Gość: beny IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 21:04 Jaka powinna być różnica w wieku między chłopakiem a dziewczyną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dyśka Re: RÓŻNICA WIEKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 21:14 To roznie bywa. Zalezy od gustu noi dojrzalosci. Np. Zawsze mialam facetow starszych od siebie o ok. 2-3 lata (mam 21). A teraz juz od dluzszego czasu mam mlodszego o rok i czuje ze to jest wlasnie moja polowka. Tak wiec jesli sie kogos kocha to wiek nie powinien byc wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
kalia2010 Re: RÓŻNICA WIEKU 07.09.03, 21:53 moim zdaniem zawsze mezczyzna powinien byc starszy od kobiety...najlepiejto 2-3 lata...jak dla mnie 5 to max...ale w miłosci jest roznie;)))...wiec nie mam zamiaru osadzac ludzkich wyborow...POZDRAWIAM KALIA Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_linda_niebieskie_oczko Re: RÓŻNICA WIEKU 07.09.03, 22:40 To nie ma żadnego znaczenia,ważne żebyście się kochali,mój Amorek jest odemnie starszy o 11 lat...buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś