dania_86 24.12.07, 21:43 nie wiem co się dzieje <szok> elektryzuję się od jakiegoś czasu...zawsze gdy dotykam klamek to mocno mnie kopnie, a ostatnio nawet iskra poszła !!! nie żartuję, sama jestem w szoku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no Re: elektryzowanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 21:47 to jestes kontaktowa dziewczyna...wow...moge otworzyc stacje pradotworcza,bedziemy biznes krecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermes Re: elektryzowanie się IP: 89.174.23.* 24.12.07, 22:55 też miałem taka dziewczyne, wystarczyło, że mnie dotknęla i od razu byłem sztywny (to znaczy nie cały, tylko ogon mi sztywniał) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: elektryzowanie się 24.12.07, 23:05 Witaj w klubie ;)) też tak mam czasami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: elektryzowanie się 25.12.07, 09:46 ooo to super że nie jestem sama :D:D:D Wesołych świąt dla elektryzujących się i nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: elektryzowanie się 25.12.07, 17:37 echh, mam tak samo;/ Szczególnie jestem naelektryzowana w pracy- wtedy to wszystkie klamki mnie kopią;/ Mam już na nie sposób, dotykam je przez rękaw;) Ludzie w pracy też mnie "rażą prądem" (albo ja ich:P). Co nie jest ani trochę przyjemne, gdy ma się częsty kontakt z różnymi ludźmi;/ Najbardziej jednak irytują mnie wózki w marketach. Te to dopiero "kopią". Może powinnam nosić gumowe rękawiczki czy coś;) Co jest dziwne, w domu, w małych sklepach, na uczelni nic mnie nie "poraża prądem"... -- Pozdrawiam Krokiecica *Fakt faktem... pozostaje faktem* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: elektryzowanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 20:19 najprawdopodobniej pracujecie w miejscu gdzie jest dużo elektroniki(lub w takich miejscach przebywacie) u mnie w pracy wszyscy się elektryzowali do tego stopnia, że musieli założyć specjalną wykładzinę( nie wiem co to jest, ale działa) od tej pory nie ma już problemów i "spięć" w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staramaleńka Re: elektryzowanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 12:44 :) ja tez tak mam,ze "kopia" mnie klamki (zawsze otwieram drzwi przez rekaw, a jezeli mam krotki to lokciem, co i tak nie jest gwarancja,ze mnie nie skopie:)).. najgorsze sa jednak samochody, tzn.jak zamykam drzwi to te drzwi mnie kopia. Myslalm,ze to wina elektroniki w moim samochodzie ale ja mam tak w kazdym jednym wiec drzwi zamykam klamka (przewaznie sa z tworzywa "niekopiacego").... ciezkie zycie gdy na kazdym kroku ci dokopuja ;)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: elektryzowanie się 26.12.07, 13:32 hehe :D ale jestesmy "elektryzujące" mnie najbardziej kopie w domu, a zwłaszcza po wyjściu z mojego pokoju, mam komputer i telewizor w nim, ale zawsze je miałam a "kopie" mnie od jakiegoś czasu, hmm no cóż trzeba nauczyć się z tym żyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
azareth Re: elektryzowanie się 26.12.07, 14:33 spoko, ja tez tak mam, potrafie nawet przepuscic czasem iskre miedzy palcami:) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: elektryzowanie się 26.12.07, 21:50 Mnie najczęściej kopią wieszaki w przymierzalniach. Odpowiedz Link Zgłoś