kochana85 05.09.03, 19:19 Moj chłopak ma 24 urodziny w przyszłym tygodniu, a ja juz wyczerpałam wszelkie fajne pomysły, co kupić mu tą okazję, pomożcie, zaproponujcie, co moge kupić fajnego, w miarę przystępna cenę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zakrecona Re: co mu kupic na urodziny, doradzcie IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 05.09.03, 21:56 Tez mam taki sam problem z tym ze my jestesmy ze soba w sumie od niedawna. Wyczerpalam juz wszystkie swoje pomysly. Prosze podziel sie ze mna swoimi dotychczasowymi. Z gory dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochana85 do zakręconej 05.09.03, 22:55 Hej :) W sumie to prezentów jest mnóstwo, nie koniecznie muszą wiele kosztować, mozesz np. kupić coś z perfum, jakąś wode toaletową,, można kupić niedrogie np STR8, albo adidasa, jakiś słodki kubek, łańcuszek, jeśli nosi, butelkę dobrego wina, ktorą wypijecie razem, ciepły szalik na zimę, koszulkę, bokserki, nie wiem co jeszcze, jak coś może jeszcze fajnego wymyślisz to tez kliknij, pozdrawiam, papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooligan Re: co mu kupic na urodziny, doradzcie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 23:15 kup mu Honde CBR, prawdziwy wypierdol, wiem bo mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: co mu kupic na urodziny, doradzcie IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 05.09.03, 22:03 Hej to jeszcze raz ja! Jak do tej pory nie mialam rzadnej "powaznej" okazji do kupna prezentu dla mojego Mezczyzny, ale miedzy innymi bez okazji podarowalam mu: 1.bardzo fajny, oryginalny kubek na herbate tak zeby codziennie rano gdy wstaje i pije herbatke myslal o mnie ( w sklepach z herbatami jest naprawde olbrzymi wybor) 2. zloto rybke w szklanej kuli zeby spelniala jego wszystkie zyczenia 3. reszta to takie standardy typu koszula itp... to sa raczej drobne podarunki ale moze kiedys bedziesz miala okazje wykorzystac ktorys z moich pomyslow (jezeli oczywiscie Tobie najpierw przypadna one do gustu). Pozdrawiam i czekam na Twoje rady Odpowiedz Link Zgłoś
kochana85 dzięki 05.09.03, 22:58 Myślę że z tą złotą rybką to jest świetny pomysł :) jednak martwię się o to, bo jego nie ma długo w domu, a mieszka sam, więc nie wiem kto bedzie ją karmił, ale pomysł jest świetny :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba najnowsze wydanie Kamasutry 05.09.03, 22:36 • jak nauczyć sie przeżywać orgazm podczas stosunku, kochana85 05-09-2003 18:55 odpowiedz na list odpowiedz cytując mam faceta od roku kochamy sie, ale nie umiem przezyc orgazmu podczas stosunku, tylko wtedy, kiedy on mnie dotyka itd, ale podczas jak sie kochamy, nie umiem, :( da sie tego nauczyć, błagam napiszcie mi co robić :( będzie jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: co mu kupic na urodziny, doradzcie 05.09.03, 22:51 koaa napisał: > kup mu fajke no, Kumie, do pieca dałeś młody człowiek wie, że to niezdrowe gotów się obrazić na taki prezent i chała z dobrze zapowiadającego się związku, a jeszcze gotów - po roku (nieudanych, niestety) prób - zarzucić praktyki i panna NIGDY orgazmu nie doczeka :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: co mu kupic na urodziny, doradzcie IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 06.09.03, 21:12 Podciagam watek mozektos cos jeszcze dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: co mu kupic na urodziny, doradzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 22:26 Mój Misiek miał jakiś czas temu urodziny i miałam ten sam problem.W końcu dostał płyty o których ciągle gadał i za którymi zjeździłam pół Warszawy.Może płyty to mało oryginalny prezent ale on był zadowolony bo po pierwsze niespodziewał sie że cokolwiek dostanie(to był dopiero początek naszego związku) a po drugie docenił to że go słuchałam.Dlatego radze żebyś po prostu wsłuchała sie w to o czym mówi twój facet i wtedy na pewno wpadniesz na jakiś super pomysł.trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: co mu kupic na urodziny, doradzcie IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 06.09.03, 23:37 Dzieki za rade, mam nadzieje ze cosik mi zdradzi przez przypadek :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś