Gość: party girl ;o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 12:07 no własnie co myslicie na ten temat..prosze nawet o fachową porade bo musze wiedzec ;o) .czy extasy ma jakis wpływ na działanie..skutecznosc pigułki? prosze o szybki odpis...papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kohol Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.crowley.pl 21.08.03, 12:23 Gość portalu: party girl ;o) napisał(a): > no własnie co myslicie na ten temat.. Idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: party girl ;o) Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 12:27 no no..wyczerpująca odpowiedz..domyslam sie ze chodzi ci o same extasy w tym momencie..ale ja nie pytałam co o tym myslisz (o tej tablecie) tylko o połączeniu tych dwóch....i jesli masz komentowac zazywanie extasy to daruj sobie swoją wypowiedz bo nie o to mi chodzi..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.crowley.pl 21.08.03, 12:43 Pytałaś, co myślę. Odpowiedziałam. O połączeniu tych dwóch myślę to samo, co o samej tablecie. A że w ogóle pytasz o coś takiego - w ogóle fatalnie wygląda mi całe połączenie takiej osoby jak Ty z pigułkami antykoncepcyjnymi i jeszcze extasy. A o co Ci chodzi to inna kwestia - napisz po prostu, że chciałabyś usłyszeć, że stosowanie tego i tego naraz jest bezpieczne i poproś, żeby osoby o odmiennym zdaniu nie wpisywały się w Twój wątek. Bo zdaje się, że chodzi Ci o ty, by właśnie taką dostać odpowiedź. Bardzo obronnie reagujesz na wyrażanie przez innych swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: party girl ;o) Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 13:40 wcale nie chciałam usłyszec,a raczej przeczytasz ze stosowanie jednego i drugiego jest bezpieczne..wyczuwam ze myslisz ze zamierzam stosowac jedno i drugie..hhe-wcale tak nie jest ale rozumiem ze na pierwszy rzut oka mozna było tak pomyslec..nie wypowiadam sie na temat samej extasy bo wszyscy wiedzą o co chodzi,..chodziło mi o typowo zdrowotną kwestie..,interesuje mnie to po prostu-działnie tabletek anty na różne czynniki..ze papierosy szkodzą w późniejszym czasie to wiem..ze alkohol nie wpływa zbytnio to tez wiem,..no..a o extasy niewiem ..i tylko o to chodzi..i szkoda ze osobę ciekawą swiata od razu krytykujesz w taki sposób..bo ja osobiscie widze siebie jako osobę zazywającą pigułki..ANTYKONCEPCYJNE..oczywiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.crowley.pl 21.08.03, 14:42 Gość portalu: party girl ;o) napisał(a): > i szkoda ze osobę ciekawą swiata od > razu krytykujesz w taki sposób.. Szkoda, że Twoja ciekawość świata polega na dowiadywaniu się o interakcje narkotyków z hormonami. Mogłabyś ją spożytkować w inny sposób. Mnie się udaje. Aha, fachową informację uzyskasz u lekarza, który Ci przepisuje tabletki. Powiedz mu, że jesteś po prostu osobą ciekawą świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: party girl ;o) Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:17 tak własnie powiem..pozdrawiam ..i obiecuje ze bede próbować swoją ciekawość świata wykorzystywac tez w inny sposób ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.12.* 21.08.03, 15:12 Tabletka extasy nie zakłuci działania pigułki ale może zmienić twój cykl miesiączkowy spowoduje pewne zaburzenia i zmiany ale samo działąnie antykoncepcyjne nie zostanie zakłócone. Zycze miłej zabawy bo wiem że sex po extazie jest zajebisty a jesli tego nie próbowaliscie to przestancie umoralniac i pieprzyć farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: party girl ;o) Re: do aa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:20 i o taką konkretną odpowiedz mi chodziło ..bo jak pisałam wczeniej ciekawa świata jestem ;o) pozdrawiam cie i odezwij sie jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.crowley.pl 21.08.03, 15:53 Gość portalu: aa napisał(a): > jesli tego nie próbowaliscie to przestancie umoralniac > i pieprzyć farmazony. Koleżanka zapytała o zdanie. Odpowiedziałam. Nie pisałam, żeby tego nie robiła czy nie brała, więc trudno to nazwać umoralnianiem. Po prostu odpowiedziałam na pytanie. Więc nie pieprz mi tu o farmazonach, bo każdy może mieć swoje zdanie, Kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlaa Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.crowley.pl 21.08.03, 16:01 Z tego co wiem to narkotyki nie maja wplywu na dzialanie tabletek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.12.* 22.08.03, 12:40 jak tam zabawa po dropsie miłojest co? pamietaj tylko by nie szaleć za bardzo bo z czasem bez piguły nie bedzie ci sie chciało normalnie kochać to jets cienka linia ale jak ktoś ma rozum i swoje przezył warto czasem odlecieć. Polecam extaske w drinku lub szampanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aa Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 18:14 aaa...rozpierdzieliły mnie twoje porady!!!!!!!uchaaaaa..heheh..juz sie nie moge doczekac ;o) ..thnx i prosze o wiecej..narx!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: party girl ;o) DO AA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 18:15 aaa...rozpierdzieliły mnie twoje porady!!!!!!!uchaaaaa..heheh..juz sie nie moge doczekac ;o) ..thnx i prosze o wiecej..narx!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była_party_girl Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.spray.net.pl 22.08.03, 17:34 Extasy może wpływać na skuteczność pigułki antykoncepcyjnej! Może zaburzyć jej wchłanianie, a także przyspieszyć wydalanie z organizmu. Wynika to z tego, że extasy jest zrobiona albo na bazie amfetaminy (rzadziej kokainy)albo heroiny, a narkotyki te skutecznie "oczyszczaja" organizm z hormonów (przy okazji pozbawiania go ważnych witamin i mikroelemonów). Heroina znana jest z tego, że wogóle zatrzymuje miesiączkę u kobiet. Poza tym tabletka extasy moze zawierać jakikolwiek inny narkotyk, czy niebezpieczne dla życia związki, o których nawet nie będę wspominać brrrr. O pigułce Extasy bez żadnych domieszek nie ma co marzyc:( Ja moją przygodę z Extasy skończyłam 2 lata temu i do tej pory odczuwam jej skutki. Stosowałam jednocześnie pigułki antykoncepcyjne i widocznymi objawami obniżenia ich skuteczności były plamienia w środku cyklu, a także reakcja ze strony piersi (potrafiły mi nagle zmaleć po zażyciu extasy, po początkowym nabrzmieniu po pigułkach antykoncepcyjnych:)) Skutkami zażywania extasy były nagle omdlenia na "zejściu" i nie tylko (miałam wahania poziomu cukru, które potęgują też pigułki antykoncepcyjne), depresja, nerwowość itp. Po odstawiniu pigułek okres nie chciał wracać. Okazało się, że mam b. poważne zaburzenia hormonalne, ktore na szczęście udało mi sie wyleczyć. Teraz prowadze zdrowy tryb życia: dieta, ćwiczenia, ale od czasu do czasu mam dziwne zasłabnięcia i stany. Sex po extazy jest fajny, ale nie koniecznie wystepuje jego potrzeba (dostarcza zbyt silnych bodźców). Czasami wystarczą lekkie pieszczoty, lub po prostu trzymanie za ręke drugiej osoby i już osiągasz stan lepszy od orgazmu. Jesli chcesz eksperymentować w łóżku po dragach, spróbuj trawki- przeżycia nawet silniejsze, a skuteczność pigułek antykoncepcyjnych zachowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapa ;o) Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 19:14 niewiem co myslec o twoim liście...plamienia podczas zazywania pigułek anty wystepują-przynajmniej na początku..zejscia po dropsach zawsze są obrzydliwe..nerwowa i rozdrażniona jestem prawie zawsze..wiec nie sądze zeby to było spowodowane łączeniem dwóch rodzajów tabletek..jedne wdupiam długo i podzieliłam sie wrazeniami a teraz zaczełam brac anty..jeszcze ich nie połączyłam ale to co napisałac "była party girl" to normal przy stosowaniu samek estazki..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.crowley.pl 25.08.03, 08:52 Gość portalu: kapa ;o) napisał(a): > jedne wdupiam długo i > podzieliłam sie wrazeniami a teraz zaczełam brac anty.. Cyt: "myslisz ze zamierzam stosowac jedno i drugie..hhe-wcale tak nie jest". Odpowiedz Link Zgłoś
dziczkowa Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY 22.08.03, 21:13 SZczerze mówiac nigdy nie stosowałam obu piguł jednoczenisnie ale skoro juz po czestym łukaniu ekstaz zatrzymał mi sie okres to na 100% dziełanie antykoncepcyjnych jest zachamowane > na szczescie jazdy te zakonczyłam 3 miesiace temu teraz a od 2 biore antykoncepcyjne . na razie jest dobrze...i nie potrzebny mi dropsik by miec niezły feeling wystarczy odpowiednia osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: party girl ;o) Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 23:07 nie chodzi mi tylko o wdupianie ekstaz podczas "tych" momentow..chodzi mi ogólnie o zazywanie anty i czasami exików.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była_party_girl Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.spray.net.pl 23.08.03, 12:11 Jeżeli zarzucisz extazkę raz na miesiąc (i to jedną!) nie sądzę, aby spowodowało to jakiś bałagan hormonalny w twoim organiźmie. Jednak z doświadczenia wiem, że dotrzymanie tego postanowiania jest bardzo trudne. Ja łykałam "pigułkę szczęscia" raz w tygodniu, a było to tak silne uzależnienie psychiczne, że nie zraziło mnie nawet to, że po zarzuceniu jakiegoś kibla kilka razy otarłam sie o tamtem świat... Jeśli chodzi o interakcję pigułek anty i narkotyków nie ma się co oszukiwać, że takowa istnieje. Sama kiedyś zadałam lekarzowi takie pytanie za pośrednictwem internetu. Stwierdził on, że jedynie miekkie narkotyki (trawka, haszysz) nie mają wiekszego wpływu na działanie tabletek hormonalnych. Dziewczyny, nasza gospodarka hormonalna reaguje na b. wiele czynników, podobnie hormony, które łykamy nie zadziałają odpowiednio w pewnych warunkach. Lista leków wchodzących w interakcję z pigułkami antykoncepcyjnymi jest długa i dośc ogólna. Wyliczenie wszystkich medykamentów nie byłoby możliwe. Jednak pamiętajmy, że pigułka extasy to poważna jednorazowa dawka chemii dla naszego organizmu i trudno oczekiwać, że wszystkie procesy w organiźnie będą zachodzic bez zarzutu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: party girl ;o) Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 17:06 no no..raz w tygodniu to sie nie dziwie ze takie akcje miałaś..u mnie jest to raz lub góra dwa razy w miesiącu..tak w roku szkolnym oczywiscie ;o) ..niewiem- tabletki anty dopiero zaczełam..i niewiem jak to bedzie z tą drugą..ale dzieki ci "była..." za wyczerpujące i ciekawe odpisy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była_party_girl Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.spray.net.pl 23.08.03, 23:26 Nie ma sprawy. Jakbyś coś jeszcze chciała wiedzieć, to wal śmiało:) Pozdrawiam. P.S. Z czasem tabletki extasy nie smakują już tak dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: party girl ;o) Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 17:07 hehe...dzieki ze moge pytac o co zechce..co do twojego ostatniego stwierdzenia to powoli sie sama o tym przekonuje..to juz nie to samo co kiedys-pi pierwsze juz nie te ilości a po drugie nawet przy zwiekszonej dawce juz nie czuje sie tych lotow co na początku..ale nie ukrywam ze chce sprobowac seksu na esktazce..to musi być przesada..czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była_party_girl Re: PIGUŁKA ANTY KONTRA TABLETKA EXTASY IP: *.spray.net.pl 24.08.03, 22:56 Dlaczego przesada? Dziwię się, że dopiero teraz o tym myslisz. Ja, kiedy pierwszy raz łyknęłam extazkę chciałam próbować dosłownie wszystkiego, bo wszystko inaczej pachniało, wyglądało, smakowało...Wzieliśmy razem z moim chłopakiem i kiedy się pocałowaliśmy już wiedziałam, że sex będzie nieziemski. Rzeczywiście było to silne przeżycie, jednak mnie trudno było osiągnąć jakieś extremum, tzn. czułam cały czas silne fale rozkoszy, ale z orgazmem było cieżko. Mój chłopak też miał lekkie problemy z potencją (normalnie chodzący testosteron;)). Oboje stwierdzilsmy, że większą przyjemność sprawiają nam lekkie pieszczoty lub nawet sam dotyk. To silne uczucie empatii, miłości, które się w nas obudziło zaspokajało nas całkowicie. Sex po narkotykach jest bez wątpienia intensywniejszy i jeżeli sie bierze od czasu do czasu, warto go spróbować. Polecam sex po trawce (co za wyobraźnia!) lub po LSD (oczywiście jeżeli kiedykolwiek będziesz miała z nim styczność!). Super orgazmów dostacza też sex na zejściu po extazce czy amfie. No cóż, trochę eksperymentowałam...Teraz łatwo mi już o tym pisać, bo minęło już półtora roku odkąd ostatni raz wzięłam. Spieprzyłam sobie trochę zdrowie, nabawiłam się cellulitu (pomogła w tym kombinacja dragi-pigułki antykoncepcyjne), ale nie żałuję tego co przeżyłam, bo takiej kopalni odczuć zdrowe życie nigdy by mi nie zafundowało... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś