Gość: Sexy Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 21:16 Być może Paryż, Londyn albo Rzym- światowa jakość za przystępną cenę! Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka3 Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? 18.08.03, 13:49 MIRACLE i wszystko jasne:D to jest najpiekniejszy zapach, perfumy sa koloru rozowego, po prostu piekne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 16:18 tylko i wylacznie J'adore Diora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 18:38 może troszke już z mody, ale nadal moje ulubione: Gabriela Sabatini Wild Wind- uwielbiam kocham i nie zdradze. ostatnio ciężko dostać ale ja mam już zapas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELISABETH ARDEN Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 18:29 ELISABETH ARDEN-ARDEN BEAUTY I HUGO BOSS-CZERWONY SĄ THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panika23 Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.crowley.pl 19.12.03, 21:17 CK ETERNITY nieziemski... :) pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Eternity IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 09.02.04, 12:04 te perfumki są cudowne... każdy zachwyca się ich zapachem... używam ich od 5 at i mi się jeszcze nie znudziły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 21:34 Ja równiez uwielbiam-Miracle, ,dlugo uzywalam slodkiego Angel,obecnie mam flakonik Escape.Cudowne sa te perumy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aala Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 22:13 Dolce vita - Christian Dior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: 62.29.138.* 27.12.03, 13:22 kocham salvadora dali-dalisime !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AANIA Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: 62.233.144.* 27.12.03, 13:59 POLECAM; LAURA, FLOWER BY KENZO Odpowiedz Link Zgłoś
kochana18 :))))))) 28.12.03, 00:30 duzo tego było u mnie : Hugo boss deep red, aqua di gio, Escape, ale ostatnio, jestem zachwycona perfumami Jenifer Lopez: Glow by J.Lo, pachna naprawde kobieco, kupiłam duzy flakonik, bo nie mogłam sie oprzec, :) papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morelka23 Re: :))))))) IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 11:19 a ja uzywam Miracle - cudny kwiatowy i Escapade - jagodowy tez sliczny.polecam! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMA Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:27 od 5 lat tylko POEME Lancome. Bardzo kobiecy, super trwały. Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Hugo Boss Intense, Kenzo Jungle Homme...cd 29.12.03, 23:36 Farenheit (tylko czasem gdy ide załatwiać sprawy w urzędach, w których pracują kobiety) Kenzo Jungle Elephant Damski Envy Gucci - ENVY Ives Saint Laurent - NU no - to chyba tyle - i oczywiście nie wszystko na raz ;P tylko w zależności od sytuacji i pory dnia acha - podpisała kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******* _____________- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 19:04 poison... hypnotic poison... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: 80.50.19.* 30.12.03, 09:39 ESCADA to jest to ..... ale równie dobrze kocham zapach z Avonu ... Moon i ostatnio facet mi zamówił Little Black Dress ... i jak to określił jeden z kumpli ... że pachnę powabnie ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: 212.244.226.* 15.01.04, 11:14 spróbuj adidas moves for her woda toaletowa! nie było faceta,który nie zapytał czym pachnę!? delikatne .....bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 01:50 Davidoff - GOOD LIFE Proscilla Presley Chanel 5 Escape Gucci Envy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 02:34 Od chyba już dziesięciu lat niezmiennie- tylko Eden Cacharela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.lanet.wroc.pl 17.01.04, 12:55 "Eternity" Calvina Kleina, albo "Cerruti" sa naprawde niesamowite!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Lady Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 14:35 HUGO BOSS Deep Red :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anii Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.chello.pl 17.01.04, 15:41 Na te chwile mam perfumy. Najnowsze Fendi Threoma i dostalam probke Week end Burberrys. I mimo iz nie gustuje w takich zapachach, to nawet mi sie podobaja. Kupilam sobie na allegro tester (orginalow nie bylo) Vanilla Sky i powrocilam do lat mlodosci, kiedy pachnialam dezedorantem Impuls Vanila.:))) A tak to mam jeszcze gucci rush, gucci gucci, organze, ekstrevagance, intotheblue(givenchy), ete kenzo, baby doll YSL, Fragile JPG i jeszcze pare innych. Chcialabym jeszcze sobie kupic pierwsze perfumy Christiana Lacroix i z sentymentu Casmir;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaWarszawa Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.acn.pl 17.01.04, 16:03 Moje ukochane...zielony wykrzyknik.Mam obsesję na punkcie tego zapachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.169-136-217.adsl.skynet.be 19.01.04, 09:39 Teraz 1.Na co dzien Miracle- Lancome albo Woman H.Bossa 2.Na duze wyjscia Dolce Vita -Diora 3.Na imprezki Sonia Rykiel- niebieska 4.Na ciepla wiosne i lato koniecznie O OUI - Lancome /rewelacja!/ Teraz choruje na Angel Thierrego Muglera. Ale jest dziadowsko drogi! Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielica Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 16:08 A ja mam ten koszmarnie drogi zapach. Ale jest jak marzenie slodki cudowny kochany Angel Innocent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 15:22 Amarige de Givenchy Kocham ten zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś
sissi999 Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? 07.02.04, 19:51 Lubie niebanalne zapachy, takie ktore zdecydowanie odrozniaja sie od tlumu. W swojej kosmetyczce mialam juz chyba wszystko (!!!), ale pomimo tego ciagle udaje mi sie odkryc cos nowego, np: Dolce& Gabbana "Light Blue"- chlodne o intensywnym cytrusowym zapachu oraz Issey Meyake "L´eau d´Issey"- po prostu niepowtarzalne! Od ciezkich, korzennych perfum dostaje silnych boli glowy!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.tauzen.net 17.01.05, 22:30 aaaaaaaaaa i bym zapomniała jeszcze ESCADA Island kiss sa slodziutkie i takie dziewczęce,Casmir - jest gorący i zmysłowy idealny na zime Gucci te różowe,idealne:)niestety nie mam kasy zeby je teraz kupic:( J`dore tez sa ładne,Naomagic - takie świeze i mam do nich sentyment... Dream life z Avonu - dlugo sie utrzymuja i sa bardzo ladne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mexxik Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 07.02.04, 21:14 Ja używam Mexx i Hugo Boss Deep Red !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? 08.02.04, 03:00 J. Lo Eva Little Black Dress Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: ZAPACHY...;) -jakich perfum uzywacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 21:51 najnowsze jakie sobie zakupilam to gucci rush. dla mnie rewelacja, ale moj facet mowi ze pachna troche cmentarzem. dla mnie sie podobaja bardzo. a na lato tommy Odpowiedz Link Zgłoś