Gość portalu: sloneczko216 napisał(a):

> Tak słyszałam, ze nie pozwalają się całowac. Ja jestem kobietą, mój facet w
              > pełni mnie zadowala.

hehe... to nie "Pretty Woman" - to zycie... za odpowiednia cene zrobia
              wszystko..

chociaz zapewne standardowy klient czeka, zeby ona ustami zrobila cos innego..
              bleeeeeeeeeeeeeee
              • sloneczko216 Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:39
                No fuj
        • Gość: kali Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 28.06.07, 19:56
          A jak sie masturbujesz to sie calujesz?
          • Gość: sloneczko216 Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:58
            Chyba nie rozumiem - sex z dziwką to chyba co innego niż sex z partnerka. Nie
            porównujcie tych dwóch spraw.
            • nzttk Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 19:59
              nie rozumiem takich ludzi co chodza na dziwki fuuuu .....
              pojechaliscie dzeiwczyne biedna pewnie sie zamartwia
              ale jak juz ktos wspomnial wczesniej ja bym sie przebadała na twoim miejscu....
            • jablko_adama Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:00
              to tez kobieta,troche szacunku do kobiet,mozna tym gardzic ale pomiatac to
              chyba chore

• Gość: kali Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 28.06.07, 20:02
              A kto tu porownuje bzykanko z dziwka do bzykanka z partnerka?
              • jablko_adama Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:04
                kali z tym zgrywaniem to bylo do mnie-nie-ja jestem calkiem powazny

• Gość: kali Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 28.06.07, 20:05
                  To w takim razie wobec kogo byl nieuczciwy ru..ac dziwke?
                  • jablko_adama Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:07
                    wobec samego siebie,jak chcial ruchac dziwke to mogl przynajmniej pomyslec o
                    kobiecie z tego kregu jako przyszlej zonie:)))

• Gość: kali Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 28.06.07, 20:10
                      Moze myslal tak ru..ac ja :) Teraz ambicje mu skoczyly i ma nie-dziwke :)
              • Gość: sloneczko216 Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 20:05
                Nic może mi się wydawało. Niewazne. Chyba nie o to chodzi w poście byśmy
                dziewczyne dolowali, prawda? Szczerze mówiąc gdyby mi facet coś takiego
                powiedział to chyba bym nie wzięła tak do głowy? A tu taki problem? Ale chyba
                słusznie, że może powtórzyć to jeszcze raz czego Ci nie życzę. Bo jeżeli chciał
                tak tylko sprobowac to ok jego sprawa.
                • Gość: kali Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 28.06.07, 20:08
                  Dlaczego mialby powtorzyc? Wtedy byl sam. Uznaj, ze zamiast zjechac na recznym
                  przelecial dziwke. I tyle. Wy wymyslacie, ze gosc sie rucha teraz po katach, bo
                  kiedys byl u dziwki.
                  • Gość: sloneczko216 Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 20:10
                    Lepiej nie wnikaj za bardzo w to bo się zgryziesz i tyle. Szkoda zdrowia.
                    jednak zapytaj moze go czy nie miła problemow zdrowotnych potem. Przebadaj się
                    lepiej.
                    • jablko_adama Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:13
                      kali teraz nie musi,bo pewno jest mlody,ale jak troche podrosnie,kobieta bedzie
                      zagoniona wowczas pokaze swoje prawdziwe oblicze

• Gość: kali Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 28.06.07, 20:15
                        Moze pokaze, moze nie. Tak jak i facet, ktory u dziwki nie byl.
                        • Gość: sloneczko216 Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 20:17
                          Wielu nie bylo i jakoś żyją. Wiem jedno, ze jezeli facet jest ciekawy jak to z
                          dziwką jest, to lepiej zeby zrobił to za młodu przed ślubem niz po tem kiedy
                          juz się ustatkował.
                        • jablko_adama Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:18
                          kali od mlodych lat mam kontakt z tymi paniami,chodzac do szkoly widywalem je
                          kolo uniwerku,potem mieszkalem kolo burdelplatz,wiec nie boj zaby,zeby moz
                          skorzystac z tych uciech nalezy jeszcze byc sprawnym,a w tym przypadku,moje
                          instrumenty nie zadzialaja

• jablko_adama Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:19
                            bede impotentem,psychika ma na to wplyw-obrzydlwie to jest

• Gość: sloneczko216 Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.elpos.net 28.06.07, 20:20
                            dlaczego? Chyba nie jestem w temacie
                          • Gość: kali Re: On pie..l sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 14:57
                            Przy dziwce Ci nie stanie, ale przy sasiadce tak. Co za roznica?
                • ryska34 Re: do sloneczko216 28.06.07, 21:44
                  sloneczko216, czy gdyby twoj facet ci takie cos wyznal, to splyneloby to po
                  tobie?
                  • Gość: sloneczko216 Re: do sloneczko216 IP: *.elpos.net 29.06.07, 17:26
                    Nie nie spłynęlo by, ale chciałbym wiedzieć ile razy to zrobił i co nim
                    kierowało, ze jednak poszedł na dziwki.
                    • Gość: no Re: do sloneczko216 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:46
                      pewno chcial udowodnic ze jest facetem:)
                      • summerlove Re: do sloneczko216 01.07.07, 14:49
                        etam.. żadna go nie chciała to poszedł do dziwki.
              • ryska34 Re: do kali 28.06.07, 21:50
                Gość portalu: kali napisał(a):

> A kto tu porownuje bzykanko z dziwka do bzykanka z partnerka?

Kali, a uwazasz tak jak on, ze to calkiem cos innego?

Bo ja nie, i tam wsadzal, i tu wsadza. Ruchy te same. Orgazm tez...
                • Gość: sowa Re: do kali IP: *.76.classcom.pl 28.06.07, 22:20
                  nie jestem facetem, ale mysle, ze to zupelnie cos innego, przeciez w seksie z
                  ukochana osoba nie chodzi tylko o wsadzanie i ruchy! to prawie jakby porownac
                  bzykanie dmuchanej lalki: tu wsadza i tu wsadza, te same ruchy, a przeciez to
                  nie to samo. byl sam, niezaspokojony, pijany, ciekawy jak to jest i tyle.
                  trudno, stalo sie. a teraz jest z Toba i to sie liczy.zadna dziewczyna nie chce
                  uslyszec takiego wyznania od faceta, ale przynajmneij wiesz ze ufa Ci na tyle,
                  ze wie, ze moze byc z toba w 100% szczery. zapomnij o tym
                  • Gość: no Re: do kali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:25
                    cze sowa-niech wymaze z pamieci-co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr
                • Gość: sowa Re: do kali IP: *.76.classcom.pl 28.06.07, 22:33
                  ostatecznie mozesz popatrzec na to w ten sposob: lepiej ze nei bajerowal jakiej
                  malolaty na dyskotece tylko po to zeby ja przeleciec i zostawic tylko skorzystal
                  z uslug profesjonalistki
                  • Gość: no Re: do kali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:35
                    iscie humanitarne postepowanie:)prawde mowisz
                    • Gość: no Re: do kali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:43
                      prawie jak samarytanin
                      • Gość: sowa Re: do kali IP: *.76.classcom.pl 28.06.07, 22:58
                        wolalabym zeby chlopak powiedzial mi ze chodzil do prostytutki niz ze byl z kims
                        tylko dla seksu i nic wiecej go z nia nie laczylo (balabym sie ze mnie tak samo
                        traktuje) lub ze jak mial ochote kogos przeleciec to podrywal pierwzsa lepsza
                        naiwna w knajpie. wczesniej pisales cos o uczciwosci - patrzac na to z tej
                        perspektywy uwazam ze bycie z prostytutka jest uczciwe wobec wszystkich innych
                        kobiet, ktore byc moze po seksie liczylyby na cos wiecej
                        • agatka_to_ja Re: do kali 28.06.07, 23:15

Gość portalu: sowa napisał(a):

> wolalabym zeby chlopak powiedzial mi ze chodzil do prostytutki niz ze byl z
                          kim
                          > s
                          > tylko dla seksu i nic wiecej go z nia nie laczylo (balabym sie ze mnie tak
                          samo
                          > traktuje) lub ze jak mial ochote kogos przeleciec to podrywal pierwzsa lepsza
                          > naiwna w knajpie. wczesniej pisales cos o uczciwosci - patrzac na to z tej
                          > perspektywy uwazam ze bycie z prostytutka jest uczciwe wobec wszystkich innych
                          > kobiet, ktore byc moze po seksie liczylyby na cos wiecej

a dla mnie obie postawy sa obrzydliwe...
                          ale gorsze - chodzenie do prostytutki... dlaczego? bo wspiera handel ludzmi,
                          kobietami, traktowaniem kobiet jak towaru.... oohyda....

piszesz "> wolalabym zeby chlopak powiedzial mi ze chodzil do prostytutki niz
                          ze byl z kims tylko dla seksu i nic wiecej go z nia nie laczylo"
                          a z prostytutka dlaczego jest ? dla seksu!!!!!!!!!!!! i nic wiecej.. a dlaczego
                          z prostytutka? bo moze mu sie innej nie udalo "wyrwac" i z bolem serca musial
                          zaplacic za seks...

Po to czlowiek ma rozum i nie jest zwierzeciem, zeby sobie radzil z popedami...
                          i tlumaczenie "bo faceci tak maja" jest bzdura...
                          • Gość: sowa Re: do kali IP: *.76.classcom.pl 28.06.07, 23:31
                            > Po to czlowiek ma rozum i nie jest zwierzeciem, zeby sobie radzil z popedami...
                            tez tak uwazam
                            > i tlumaczenie "bo faceci tak maja" jest bzdura...
                            nigdzie takiego zachowaneinie usprawiedliwialam, ale z dwojgo zlego lepsza
                            prostytutka, bo, owszem, jest to tez trakrowanei kobiety jak towaru,ale
                            przynajmneij tu zasady sa jasne z gory dla obu stron, a w ukladzie z dziewczyna
                            nei robiaca tego dla kasy moze tak nie byc i moze to ja ranic.

> z prostytutka? bo moze mu sie innej nie udalo "wyrwac" i z bolem serca musial
                            > zaplacic za seks...
                            skoro udalo mu sie zdobyc mnie to tym bardziej moze miec wiele innych:)
                            • agatka_to_ja Re: do kali 28.06.07, 23:39
                              > z dwojgo zlego lepsza
                              > prostytutka, bo, owszem, jest to tez trakrowanei kobiety jak towaru,ale
                              > przynajmneij tu zasady sa jasne z gory dla obu stron, a w ukladzie z
                              dziewczyna nei robiaca tego dla kasy moze tak nie byc i moze to ja ranic.

madra dziewczyna nie pojdzie do lozka z byle kim i zaraz na poczatku
                              znajomosci - wiec zazwyczaj "zaliczac dup" nie bedzie marnowal na nią czasu...

a chodzenie do prostytutki jest dla mnie OHYDNE ...

sowa, mamy troche inne spojrzenie na te sprawe i chyba sie nie zgodzimy :))
                              • Gość: sowa Re: do kali IP: *.76.classcom.pl 28.06.07, 23:46
                                chyba nie:)
                              • agatka_to_ja Re: do kali 28.06.07, 23:56
                                Choc sowa to nie jest tak, ze skreslam automatycznie faceta, ktory by poszedl
                                do prostytutki.. Tak jak mowilam - popelnia sie czasem rozne glupstwa i bledy..
                                Gdyby to wyznał "skruszony" i przyznał, ze to byl glupi wybryk i błąd -
                                zrozumialabym...

Ale smianie sie z tego przy drinku i wspominanie dymania dziwki razem z 2
                                kolegami jako "fajniutkiej anegdotki" - to dla mnie skandal... i z takim
                                bezmózgim idiota nie moglabym byc nawet chwili...
                                • summerlove Re: do kali 01.07.07, 14:55
                                  Chodzenie na dziwki jest debilstwem. i moim zdaniem facet sam się poniża idąc
                                  tam. bo wychodzi na to że jest tak beznadziejny że nie jest w stanie sobie
                                  nikogo znaleźć wiec musi korzystać z jej usług żeby się zaspokoić.
                          • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 15:37
                            > a dla mnie obie postawy sa obrzydliwe...
                            > ale gorsze - chodzenie do prostytutki... dlaczego? bo wspiera handel ludzmi,
                            > kobietami, traktowaniem kobiet jak towaru.... oohyda....

Istnieja kobiety, ktore sa dziwkami, bo same tak wybraly.
                            Koles dymajacy w kiblu na disco mloda sikse tez traktuje ja jak towar :)

> z prostytutka? bo moze mu sie innej nie udalo "wyrwac" i z bolem serca musial
                            > zaplacic za seks...

A moze dlatego, ze nie chcialo mu sie wyrwac?
                            Tak idzie, placi, duma i spokoj. Takie trudne to dla Ciebie?

> Po to czlowiek ma rozum i nie jest zwierzeciem, zeby sobie radzil z
                            > popedami...

Pytanie: jesli nikogo nie rani to po co?
                            • agatka_to_ja Re: do kali 29.06.07, 15:40
                              Dobrze kali, przyznaj mu order za to ,ze wydymał prostytutke...

Ja i tak nie zmienie zdania: dla mnie to bydle, ktore chwali sie ohydną rzeczą..
                              • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 15:49
                                > Dobrze kali, przyznaj mu order za to ,ze wydymał prostytutke...

Order to za malo.

> Ja i tak nie zmienie zdania: dla mnie to bydle, ktore chwali sie ohydną rzeczą.

Wiem, nie pierwszy raz bezpodstawnie kogos obrazasz :)
                                • agatka_to_ja Re: do kali 29.06.07, 15:53

> Wiem, nie pierwszy raz bezpodstawnie kogos obrazasz :)

Podstawy do takiej, a nie innej oceny MAM... dla mnie to bydle...

A jesli dla ciebie - bohater to proponuje - zaprzyjaznij sie z nim.. moze
                                  kolejnym razem podzieli sie z toba jakas dziwka. :) powodzenia chlopaki :)
                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 16:02
                                    > Podstawy do takiej, a nie innej oceny MAM... dla mnie to bydle...

Bo nikogo nie skrzywdzil. Polowa ludzi to bydlaki.

> A jesli dla ciebie - bohater to proponuje - zaprzyjaznij sie z nim.. moze

Dla mnie nie jest bohaterem. Jest gosciem, ktory chcial sobie zamoczyc. Po prostu.
                                    • agatka_to_ja Re: do kali 29.06.07, 16:10

> Bo nikogo nie skrzywdzil. Polowa ludzi to bydlaki.

A skad wiesz, ze nie skrzywdzil? ... a moze skrzywdzil dziwke? moze ona byla
                                      przymuszana do tej "pracy"????a NA PEWNO skrzywdzil swoja dziewczyne..

i to dla mnie wystarczy
                                      • ewa_err Re: do kali 29.06.07, 16:16
                                        ale czym skrzywdzil? ze piec lat przed ich zwiazkiem zerznal jakąs prostytutke?
                                        jedyne co to mogl sobie opowiesc darowac jak wiedzial jaka ma dziewczyne. bo
                                        chyba wie z kim jest i ze jego dziewczyna ma problem z jego przeszloscią
                                        • agatka_to_ja Re: do kali 29.06.07, 16:19
                                          Tak, zranil i skrzywdzil ją tą opowiescia.. mgol nie mowic, mogla przemilczec,
                                          mogl powiedziec, ze zaluje... a tymczasem pochwalil sie, jakby bylo czym...

jednym slowem - cham i prostak
                                          • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 16:23
                                            > Tak, zranil i skrzywdzil ją tą opowiescia.. mgol nie mowic, mogla przemilczec,

Mogl nie mowic, ale bydlakiem nazwalas go, bo byl na dziwce.

> mogl powiedziec, ze zaluje... a tymczasem pochwalil sie, jakby bylo czym...

Dlaczego mialby klamac i gadac, ze zaluje skoro nie zaluje?
                                            Dlaczego w ogole mialby tego zalowac?
                                            • agatka_to_ja Re: do kali 29.06.07, 16:24
                                              >
                                              > Mogl nie mowic, ale bydlakiem nazwalas go, bo byl na dziwce.
                                              >

Tak... i to podtrzymuje

>
                                              > Dlaczego mialby klamac i gadac, ze zaluje skoro nie zaluje?
                                              > Dlaczego w ogole mialby tego zalowac?

nie zaluje - bo jest bydlakiem... i dlatego tez chwali sie tym.
                                          • ewa_err Re: do kali 29.06.07, 16:24
                                            no ale dlaczego ma facet sciemniac i mowic ze zaluje skoro nie zaluje?
                                            sa ludzie ktorzy zle znoszą wiesci o przeszlosci swoich partnerow i im nalezy
                                            zaoszczedzic takich opowiesci. tylko tyle.
                                            i ja nie wiem w jaki sposob ten chlopak to opowiadal ale byc moze chodzilo o
                                            zwykle podzielenie sie doswiadczeniami z przeszlosci. no jak ludzie są razem to
                                            chyba rozmawiają o tym co kiedys robili, jakie mają za sobą doswiadczenia itd.
                                            ja bym chyba tak do sprawy podeszla.
                                            • agatka_to_ja Re: do kali 29.06.07, 16:29

ewa_err napisała:

> no ale dlaczego ma facet sciemniac i mowic ze zaluje skoro nie zaluje?

a KTO mu kazal o tym opowiadac????????

> sa ludzie ktorzy zle znoszą wiesci o przeszlosci swoich partnerow i im nalezy
                                              > zaoszczedzic takich opowiesci. tylko tyle.

oczywiscie.. dlatego mogl milczec.. tym bardziej, ze uz wczesniej ona
                                              nienajlepiej znosila jego opowiesci o wielu podbojach i jednorazowym seksie z
                                              panienkami... a tui ją jeszcze dobił opowiastką o rżnieciu dziwki...
                                              rzeczywiscie, kochajacy partner z wyczuciem...

> i ja nie wiem w jaki sposob ten chlopak to opowiadal ale byc moze chodzilo o
                                              > zwykle podzielenie sie doswiadczeniami z przeszlosci.

ale ona NAPISALA, jak on o tym opowiadał !!!
                                              " ni stad ni zowad, podczas picia koktajlu wczoraj "Krwawa Mary" zaczal sie
                                              smiac i opowiedzial mi, jak to ostatnio,
                                              > tj dwa lata temu pil taki koktajl z kolegami... i jak to po kilku takich wpa
                                              > dl im do glowy pomysl, by ... zamowic sobie dziwke..."

to nie dzielenie sie dowiadczeniami, ale CHWALENIE SIE zaliczeniem dziwki...
                                              • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 16:42
                                                > " ni stad ni zowad, podczas picia koktajlu wczoraj "Krwawa Mary" zaczal sie
                                                > smiac i opowiedzial mi, jak to ostatnio,
                                                > > tj dwa lata temu pil taki koktajl z kolegami... i jak to po kilku takich
                                                > wpa
                                                > > dl im do glowy pomysl, by ... zamowic sobie dziwke..."
                                                >
                                                > to nie dzielenie sie dowiadczeniami, ale CHWALENIE SIE zaliczeniem dziwki...

Gdzie widzisz tutaj informacje, ze zaliczyl? Gdzie sie chwali?
                                                Jak na razie to wpadl na pomysl.
                                                Dalej to juz sama zaczela sie dopytywac. Cytuj calosc.

"
                                                I znowu kolejna historyjka... ni stad ni zowad, podczas picia koktajlu
                                                wczoraj "Krwawa Mary" zaczal sie smiac i opowiedzial mi, jak to ostatnio, tj
                                                dwa lata temu pil taki koktajl z kolegami... i jak to po kilku takich wpadl im
                                                do glowy pomysl, by ... zamowic sobie dziwke...

Ja zrobilam oczy jak zaba, jemu sie troche glupio zrobilo, powiedzial, ze nie
                                                bedzie mi tego opowiadal, ale juz chcialam wiedziec, juz go pociagnelam za
                                                jezyk... I opowiedzial mi, ze sobie zamowili jakas dziwke i kazdy po koleji w
                                                drugim pokoju ja posuwal...
                                                "
                                                • agatka_to_ja Re: do kali 29.06.07, 16:46
                                                  hehe.. jasne kali... a jak ktos ci zaczyna opowiadac taka historie i przerywa w
                                                  pol slowa to nie ciagniesz go za jezyk?
                                                  jasne nie.....

buahahahahahaha.....
                                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 30.06.07, 10:51
                                                    Gdzie tam widzisz chwalenie sie nadinterpretatorko dopowiadaczko potrafiaca
                                                    czytac ze zrozumieniem?
                                                  • summerlove Re: do kali 01.07.07, 14:59
                                                    Kali a to jaki był cel tego że facet się śmieje i opowiada swojej dziewczynie
                                                    jak dmuchał dziwkę?? Może chciał jej pokazać jaki jest "męski"??
                                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 01.07.07, 19:34
                                                    > Kali a to jaki był cel tego że facet się śmieje i opowiada swojej dziewczynie
                                                    > jak dmuchał dziwkę??

Zadnego celu nie bylo, bo to co napisalas to nieprawda.
                                                  • agatka_to_ja Re: do kali 01.07.07, 19:50

> > Kali a to jaki był cel tego że facet się śmieje i opowiada swojej dziewcz
                                                    > ynie
                                                    > > jak dmuchał dziwkę??
                                                    >
                                                    > Zadnego celu nie bylo, bo to co napisalas to nieprawda.

Nieprawda? a w ktorym miejscu ona napisala nieprawde?
                                                    W tym, ze sie smial?
                                                    czy ze dmuchał dziwke?

to niestety prawda... no, ale widze, ze dziala "meska solidarnosc" i
                                                    tlumaczenie faceta na sile... nieudolne, bardzo nieudolne...
                                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 01.07.07, 20:04
                                                    Heh, wklejalem Ci juz _caly_ cytat w ktoryms poscie i mialas tam wyraznie
                                                    napisane, ze tak nie bylo. Nie rob z siebie idiotki.

> to niestety prawda... no, ale widze, ze dziala "meska solidarnosc" i
                                                    > tlumaczenie faceta na sile... nieudolne, bardzo nieudolne...

Tak bardzo nieudolne, ze kilka moich postow zostawilas bez odpowiedzi.
                                                  • agatka_to_ja Re: do kali 01.07.07, 20:10
                                                    A ja wklejalam cytaty, z ktorych wynikalo, ze sie SMIAŁ :))))) i ze wyraznie go
                                                    to bawilo.
                                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 01.07.07, 20:11
                                                    Gdzie napisalem, ze sie nie smial?
                                                  • summerlove Re: do kali 02.07.07, 09:39

> Gdzie napisalem, ze sie nie smial?

No jak to gdzie?? Ja napisałam że się śmiał, a Ty że to nieprawda.
                                                    Więc skoro zaprzeczasz temu że się śmiał, to twierdzisz że się nie śmiał.
                                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 02.07.07, 16:40
                                                    > No jak to gdzie?? Ja napisałam że się śmiał, a Ty że to nieprawda.

Na prawde myslisz, ze chodzilo mi o jakies smianie?

> Więc skoro zaprzeczasz temu że się śmiał, to twierdzisz że się nie śmiał.

Wow, zaskakuje mnie Twoja zdolnosc do wyciagania wnioskow :)
                                                    Nie napisalem, ze sie nie smial.

Celem smiania moglo byc zdrowie :)
                                                    Celem opowiadania moglo byc zaspokojenie ciekawosci jego partnerki, odpowiedzial
                                                    jej na pytanie.
                                                  • agatka_to_ja Re: do kali 02.07.07, 18:25

> Celem opowiadania moglo byc zaspokojenie ciekawosci jego partnerki,
                                                    odpowiedzial jej na pytanie.

ale to ON zaczal na temat dziwki!!! On rzucil, jak to ostatnio pil tego drinka
                                                    to wpadli z kumplami na pomysl wynajecia dziwki... tylko GLUCHA albo IDIOTKA
                                                    nie zapytalaby, czy zrealizowali ten pomysl!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 02.07.07, 19:32
                                                    Brawo, juz nie twierdzisz, ze sie chwalil dymaniem dziwki.

> ale to ON zaczal na temat dziwki!!! On rzucil, jak to ostatnio pil tego drinka

Zaczal temat dziwki pewnie bez celu. Pil taki koktajl jak kiedys, skojarzylo mu
                                                    sie z zeszla sytuacja i powiedzial jako anegdotke :) spontanicznie bez
                                                    zastanowienia. Nie ma sie nad czym zastanawiac.
                                                    A, ze gosciowka nie toleruje dymania dziwki kiedys tam to ma problem.

> to wpadli z kumplami na pomysl wynajecia dziwki... tylko GLUCHA albo IDIOTKA
                                                    > nie zapytalaby, czy zrealizowali ten pomysl!!!!!!!!!!!!!!

A to dziwne, bo podpada pod ta druga ;)
                                                  • agatka_to_ja Re: do kali 02.07.07, 19:36
                                                    Alez ja w dalszym ciagu jestem zdania, ze on sie pochwalil tym :))) Coz, widac
                                                    tylko taki cham i prostak jak on zna "anegdotki" o dziwkach z wlasnego zycia..
                                                    i opowiada je na randkach z dziewczyna..doprawdy szczyt delikatnosci i
                                                    wyczucia..

A ona jest dla mnie dziwczyna, ktora ma JAK NAJBARDZIEJ NORMALNE reakcje.
                                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 02.07.07, 20:05
                                                    > Alez ja w dalszym ciagu jestem zdania, ze on sie pochwalil tym :))) Coz, widac

Obojetnie.

> tylko taki cham i prostak jak on zna "anegdotki" o dziwkach z wlasnego zycia..

Tak, i bydle bo byl u dziwki.

> i opowiada je na randkach z dziewczyna..doprawdy szczyt delikatnosci i
                                                    > wyczucia..

Podejrzewam, ze gdyby rozmawiali normalnie o prostytutkach to ryska sama by sie
                                                    go zapytala czy korzystal z ich uslug. Taki typ. Efekt bylby ten sam. Lepiej, ze
                                                    teraz sie dowiedziala niz pozniej, szybciej sie rozejda, mniej bolu :)

> A ona jest dla mnie dziwczyna, ktora ma JAK NAJBARDZIEJ NORMALNE reakcje.

Normalna reakcja byloby tez nie przezywanie tego jak konca swiata, tylko
                                                    pomyslenie 'przespal sie z dziwka jak byl sam i spoko'.

Dla mnie koniec.
                                                  • ryska34 Re: do kali 02.07.07, 22:43

>
                                                    > Normalna reakcja byloby tez nie przezywanie tego jak konca swiata, tylko
                                                    > pomyslenie 'przespal sie z dziwka jak byl sam i spoko'.
                                                    >
                                                    > Dla mnie koniec.

Nie do konca, kali. Teraz to ja z nim sypiam. To dla mnie zadne wytlumaczenie,
                                                    ze byl sam, to mogl - bo teraz we mnie wsadza, jak tamtej tez wsadzal.

To ja z nim musze spac.

I nie mow, ze mam sie z nim rozstac, bo najlatwiej jest odejsc. Ale to nie jest
                                                    rozwiazaniem. Ja nie chce go zostawiac, bo to, co robil przede mnie nie jest
                                                    powodem do zerwania, liczy sie to, co jest dzis. mimo to jednak zle sie czuje,
                                                    myslac o tym, co on z tamta wyprawial i po prostu szukam rozwiazania, jak o tym
                                                    nie myslec, jak przestac to tak przezywac itd. najlatwiej jest powiedziec to
                                                    odejdz. Tonacy brzytwy sie chwyta - ale ja jeszcze nie tone...
                                                  • Gość: Pan Dobra Rada Re: do kali IP: *.ds14.agh.edu.pl 02.07.07, 23:38
                                                    > To ja z nim musze spac.

Nikt Ci nie każe.. :]
                                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 03.07.07, 18:18
                                                    > I nie mow, ze mam sie z nim rozstac, bo najlatwiej jest odejsc. Ale to nie jest

Nie mowilem zebys sie z nim rozstala.

> rozwiazaniem. Ja nie chce go zostawiac, bo to, co robil przede mnie nie jest
                                                    > powodem do zerwania, liczy sie to, co jest dzis.

Gratuluje.
                                                  • Gość: Pan Dobra Rada Re: do kali IP: *.ds14.agh.edu.pl 03.07.07, 21:02
                                                    > > rozwiazaniem. Ja nie chce go zostawiac, bo to, co robil przede mnie nie j
                                                    > est
                                                    > > powodem do zerwania, liczy sie to, co jest dzis.
                                                    >
                                                    > Gratuluje.

W takim razie skąd ten "problem z dziwką"..? :] Hihihi.. :D Przeraża mnie
                                                    "kobieca logika".. xD
                                                  • Gość: Iwona TO jest obrzydliwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:04
                                                    po co on to mówił on jest oBrzydliwy!dziewczyno obudź sie i spójrz wprawdzie w
                                                    oczy on jest obrzydliwy ja bym nie mogła dotknąć kogoś takiego
                                                  • Gość: nietykalna123 Re: TO jest obrzydliwe IP: *.mlynary.net 07.07.07, 18:26
                                                    > po co on to mówił on jest oBrzydliwy!dziewczyno obudź sie i spójrz wprawdzie w
                                                    > oczy on jest obrzydliwy ja bym nie mogła dotknąć kogoś takiego

Skoro rzucasz takimi kamieniami, to chyba sama jesteś bez grzechu.
                                                    A przynajmniej powinnaś być.
                                              • ewa_err Re: do kali 29.06.07, 16:42
                                                chwalenie sie swoimi doswiadczeniami seksualnymi to jest jakas pomylka
                                                zwykla rozmowa jest ok.
                                                zakladając wiec ze jest tak jak dziewczyna pisze to koles ma jakis problem i cos
                                                sobie udowadnia opowiadajac jej te historie
                                                albo zgrywa ogiera albo lubi jak ta jest zazdrosna, no nie wiem
                                                samo skorzystanie z uslug prostytutki zbrodnia dla mnie nie jest, moze nawet
                                                bardziej uczciwe postawienie sprawy niz jakies sciemnianie zeby kogos do lozka
                                                zacignac. ale to tak teoretycznie. w praktyce tematu prostytutek nie przerabialam.
                                      • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 16:19
                                        > A skad wiesz, ze nie skrzywdzil? ...

A skad wiesz, ze skrzywdzil?

> a moze skrzywdzil dziwke? moze ona byla
                                        > przymuszana do tej "pracy"????a

Moze tak, moze nie.
                                        Dobrze, ze sady nie dzialaja tak jak Ty, na przypuszczeniach.

> NA PEWNO skrzywdzil swoja dziewczyne..

Sama sie skrzywdzila.

> i to dla mnie wystarczy

To juz nie wazne, ze ruchal dziwke i dlatego jest wg Ciebie bydlakiem? :)
                                        • agatka_to_ja Re: do kali 29.06.07, 16:21
                                          >Sama sie skrzywdzila.

????????????????????????????????

> To juz nie wazne, ze ruchal dziwke i dlatego jest wg Ciebie bydlakiem? :)

Wazne.. moim zdaniem jest bydlakiem, bo baykal dziwke i jeszcze wiekszym
                                          bydlakiem, ze sie tym chwali... zwlaszcza wlasnej dziewczynie...
                                          • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 16:24
                                            > >Sama sie skrzywdzila.
                                            >
                                            > ????????????????????????????????

Bo ma ch..owe podejscie. To siebie krzywdzi.
                                            Nie lubi opowiastek o przeszlosci, ale ciagnie za jezyk. Masochistka i tyle :)
                                            • agatka_to_ja Re: do kali 29.06.07, 16:26

>
                                              > Bo ma ch..owe podejscie. To siebie krzywdzi.
                                              > Nie lubi opowiastek o przeszlosci, ale ciagnie za jezyk. Masochistka i tyle :)

ale to ON zaczal urocza opowiastke o dymaniu we trzech dziwki! nie ona!!!!!
                                              a to NORMALNY odruch, ze jak ktos zaczyna histore i przerywa - to jest sie
                                              ciekawym, co on chcial opowiedziec.. i dlaczego przerwal..
                                              • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 16:38
                                                No ok, tutaj zaczal.
                                                W innym watku pisala, ze sama sie dopytuje o jego przygody z przeszlosci i
                                                pozniej placze po katach, ze inna babka brala mu wacka w usta.
                                                • Gość: Pan Dobra Rada Re: do kali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:04
                                                  :) Co jak co Kali, ale logicznie to Ty potrafisz myśleć.. :* :)
                                                  • summerlove Re: do kali 01.07.07, 15:01
                                                    Facet facetowi przesyła buziaczki?? wow.. PDR, już wiadomo czemu naskakujesz na
                                                    kobiety.

;))
                                                  • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 01.07.07, 19:35
                                                    :*** Cmokaski ;)
                          • summerlove Re: do kali 01.07.07, 14:53
                            agatka_to_ja napisała:

> a dla mnie obie postawy sa obrzydliwe...
                            > ale gorsze - chodzenie do prostytutki... dlaczego? bo wspiera handel ludzmi,
                            > kobietami, traktowaniem kobiet jak towaru.... oohyda....

a dla mnie gorsze jest to drugie. bo prostytutka wie że facet przychodzi do
                            niej tylko na pieprzenie.nie jest oszukiwana. a jeśli koleś jest z dziewczyna
                            tylko dla seksu a ona o tym nie wie to jest świńskie bo ona robi sobie nadzieje
                            nie mając pojęcia że on ma ją kompletnie gdzieś i obchodzi go tylko jej pi...

• Gość: dude Re: do kali IP: *.tvp.pl 30.06.07, 15:05

> wolalabym zeby chlopak powiedzial mi ze chodzil do prostytutki niz ze byl z
                          kim
                          > s
                          > tylko dla seksu i nic wiecej go z nia nie laczylo (balabym sie ze mnie tak
                          samo
                          > traktuje) lub ze jak mial ochote kogos przeleciec to podrywal pierwzsa lepsza
                          > naiwna w knajpie. wczesniej pisales cos o uczciwosci - patrzac na to z tej
                          > perspektywy uwazam ze bycie z prostytutka jest uczciwe wobec wszystkich innych
                          > kobiet, ktore byc moze po seksie liczylyby na cos wiecej

W końcu jakaś sensowna wypowiedź
                  • agatka_to_ja Re: do kali 28.06.07, 22:49
                    Jasne.. to takie wzruszajace, ze nie dosc, ze biednej kobiecie pomogl i
                    zaplacil jej za seks to jeszcze z kolegami sie podzielil i kazdy ja podymał.

Nie dosc ze hojny to jeszcze wspanialomyslny i dobry przyjaciel...

..... chyba was ludzie pogielo...
                    • Gość: sowa Re: do kali IP: *.76.classcom.pl 28.06.07, 23:02
                      nie napislam nic o pomocy prostytutce tylko o tym ze jest to bardziej uczciwe
                      niz dymanie kogos kto moze po seksei liczy na cos wiecej.
                    • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 30.06.07, 10:53
                      > Nie dosc ze hojny to jeszcze wspanialomyslny i dobry przyjaciel...

Gdzie ktos tak napisal nadinterpretatorko dopowiadaczko czytajaca ze zrozumieniem?
                      Wiesz, ze poza kolorem bialym i czarnym rozrozniamy jeszcze kilka innych?

> ..... chyba was ludzie pogielo...

Ciebie nie pogielo. Za sztywna jestes.
                • Gość: kali Re: do kali IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 14:55
                  > Kali, a uwazasz tak jak on, ze to calkiem cos innego?

Tak, jest to calkiem cos innego.

> Bo ja nie, i tam wsadzal, i tu wsadza. Ruchy te same. Orgazm tez...

W seksie z partnerka jest cos wiecej niz chec spuszczenia sie :)
                  Dziwie sie, ze tego nie widzisz.
    • jablko_adama Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:24
      czytaj ze zrozumieniem-o co biega-mialbym w kontakcie z tymi paniami,na sama
      mysl robi mi sie nie dobrze,fuj-balbym sie o swoje zdrowie

• sloneczko216 Re: On pie..l sie z dziwka!! 28.06.07, 20:25
        Ok spoko ktos tez przekręcil moje slowa i stwrdził ze tez tam bywam. Nie
        umiałabym iśc z takim factem na tel do łózka.
    • sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:26
      Ryska34 i co ty na to wszystko. jakie masz odczucia? I co masz zamiar dalej
      robić.
      • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:28
        co zrobi-musi tylko wierzyc ze bedzie potulny jak baranek

nic sie przeciez nie stalo,nie zabil nikogo

• sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:29
          Ale ma teraz przewage nad nim. On będzie tańczył jak Ona mu zagra.
          • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:32
            zartujesz chyba-moze jestem zbyt pewny swoich tez,ale ja jestem li tylko
            teoretykiem,zazwyczaj sie sprawdza co mowie i pisze-wyrocznia

• sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:35
              Żartuje? Nie - On się teraz boi o swoją dupe, ze Ryska go kopnie i tyle dlatego
              Ona może wykorzystac tę pozycje, ma teraz przewage nad nim. Milośc miłościa ale
              tak to już jest mimo ze gierek nie używasz one są na porządku dziennym.
              • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:38
                nie sadze ze ma przewage,tylko do jakiego momentu,zycie nie trwa pare
                miesiecy,lat tylko nawet kilkadziesiat-wiec do czasu ma przewage,powiedzialbym
                iluzoryczna:(smute ale prawdziwe

• summerlove Re: On kochal sie z dziwka!! 01.07.07, 15:03
            sloneczko216 napisała:

> Ale ma teraz przewage nad nim. On będzie tańczył jak Ona mu zagra.

Mogę się zalożyć że nie będzie.
    • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:35
      ryska34 napisała:

> Opowiedzial mi, jak to kiedys pijac z kolegami zamowili sobie dziwke z
      > burdelu a potem kazdy po koleji w drugim pokoju ja posuwal...

I juz w tym momencie om mialby na twarzy wyrzygana przez mnie krwawa mary....

a nie mowilam, ze umawiasz sie z idiota i k.u.r.w.i.a.rz.e.m?

> Po tym "wyznaniu" ale czuje do niego wstret... nie moge na niego patrzec, nie
      > moge sie juz z nim kochac, brzydze sie nim...

Nie dziwie ci sie...

> Jak Wy byscie zareagowaly, jak wasz facet by powiedzial, ze posuwal dziwke?
      > Czy to dla Was bez roznicy, czy spal przed wami z taka czy gdyby spal np. z
      > sasiadka?

Juz napisalam, co bym zrobila - puscilabym pawia...

> Czy moje obiekcje sa uzasadnione, ze kobiety z burdelu sa gorszej kategorii?
      > Bo w koncu gdyby mi powiedzial, ze przespal sie kiedys tam np. z jakas Ola
      > czy Baska spod trojki nie czulabym sie tak zle jak po tym, jak powiedzial, ze
      > posuwal dziwke z kolegami... obrzydlistwo...

WIesz co? Ja rozumiem, ze mozna popelnic rozne glupstwa w mlodosci albo pod
      wplywem kolegow, albo pod wplywem alkoholu... ale chwalenie sie tym przed
      wlasna dziewczyna - to SZCZYT CHAMSTWA i DEBILIZMU...

uciekaj od niego..
      • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:36
        to wy sie znacie???

• sloneczko216 Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 20:38
        Tez tak myśle. Powienin to zachowac dla siebie. Czy z tym tak trudno zyc, ze
        przelaeciał dziwke? Wątpie no chyba, ze zrobił to teraz. To zmienia postac
        rzeczy.
    • ryska34 Re: Co ja mysle... 28.06.07, 21:35
      Rozsadek mowi mi, ze to bylo dawno temu, mial zly okres w zyciu, przeciez
      wlasnie ani mnie nie zdradzil, ba, nawet mi o tym dzis powiedzial. Choc wcale
      nie zrobil tego z premedytacja, bo zaczal temat, potem na mnie spojrzal
      powiedziec czy nie, ale w koncu wymusialam na nim, bo czulam ze chce mi cos
      powiedziec ale sie waha.

Wcale nie mam takiej zadnej obawy, ze zrobi to jeszcze raz czy ze bal sie bo
      jego koledzy by mi to powiedzieli - z nimi juz nie ma i tak kontaktu.

Tlumacze sobie wlasnie ze chcialo mu sie, iles lat byl bez dziewczyny, wiec mu
      tego brakowalo, ciagle tylko reka, ze lepiej jak juz to zrobil,niz taki facet
      ktory nigdy u dziwki nie byl, i zastanawia sie jak to jest i kiedys i tak do
      niej pojdzie, mimo tego ze np. bedzie juz w zwiazku...

Ale emocje mowia mi calkiem cos innego. Nie potrafie zrozumiec jak taki
      wspanialy mezczyna ktorego tak kocham, mogl - jak dla mnie - dopuscic sie
      takiego prawie juz dewiacyjnego czynu...

Moze to wlasnie tylko kwestia innego spojrzenia na sprawe. Bo dla niego, jak
      dla wiekszosci facetow, to byl tylko seks i mowi mi, ze ze mna to jest inaczej,
      ze mnie kocha itd... Ale dla mnie to to samo, "tamta" tez dotykal, wsadzal jej -
      jak i mi. Brzydze sie tym po prostu.

Tak samo jak przydze sie na sama mysl jak przechodze obok burdelu i widze
      faceta w srednim wieku, tam wchodzacego. mimo ze go nie znam,nie wiem kto to;
      mimo ze ten swiat dzisiejszy taki jest, ze daje takie uciechy i rozrywki - dla
      mnie to zboczenie i wstretne.

Jasne, dobrze ze sie juz wyszalal, ze sprobowal wszystkiego, nie jest to dla
      mnie powod do zerwania czy cos, o zdrowie swoje sie nie boje, bo wiem, ze uzyl
      prezerwatywy - w koncu one bez nie robia... Ale nie wiem, jak mam sie do niego
      zblizyc, nie umiem sie z nim nawet juz calowac, bo caly czas mam przed oczyma
      jakas k***we ktora on posuwal... Czy musial isc az tak daleko, tak nisko upasc?
      Przeciez orgazm trwa 2-3 sekundy, zapomina sie o nim po 5 minutach - i za takie
      cos, daje koles 100 zl i czy to bylo warte? no powiedzcie, no...z byle jaka,
      kurde, ktora z kazdym to robi, i przed nim i po nim... fuuj, im dluzej o tym
      mysle, tym bardziej mi sie niedobrze robi.

Stracil w moich oczach... Nie wiem, jak mam do niego wrocic, zeby sie go nie
      brzydzic...

Mecze sie, nie umiem sobie poradzic. moze czas mi pomoze...
      • jablko_adama Re: Co ja mysle... 28.06.07, 21:40
        my tak piszemy, a twoj chlopak mogl przeciez blefowac:)

• ryska34 Re: Co ja mysle... 28.06.07, 21:54
          taa... chcialabym naprawde. moze niesmaczny by to byl zart, ale lepszy niz ta
          prawda.

Ktora jednak jest prawda. W koncu go znam, i wiem, kiedy zartuje a kiedy nie.

Niestety - dla mnie, dla nas, to przykra prawda.
      • Gość: WreDDDna Re: Co ja mysle... IP: 213.25.48.* 03.07.07, 14:23
        Może ja jestem nie tolerancyjna, albo ograniczona w poglądach, ale ty dziewczyno go tak tłumaczysz jakbyś klapki na oczach miała. Obudzisz się kiedyś i dowiesz się, że w nocy był u jakiejś dziwki i pewnie się nie przejmiesz, bo to tylko dziwka i lepiej tak niż ręką. Twoja głupota mnie zadziwia. Zbadaj się lepiej czy ci jakiejś choroby na pamiątke po tamtej upojnej nocy z kolegami nie sprezentował. Boże, aż mi Ciebie żal. Czemu niektóre kobiety są takie głupie??????????????????????????????
    • Gość: Pan Dobra Rada Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ds14.agh.edu.pl 28.06.07, 22:11
      Nie rozumiem.. Jeżeli dobrze wnioskuję, to w momencie owego "posuwania", nie
      byliście parą.. W takim razie moje pytanie brzmi.. GDZIE JEST PROBLEM..?! :|
      Twój Facet powiedział Ci prawdę prosto w oczy, prawdę "niezbyt banalną", a Ty
      karzesz Go za to, że traktuje Cię POWAŻNIE, będąc w pełni świadom WAGI tego, co
      Ci wyznał..?! :| I TY MASZ JESZCZE CZELNOŚĆ SIĘ GO "BRZYDZIĆ"..?! :| No offence,
      ale MNIE, na przykład, brzydzą kobiety o "moralności" i głupocie, którą
      prezentujesz.. Powiedz mu to samo, co tutaj napisałaś, a jak nie masz odwagi, to
      nie zawracaj ludziom "d.u.p.y." wymyślając sobie problem, który ma Ci dostarczyć
      "wrażeń", bo "życie było za proste było".. :] Powiedz mu to prosto w oczy.. :]
      Zobaczysz Jego reakcję i może wtedy zrozumiesz, jaki poziom "głupoty życiowej"
      osiągnęłaś.. :] A najlepiej Go zostaw.. :] Będziesz się mniej brzydziła.. :] O
      tak, to jest najlepsze rozwiązanie dla Ciebie.. :] NIE..? NIE ZGADZASZ SIĘ..? NO
      TO PO KIEGO KIJA WCISKASZ SOBIE TAKIE GŁUPOTY..?!?!?! MOŻE SIĘ TERAZ POCHWALIĆ
      KOLEŻANKOM JAK WIELKI MASZ PROBLEM..?!?!?! Ojojoj, ale mi Ciebie żal..
      <glaszcze> Znalazłaś Faceta, który wyznał Ci coś, co widocznie nie dawało mu
      spokoju, coś co czuł, że MUSISZ wiedzieć, aby był wobec Ciebie "w porządku".. To
      faktycznie straszne.. Ja bym Go za to zostawił na Twoim miejscu i znalazł
      takiego, co to "posuwa wszystko wokoło", ale Ci tego przynajmniej nie mówi.. :]

Nigdy w życiu nie pojmę "dlaczego", albo raczej "po co", bo "dlaczego" to ja
      wiem, kobiety same sobie utrudniają życie, wymyślając głupoty, które najtęższym
      głowom tego świata się nie śniły.. :] KOBIETY, OPAMIĘTAJCIE SIĘ!
      • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 22:57
        Jasne... bywanie u dziwek to przeciez "norma spoleczna" i nic wielkiego..
        hehehe....
        PDR pisze "Znalazłaś Faceta, który wyznał Ci coś, co widocznie nie dawa
        > ło mu spokoju, coś co czuł, że MUSISZ wiedzieć, aby był wobec Ciebie "w
        porządku".. "

ale prawda jest INNA..

oto co pisze autorka watku:
        "I znowu kolejna historyjka... ni stad ni zowad, podczas picia koktajlu
        wczoraj "Krwawa Mary" zaczal sie smiac i opowiedzial mi, jak to ostatnio, tj
        dwa lata temu pil taki koktajl z kolegami... i jak to po kilku takich wpadl im
        do glowy pomysl, by ... zamowic sobie dziwke...

Ja zrobilam oczy jak zaba, jemu sie troche glupio zrobilo, powiedzial, ze nie
        bedzie mi tego opowiadal, ale juz chcialam wiedziec, juz go pociagnelam za
        jezyk... I opowiedzial mi, ze sobie zamowili jakas dziwke i kazdy po koleji w
        drugim pokoju ja posuwal..."
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=64141347&wv.x=2&a=65025325
        Wiec to NIE BYLO wyznanie SKRUSZONEGO faceta, ktory ma "grzech" na sumieniu...
        to byly przechwalki chama i k.u.r.w.i.a.r.z.a....
        On sie jej chcial POCHWALIC!!!!!!!!!!!!
        to nie SKRUCHA tylko POWOD DO DUMY!

I nie dziwie sie, ze ona sie go brzydzi... ma do tego 100% prawo i racje...
        Skoro on tak lekko mowi o posuwaniu tej samej dziwki z kumplami to JAKIE ON MA
        WARTOSCI???? bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... ohyda....
        • Gość: Kris Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.chello.pl 28.06.07, 23:04
          masz racje Agatka....ohydaaa....
        • Gość: Pan Dobra Rada Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ds14.agh.edu.pl 29.06.07, 03:28
          > ale prawda jest INNA..
          >
          > oto co pisze autorka watku:
          > "I znowu kolejna historyjka... ni stad ni zowad, podczas picia koktajlu
          > wczoraj "Krwawa Mary" zaczal sie smiac i opowiedzial mi, jak to ostatnio, tj
          > dwa lata temu pil taki koktajl z kolegami... i jak to po kilku takich wpadl im
          > do glowy pomysl, by ... zamowic sobie dziwke...

Po pierwsze NIE WIESZ jaki był kontekst tego wyznania, bo niby skąd..? :]
          Autorka tego nie opisała, więc może niech precyzyjnie opisze, a potem się
          będziemy kłócić, kto z Nas ma rację.. :] W przeciwnym wypadku to jest bez sensu,
          a nie che mi się marnować mojego czasu na dyskusje z "byle kim", w postaci
          twojej osoby.. :]
          • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 10:55
            Gość portalu: Pan Dobra Rada napisał(a):

> Po pierwsze NIE WIESZ jaki był kontekst tego wyznania, bo niby skąd..? :]
            > Autorka tego nie opisała, więc może niech precyzyjnie opisze, a potem się
            > będziemy kłócić, kto z Nas ma rację.. :]

nie opisala dokladnie? jak dla mnie wystarczajaco dokladnie... " ni stad ni
            zowad, podczas picia koktajlu wczoraj "Krwawa Mary" zaczal sie smiac i
            opowiedzial mi, jak to ostatnio,
            > tj dwa lata temu pil taki koktajl z kolegami... i jak to po kilku takich wpa
            > dl im do glowy pomysl, by ... zamowic sobie dziwke..."

jesli nie zrozumiales - powtórze "zaczal sie smiac i opowiedzial mi..." to
            NIJAK nie wyglada na SKRUCHE czy wyznanie "zagubionego, ktory pobłądził", ale
            na chamskie przechwałki kretyna, ktory dmuchnal prostytutke na spolke z
            kumplami....

oj, przykro mi, ze upadla twoja hipotez broniaca tego pana....

a co do twojego chamstwa - to sie nawet nie wypowiem....

W przeciwnym wypadku to jest bez sensu
            > ,
            > a nie che mi się marnować mojego czasu na dyskusje z "byle kim", w postaci
            > twojej osoby.. :]
      • Gość: nietykalna123 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.mlynary.net 28.06.07, 23:05
        No cóż, powiem krótko i nie tak emocjonalnie jak PDR.
        Właściwie powtórzę to co niedawno gdzieś tu pisałam.
        Prawda nie zawsze jest potrzebna i należy się dobrze zastanowić,
        czy warto wracać do przeszłości (a nawet o niej myśleć),
        opowiadać o tym co i z kim się przeżyło. Bo skutki bywają własnie
        takie jak w tym wątku.
        PDR napisał:
        > Nigdy w życiu nie pojmę "dlaczego", albo raczej "po co", bo "dlaczego" to ja
        > wiem, kobiety same sobie utrudniają życie, wymyślając głupoty, które najtęższym
        > głowom tego świata się nie śniły.. :] KOBIETY, OPAMIĘTAJCIE SIĘ!
        Wiesz, na sposób myślenia wpływa wiele czynników, między innymi płeć, wiek, doświadczenie życiowe, wykształcenie. Nie staraj się wszystkich zrozumieć. :)
        Albo może inaczej: staraj się, ale licz się z tym, że nie pojmiesz.:)
        Piszesz tak, że mam wrażenie, iż Cię słyszę- szczególnie jak się irytujesz. :)
        To jest dość niezwykłe- chyba nie spotkałam się jeszcze z takim stylem.
        • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 23:10

PDR napisał:
          > > Nigdy w życiu nie pojmę "dlaczego", albo raczej "po co", bo "dlaczego" to
          > ja
          > > wiem, kobiety same sobie utrudniają życie, wymyślając głupoty, które najt
          > ęższym
          > > głowom tego świata się nie śniły.. :] KOBIETY, OPAMIĘTAJCIE SIĘ!

z taka POGARDA dla kobiet to on powinien gejem zostac... a moze jest? bo nie
          wyobrazam sobie, jak mozna byc z kobieta i rownoczesnie wypowiadac sie o
          WSZYSTKICH kobietach jak o bandzie kretynek... a on BAAAAAAAAARDZO lubi
          uogolniac i tak traktowac kobiety - jako idiotki...
          • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 23:11
            swiete slowa,dobrz agatka napisalas-popieram

• ewa_err Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 23:20
              alez geje to lubią kobiety
              a co do seksu z prostytutką to nie mam zdania. nie wiem. na szczescie zaden z
              moich facetow nie korzystal wiec nie mialam tego problemu. no ale temat dla mnie
              trudny. bo z jednej strony rozumiem. ludzka rzecz. tylko ze nie do konca
              ogarniam motywacje faceta ktory korzysta i jak to potem ogarnac z pozycji
              kobiety partnerki. przeszlosc jako taka mnie nie interesuje. tzn. interesuje ale
              nie mam z nią problemu. i tu chyba troche hipokrytka ze mnie wylazi. no nie
              wiem. moze gdyby ktos uzyl jakichs sensownych argumentow to moglabym sie
              przechylic bardziej w ktorąs strone;)
              • Gość: nietykalna123 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.mlynary.net 28.06.07, 23:24
                > a co do seksu z prostytutką to nie mam zdania. nie wiem. na szczescie zaden z
                > moich facetow nie korzystal

Nie korzystał albo Ci się nie zwierzył.
                • ewa_err Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 23:33
                  nie korzystali
                  • Gość: kali Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 15:02
                    Mozesz w to wierzyc. Nie wiedziec :)
                    Tak jak nie zdradzali.
                    • ewa_err Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 15:44
                      Wierze i wiem. Ja mialam takie zwiazki i teraz mam tez taki w ktorym nie ucieka
                      sie od problemow. Szczerosc jest najwazniejsza. Przede mną nie trzeba nic
                      ukrywac. Ja nie uciekam jak glupia na wiesc o fascynacji jakąs inną kobieta albo
                      informacją ze moj facet film porno oglądal;) Do zdrady w zadnym moim zwiazku nie
                      doszlo. Chociaz bylo kilka razy blisko i to z obydwu stron. Ale mialam szczescie
                      trafiac na fajnych facetow ktorzy uwazali ze wiele moze sie w zwiazku wydarzyc
                      pod warunkiem jednak ze gramy w otwarte karty i obie strony decydują czy chcą w
                      tym uczestniczyc czy nie.
              • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 23:24

ewa_err napisała:

> alez geje to lubią kobiety

podobno tak :))) i podobno nie ma lepszego przyjaciela dla kobiety
                niz "gejfriend" :)
                Ale jak z taka pogarda mowiac o kobietach mozna byc z kobieta???

wiem... PDR to MIZOGINISTA ! :)))
              • summerlove Re: On kochal sie z dziwka!! 01.07.07, 15:06
                ewa_err napisała:

> alez geje to lubią kobiety

są tacy co lubią i są tacy którzy wręcz nienawidzą i uważają kobiety za jakiś
                podgatunek.
          • Gość: nietykalna123 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.mlynary.net 28.06.07, 23:22
            Agatka, prawdą jest, że jesteśmy specjalistkami od wymyślania problemów.
            PDR czasami więcej wie o kobietach niż my same o sobie wiemy.
            Zgodze się tylko z tym, że mam problem w zrozumieniu kobiet (niektórych), co chyba nie powinno nikogo dziwić. Jest przecież facetem.
            • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 23:28

Gość portalu: nietykalna123 napisał(a):

> Agatka, prawdą jest, że jesteśmy specjalistkami od wymyślania problemów.

A faceci nie? Tez maja swoje "schizy", "jazdy" io inne problemy...

> PDR czasami więcej wie o kobietach niż my same o sobie wiemy.

oj, z tym to ja sie nie zgodze... w zadnej mierze.. dla mnie to typowy SAMIEC,
              ktory puszy sie jak paw z samej przyczyny "bycia facetem", WYDAJE MU SIE, ze
              zna kobiety i traktuje je jak bande kretynek, ktore "rozpracował"... hehe...

jego wypowiedzi to parodia....

> Zgodze się tylko z tym, że mam problem w zrozumieniu kobiet (niektórych), co
              chyba nie powinno nikogo dziwić. Jest przecież facetem.

oj ma... ale nie widzi tego.. on jest zdania, ze posiadl "klucz" do kazdej
              kobiety.. ze jestesmy "proste jak budowa cepa" i "durne jak kozy".... :)))
              • Gość: kali Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 15:05
                > kobiety.. ze jestesmy "proste jak budowa cepa" i "durne jak kozy".... :)))

Nie z kazda tak jest, ale z Toba na pewno :)
            • summerlove Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 23:28
              > PDR czasami więcej wie o kobietach niż my same o sobie wiemy.

no nie żartuj..
              • jablko_adama Re: On kochal sie z dziwka!! 28.06.07, 23:32
                dziewczyny poczekajcie,na pewno jakas laska rozpracuje PDR ,wtedy ten niczym
                analityczny umysl zostanie rozmontowany przez kobiete

• Gość: Pan Dobra Rada Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ds14.agh.edu.pl 29.06.07, 03:17
                  Czekam z niecierpliwością.. :]
    • jakub_234 Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 10:08
      Jedno wielkie nielogiczne myslenie :)
      Po1. Jaki facet Cie obrzydza?
      -facet, ktory "przelecial" prostytuke z kolegami?
      -czy facet, ktory wogole "przelecial" prostytutke?
      bo moge sie mylic, ale ona napewno miala jeszcze wieeeeeelu przed calym
      zdarzeniem.

Po2.Dlaczego Cie facet obrzydza?
      -bo powiedzial Ci prawde?
      -czy bo nie jest atrakcyjny?

Po3.Czemu szukasz sobie na sile problemow?
      Chcesz sie rozstac z facetem? To zrob to, ale nie rob mu wyrzutow, ze kiedys
      tam zamowil sobie takie uslugi. Jak go nie chcesz to odejdz i tyle. Bo facet
      przynajmniej mial jaja aby ci powiedziec ta gorsza prawde, a ty wolisz mu
      pewnie slodko klamac.

Zreszto nie wiem jak odbierasz prostytutki. Bylem kiedys w burdelu (od razu
      mowie, ze tylko napic sie wodki, bo mialem zly dzien) i rozmawialem z tymi
      dziewczynami. Ladne, zadbane i nawet madre. Nie wiem czemu robia to co robia i
      gowno mnie to obchodzi. Ale mam wrazenie, ze slowo "dziwka" odbierasz to z
      jakas stara tirówa.
      • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 10:59

jakub_234 napisał:

> Zreszto nie wiem jak odbierasz prostytutki. Bylem kiedys w burdelu (od razu
        > mowie, ze tylko napic sie wodki, bo mialem zly dzien)

hehe.. pierwsze slysze, ze zaby napic sie wodki trzeba isc do burdelu....

>i rozmawialem z tymi dziewczynami. Ladne, zadbane i nawet madre.

Gdyby byly madre - nie musialyby zarabiac cialem

>Nie wiem czemu robia to co robia i
        > gowno mnie to obchodzi.

Pewnie dlatego, ze sa "madre" hhheheeheehehehehehehe

>Ale mam wrazenie, ze slowo "dziwka" odbierasz to z jakas stara tirówa.

a malo takich na poboczach dróg? te z agencji sa od nich lepsze? w czym ? w
        cenie? w miejscu pracy??????????? to TO SAMO!!!!!!
        • Gość: kali Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 15:27
          > hehe.. pierwsze slysze, ze zaby napic sie wodki trzeba isc do burdelu....

Nikt tak nie napisal.

> Gdyby byly madre - nie musialyby zarabiac cialem

Gdyby babcia miala wasy.

> a malo takich na poboczach dróg? te z agencji sa od nich lepsze? w czym ? w
          > cenie? w miejscu pracy??????????? to TO SAMO!!!!!!

Mercedes i trabant to TO SAMO!!!!!!
          • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 15:34

> > hehe.. pierwsze slysze, ze zaby napic sie wodki trzeba isc do burdelu....
            >
            > Nikt tak nie napisal.

napisal, napisal.. trzeba umiec czytac...

dla mnie burdel bylby OSTATNIM miejscem, gdzie oczekiwalabym degustacji wodki..
            o, chyba, ze ktos liczy na "zagryche" w postac seksu, albo ma za duzo pieniedzy
            bo niezle sobie na pewno licza za glupi kieliszek wodki w takim miejscu.

>
            > Mercedes i trabant to TO SAMO!!!!!!

tak.... bo to i to jest samochodem :)))
            • Gość: kali Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 15:44
              > napisal, napisal.. trzeba umiec czytac...

Trzeba umiec dopowiadac.

> dla mnie burdel bylby OSTATNIM miejscem, gdzie oczekiwalabym degustacji wodki..

A dla niego nie. Nie jestes wyrocznia.

> o, chyba, ze ktos liczy na "zagryche" w postac seksu, albo ma za duzo pieniedzy

Mozna tez popatrzec, porozmawiac z dziwkami. Co zostalo napisane.

> bo niezle sobie na pewno licza za glupi kieliszek wodki w takim miejscu.

W knajpie tez niezle licza za piwo w porownaniu do marketu.

> tak.... bo to i to jest samochodem :)))

Tak. I tyle cech wspolnych.
        • jakub_234 Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 19:38
          Dluga historia z tym burdelem, wiec nie bede ci tlumaczyl, bo:
          po1. nie chce mi sie.
          po2. i tak masz swoje zdanie, wiec to jak rzut grochem o sciane.

Co do tej madrosci. Niektore lubia zarabiac w ten sposob. Masz z tym jakis
          problem? A pozatym jeszcze inni moga byc zaztraszani etc. Wiec nie mow mi, ze
          to puste dziewczyny, co tylko rozlozyc nogi potrafia. Zreszto idz do burdlu to
          sie przekonasz jak tam jest. To, ze tam pojdziesz to nie znaczy, ze od razu
          bedziesz sie pieprzyc. Zwykly lokal, a jesli chcesz to bierzesz panienke "na
          pieterko".
          • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 20:00

jakub_234 napisał:

> Niektore lubia zarabiac w ten sposob. Masz z tym jakis problem?

najmniejszego...

>Wiec nie mow mi, ze to puste dziewczyny, co tylko rozlozyc nogi potrafia.

Moim zdaniem to wlasnie PUSTAKI, ktore potrafia tylko rozlozyc nogi i nie maja
            honoru ani szacunku do siebie.

>Zreszto idz do burdlu to
            > sie przekonasz jak tam jest. To, ze tam pojdziesz to nie znaczy, ze od razu
            > bedziesz sie pieprzyc. Zwykly lokal, a jesli chcesz to bierzesz panienke "na
            > pieterko".

Pieprzyc sie? z kim? z prostytutka??????????????? porabalo cie???????????

zwykly lokal??????????? znam lepsze... i nie mam potrzeby obcowania z dziwkami,
            jak ty...
    • Gość: MZ On kochal sie z dziwka!! - i co z tego?? IP: 217.168.193.* 29.06.07, 10:25
      > Opowiedzial mi, jak to kiedys pijac z kolegami zamowili sobie dziwke

Dzieki temu jest bardziej doswiadczony. Polowa mezczyzn w swoim zyciu zadawla
      sie z paniami lekkich obyczajow i jakos zyja i nie maja zielonego paska na
      fiutku.

> Bo w koncu gdyby mi powiedzial, ze przespal sie kiedys tam np. z jakas Ola
      > czy Baska spod trojki nie czulabym sie tak zle jak po tym, jak powiedzial, ze
      > posuwal dziwke z kolegami... obrzydlistwo...

A skad wiesz, czy Ola nie odrabia w agencji?
      • zbuntowany_aniol2 Re: On kochal sie z dziwka!! - i co z tego?? 29.06.07, 10:51
        wg mnie twoj facet ma ku..kie ciagnaty,zreszta jak wiekszosc
        wspolczesnych.moja rada to odseparuj go od kolegow,widac ze maja na niego zly
        wplyw a on rozmumu nie ma.dla mnie to obrzydliiwe
        • zbuntowany_aniol2 Re: On kochal sie z dziwka!! - i co z tego?? 29.06.07, 10:52
          "ciągoty"
        • Gość: MZ Bzdet - masz jakies fobie chyba. IP: 217.168.193.* 29.06.07, 12:00
          Chlopaki chodza na dziwki i jest to normalne. Oczywiscie sie swoim lalom tego
          nie mowi, bo potem opowiadaja o moralnosci, separowaniu od kolegow. Facet jest
          normalny - niech sie cieszy ze nie poszedl na facetow.
          • agatka_to_ja Re: Bzdet - masz jakies fobie chyba. 29.06.07, 12:05

Gość portalu: MZ napisał(a):

> Chlopaki chodza na dziwki i jest to normalne.

Chyba u ciebie.. ja piernicze, co za melina, co za srodowisko.... patologia...
            • Gość: MZ Re: Bzdet - masz jakies fobie chyba. IP: 217.168.193.* 29.06.07, 19:58
              > Chyba u ciebie.. ja piernicze, co za melina, co za srodowisko.... patologia...

To zycie... Zapomnij o ksiazetach na bialych koniach (ci zreszta czesciej
              zaznawali uciech cielesnych - chociazby ostatni ksiazeta mazowieccy, ktorzy
              umarli w wieku 22 - 23 lata na choroby weneryczne)
          • summerlove Re: Bzdet - masz jakies fobie chyba. 01.07.07, 15:11

> Chlopaki chodza na dziwki i jest to normalne.

Chyba że Twój

:))

• Gość: Rychu Re: Bzdet - masz jakies fobie chyba. IP: *.spray.net.pl 01.07.07, 23:14
              Wiesz kto to jest pesymista? To dobrze poinformowany optymista. Im mniej wiesz
              tym bardziej jestes idealistka.
              • summerlove Re: Bzdet - masz jakies fobie chyba. 02.07.07, 09:45
                To do mnie??
        • Gość: kali Re: On kochal sie z dziwka!! - i co z tego?? IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 15:29
          > wg mnie twoj facet ma ku..kie ciagnaty,zreszta jak wiekszosc
          > wspolczesnych.

O_o

> moja rada to odseparuj go od kolegow,widac ze maja na niego zly
          > wplyw

O_o

> a on rozmumu nie ma.dla mnie to obrzydliiwe

O_o
    • Gość: no Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:07
      musisz przyznac ze jest inteligentna osoba,skoro zechcial nawet poszukac:)
      • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 12:12
        A ja nie wiem, czy poszukal czy nie.. czy wiedzial, czy nie, czy zrozumial, czy
        nie...
        Jakos nie mial argumentow, ze nie mam racji.. poza tym, ze nazwał mnie "byle
        kim", co tylko potwierdza moje twierdzenie :)
        • Gość: no Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:18
          nie przejmuj sie,ja tez z Toba sie drocze,no ale tak nazwac to jest troche nie
          fair,bo kazdy ma osobowosc

widac ze i tak masz mocna psychike,wiec takie paplanie trzy po trzy nie robi na
          Tobie zadnego wrazenia-i to bardzo dobrze

trzymaj sie cieplutko i pozdrawiam
          • agatka_to_ja Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 12:19
            :))))))
    • Gość: kali Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 15:32
      Twoja szklana kula Cie zawodzi.
      • aniiatka Re: On kochal sie z dziwka!! 29.06.07, 18:44
        o żesz jaka dyskusja.......
        co do tematu to calkowicie cie rozumiem i w zyciu bym czegos takiego nie
        przełknęła, co prawda z czasem na pewno nabierzesz dystansu, ale ile nerwow
        stracisz to twoje.
    • Gość: TakaOna Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.stk.vectranet.pl 29.06.07, 22:42
      Ja nie chce cie straszyc bo moze twoj facet jest inny ale opowiem ci o pewnej
      znajomej!!!!!!!!jest z facetem 4 lata i w tym czasie on notorycznie chodzi na
      dziwki, jej nigdzie nie zabiera a wywala 50zl na sex( tu musze dodac ze jego
      dziewczyna jest bardzo ladna). On zaczal zanim jeszcze ja poznal i kontynuuje do
      tej pory.Skad wiem-nie wazne ale to pewne zrodlo. malo tego cwaniak mowi w jej
      obecnosci non stop o tym ze pojedzie sobie na dziwki a ona to odbiera za niezle
      zarty. Duzo ludzi ja uswiadamialo ale ona uwaza ze jej facet to ideal...brzydzi
      mnie cos takiego i nie zazdroszcze ci bo domyslam sie ze ta sprawa nie daje ci
      spokoju. Ja uwazam ze facet ktory zacznie nie przestanie bo juz zasmakowal co
      ''one potrafia" i nawet jesli teraz jest ci wierny to po paru latach zawita w
      lozku nuda i pojdzie sie rozerwac do swojej znajomej :(
    • kasia19880 Re: On kochal sie z dziwka!! 30.06.07, 11:13
      Jeśli to było przed tym jak cię poznał to nie możesz myśleć kategoriami- już go
      nie chcę. To, że kochał się z dziwką nic nie dowodzi. Pewnie miał też przygody
      ze zwykłymi dziewczynami, choć może nie prostytutkami, to może jednak te kobiety
      też były wcześniej z jego kolegą a po rozstaniu spotykały się także w łóżku z
      twoim facetem. Skoro brzydzisz się tego, co robił z prostytutką to czemu nie
      brzydzisz się też tych zwykłych dziewczyn? To że opowiedział ci o swojej
      przygodzie świadczy tylko o tym, że myśli o waszym związku bardzo poważnie no i
      oczywiście nie chce mieć przed tobą żadnych tajemnic. Chce by ten poważny
      związek zaczoł się z czystą kartą. Na pewno bał się też twojej reakcji- właśnie
      tej którą opisałaś. To było dawno i trzeba o tym zapomnieć.
      • Gość: netmax Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.citysat.com.pl 30.06.07, 19:30
        Po prostu załatwił swoje potrzeby fizjologiczne w tej dziwce- nie znał wtedy
        Ciebie to w czym widzisz problem - przecież Cię nie zdradził - jeśli nie
        potrafisz sobie z tym poradzić no to chyba jedynym wyjściem jest zmiana partnera....
    • a_ggatka Re: On kochal sie z dziwka!! 02.07.07, 01:33
      to straszne, moja wyobraźnia zaraz zaczeła by działać i starala bym się
      wyobrazić sobie jak ten stosunek wyglądał (pewnie zero romantyzmu zrobił co
      chciał i tyle) DOBRZE ŻE TO BYŁO DAWNO przebacz i poczekaj aż przejdzie ci
      obrzydzenie i ...wykorzystaj jego atuty żeby siebie zadowolić ;)
      • Gość: sowa Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.76.classcom.pl 02.07.07, 01:39
        pewnie zero romantyzmu zrobił co
        > chciał i tyle
        no raczej:) dobrze sie ubawilam wyobrazając sobie jak facet stara sie u
        prostytutki na romantyczny klimat:)
    • panna_zaobraczkowanna Re: On kochal sie z dziwka!! 02.07.07, 18:51
      też czułabym obrzydzenia do mojego faceta :/
      • Gość: MZ Re: On kochal sie z dziwka!! IP: 217.168.193.* 03.07.07, 10:13
        Zacznij juz. Badania potwierdzaja, ze ponad 70% zonatych mezczyzn, gdy wyjezdza
        na delegacje lub wyjazd sluzbowy odwiedza burdele.
        • summerlove Re: On kochal sie z dziwka!! 03.07.07, 16:40

> Zacznij juz. Badania potwierdzaja, ze ponad 70% zonatych mezczyzn, gdy
          wyjezdza
          >
          > na delegacje lub wyjazd sluzbowy odwiedza burdele.

Jakie badania do cholery??
          Ankieterzy stoją przed burdelami i pytaja klientów czy są żonaci??
    • vox.populi.vox.dei Re: On kochal sie z dziwka!! 03.07.07, 11:37
      wyobraz sobie ze sama jestes dziwką to ci wstręt przejdzie
    • Gość: madlen5 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.centertel.pl 03.07.07, 12:56
      moim zdaniem powinnas sobie odpuscic z takim facetem jesli byl sklonny to
      zrobic zrobi to i drugi raz moj facet sam brzydzi sie dziwkami i uwazam ze to
      jest zdrowy odruch bo wie ilu miala by przed nim!!
      • qnegunda Nastepna naiwna... Wszyscy sie brzydza, ale chodza 03.07.07, 13:03
        jak jest okazja.
        • summerlove Re: Nastepna naiwna... Wszyscy sie brzydza, ale c 03.07.07, 16:40
          Co to znaczy "wszyscy"??
    • Gość: WreDDDna Re: On kochal sie z dziwka!! IP: 213.25.48.* 03.07.07, 14:12
      Nie wiem jak zareagowałabym na twoim miejscu, ale prawdopodobnie nie chciałabym mieć z nim nic do czynienia.
      Nie mam szacunku do facetów korzystających z tego typu usług. Dlaczego? Przecież na świecie jest tyle kobiet, jeśli facet nie potrafi zdobyć chociaż jednej, nawet jeśli miałaby to być przygoda na 1 noc, to chyba coś z nim jest nie tak.
      > seks z dziwka to nie jest to samo co seks ze swoja kobieta
      Jeśli on tak sądzi to możesz być pewna, że jeszcze nie raz skorzysta jeśli będzie miał możliwość, nawet jeśli będzie z tobą, bo jak sama wspominasz dla niego:
      > dziwka to to jest bez znaczenia, tylko zaspokajanie zwierzeczych potrzeb...
      Chłopak traktuje seks jako potrzebe (nie ważne z kim, ważne żeby się zaspokoić), ciekawe czy ty nie jesteś dla niego formą "darmowego" zaspakajania potrzeb.
      Zresztą sama świadomość, że on zabawiał się z tą samą dziwką z grupą kolegów też chyba nie najlepiej o nim świadczy. Normalny facet brzydziłby się czymś takim. Rozmawiałam na ten temat z paroma kolegami i tylko 1 chciałby seksu z dziwką, reszta ma podobne zdanie do mojego.
      Ciekawa jestem co z tym zrobisz, zostaniesz z nim czy go rzucisz?
      • Gość: kali Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ztpnet.pl 03.07.07, 17:13
        Nastepna jasnowidzaca :)
        • Gość: Pan Dobra Rada Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.ds14.agh.edu.pl 03.07.07, 17:20
          Na prawdę, jak się czyta wypowiedzi co poniektórych kobiet, to aż trudno
          powstrzymać męski, serdecznie szyderczy śmiech.. :] Błazenada na błazenadzie.. :]
    • Gość: marta Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.chello.pl 03.07.07, 21:09
      kiedys pytalam mojego partnera o jego przeszlosc i ... przestalam. po co mam
      sie zadreczac. w tej chwili jestem z nim i liczy sie tu i teraz oraz nasza
      przyszlosc
    • Gość: karla Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.acn.waw.pl 04.07.07, 19:42
      Dobrze, że był z tobą szczery, przynajmniej wiesz na czym stoisz i powinnaś
      teraz bardziej na niego "uważać". Źle, że to stało się na imprezie z kolegami, a
      nie np w czasach młodości - taki głupi pomysł nastolatka. Zwróć teraz uwagę na
      to czy on lubi nadal takie huczne imprezy z kolegami - tzw. "męskie wieczory" -
      jak często i jak je spędza. Ważne żeby był szczery z tobą zawsze. Zwróć też
      uwagę na to czy on żałuje tego, jak się z tym czuje i czy zrobiłby to jeszcze
      raz gdyby był teraz wolny - sprawdzisz w ten sposób z kim masz do czynienia.
      Krótko mówiąc - obserwuj go i tak jakby - spróbuj dyskretnie poznać na nowo. I
      nie radzę w 100% ufać. Lepiej ZAWSZE dmuchać na zimne. Szczególnie kiedy się o
      czymś takim dowiadujesz. Pozdrawiam i trzymaj się ;)
    • karina9918 Re: On kochal sie z dziwka!! 09.07.07, 20:51
      Może racja, że miał potrzebę, że nie miał dziewczyny, więc potrzebował sie
      "spuścić" i to chyba nic strasznego, ale obrzydliwe i niesmaczne jest to, że z
      grupą kolesi wynajęli jedną dziwkę i każdy po kolei ją posuwał. Dla mnie to by
      było okropne o czymś takim się dowiedzieć. A jakby Ci powiedział, że kochał się
      dziwką, był sam, było miło, pokoik był sympatyczny, to jakoś by to było po
      ludzku i dla mnie do przebaczenia - przed ślubem rzecz jasna, ale to grupowe
      walenie to przegięcie.
      • Gość: nietykalna123 Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.mlynary.net 09.07.07, 21:04
        A jakby Ci powiedział, że kochał się
        > dziwką, był sam, było miło, pokoik był sympatyczny, to jakoś by to było po
        > ludzku i dla mnie do przebaczenia - przed ślubem rzecz jasna, ale to grupowe
        > walenie to przegięcie.

A ja uważam zupełnie odwrotnie. Jeśli miałoby być z romantycznym
        tłem, to jest to chyba większy powód do zazdrości niż jakieś tam
        bezduszne "walenie", gdy przychodzi na to kolej. Bo jest to wtedy
        czynność niemal fizjologiczna.
    • Gość: clara Re: On kochal sie z dziwka!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 11.07.07, 15:48
      Mój chłopak wyznał mi że swój pierwszy raz przeżył z prostytutką.To był jego prezent na osiemnastkę :|Byłam załamana,bo kochałam go,zaufałam mu i to z nim przezyłam swój pierwszy raz.Po tym co mi wyznał czułam do niego obrzydzenie i też nasze zycie intymne się skończyło.Bałam się że go strace,ale nie potrafiłam poradzić sobie z jego przeszłością.Dla mnie rozwiazaniem była chwila samotności,musiałam przemysleć co jest dla mnie ważne.Czy mogę być z facetem,który potrafił uprawiać cos tak bardzo dla mnie intymnego jak sex z kobietą która robi to za pieniądze.Kochałam go nadal,było dla mnie ważne że odważył mi się to wyznać,ale nie potrafiłam znów zaufać,bałam się.Może wyda się to trochę chamskie,ale dzień przed jego urodzinami zadzwoniłam do agencji towarzyskiej,podałam jego adres i sprawiłam mu taki prezent jaki kiedyś sprawili mu jego kumple.Żeby zapłacic za te usługi towarzyskie musiałam się spotkać z tą prostytutką,powiedziałam jej,że jest niby prezentem od kolegów mojego chłopaka, o której ma się u niego zjawić i gdzie,że ma o mnie nic nie wspominać jeśli mój facet się o mnie zapyta.Była lekko zdziwiona,ale powiedziała że zdarzaja sie często rózne dziwne sytuacje.Nie wiem co mnie popchnęło do tego żebym to zrobiła.Chciałam poprostu zobaczyć czy mój chłopak byłby zdolny zrobić to jeszcze raz,gdy nawinie mu się taka okazja.Nie zrobił tego,wyprosił tą prostytutkę,powiedział że musiała zdarzyć sie jakaś pomyłka.Po tym długo rozmawialiśmy i jest już wszystyko ok :)Takiego czegoś jak ja nie musisz robic;)Wystarczy długa,szczera rozmowa,tylko że my kobiety zawsze musimy wybrać drogę przez górkę.Ups trochę się rozpisałam.
      Pozdrawiam
    • net79 Re: On kochal sie z dziwka!! 11.07.07, 15:56
      To, że spał z dziwką to nic, ale , że ślizgał się po swoich kolegach w takiej
      mało sexualnej atmosferze, tak tylko dla chłopięcej zabawy to już fuuuuuuuu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka