Gość: kaja 23 IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.09.03, 16:48 co myslicie o małych biustach (miseczka A) lubicie takie czy może wolicie duże ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KW Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.poznan.tktelekom.pl 11.09.03, 16:52 Ja mam B i tak mi odpowiada,mojemu chlopakowi tez i jestem szczesliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 11.09.03, 16:54 ja mam C i mojemu facetowi tez odpowiada jak ktoś ma faceta i miseczkę a to napewno jemu tez to odpowiada!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja 23 Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.09.03, 16:59 ja niestety mam tylko A, mojemu facetowi to odpowiada :) ale mi nie. mam z tego powodu ogromne kompleksy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.pl / 10.10.10.* 11.09.03, 17:12 Mam tak samo!mysle jednak ze nie powinnas sie tym az tak bardzo przejmowac! Ja nie mam z powodu miseczki A zadnych kompleksow!Ubieram stanik push-up (polecam Gorseteria)i lece na balety a tam na brak zainteresowania nie moge narzekac!! Wolalabys miec wielki biust i w pasie 95?Moja znajoma ma biust G (staniki musi szyc)i do tego piersi strasznie jej wisza.Natura obdarowala ja hojnie w tym miejscu nie zapomniala jednak o innych(chodzi mi o to ze ona jest po prostu gruba)>Moj chlopak nie moze na nia patrzec pamietaj ze ladny jest nawet maly ale jedrny i zadbany biust+dodatkowo piekny staniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja 23 Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.09.03, 17:33 DZIEKI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Cała prawda o biustach IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 11.09.03, 21:59 Hmmm...okej.Maciew te miseczki A czy B.Okej. Podobają się waszym facetom, ale uwierzcie mi,oni marzą o większych. Ja znam takich co się wymądrzają że nie lubie dużych piersi a za chwilę...idzie jakaś Pamela i oczu nie mogą oderwać. Przyrzekam nie znam faceta który by nie zwrócił uwagi na biust. Musi być duży - C, jędrny,opalony. Wszyskie te namiastki biustu miseczki A pożal się Boże, to tragedia dla dziewczyn.Są imitacją kobiet.Oni mogą wam wmawiać że kochają A!! To kłamstwo..Zawsze A- to pozostanie namiastką biustu a faceci będą marzyć po nocach . Nie mówię tu o wielkich wymionach, ale A - to nie biust.I tym bardziej widac desperację tych dziewczyn jak zakładają push-upy.Biust był i będzies symbolem kobiecości, dumą kobiet...a swoją drogą najgorsze dla kobiety to chyba to jak mają małe piersi, albo jak nie mają ich wcale. babka bez cycków to nie babka. tak współczuję tym płaskim biedaczkom... co maja rozmiary A, nawet B to malutkie.... biedne nie-kobiety.Nie ma to jak zgrabna kobitka z fajnym falującym biustem, i co że potem szybciej opada- to na starośc, a co sie nacieszy za młodu to jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Cała prawda o biustach IP: *.pl / 10.10.10.* 11.09.03, 23:47 moja kolezanka ma 23 lata poznalam ja gdy miala 20m i juz piersi zwisaly jej przawie do pasa!Zreszta dlaczego ona caly czas czyma sie jednego faceta a na imprezach nikt z zachwytem si e za nia nie oglada..... A swoja droga musisz byc chyba sfrustowany i albo jestes pedalem,albo masz malego..., albo nigdy nie byles z prawdziwa piekna kobieta(ze wskazaniem na drugie lub trzecie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Cała prawda o biustach IP: *.acn.pl 11.09.03, 23:54 Moje zdanie jest takie- jesli są małe a jędrne, to ok, ale to zalezy od gustu. Jeden woli małe, drugi duże. Moja narzeczona ma rozmiar C i ja tam bym nie chcial mniejszych. Ma jędrne piersi. Ale faceci za często zwracają na nie uwagę, co poddczas lata wkurza mnie maksymalnie. Miałbym ochote im wtedy coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Cała prawda o biustach 11.09.03, 23:59 Hmmm...okej.Maciew te miseczki A czy B.Okej. Podobają się waszym facetom, ale > uwierzcie mi,oni marzą o większych. Ja znam takich co się wymądrzają że nie > lubie dużych piersi a za chwilę...idzie jakaś Pamela i oczu nie mogą oderwać. > Przyrzekam nie znam faceta który by nie zwrócił uwagi na biust. Musi być duży - > C, jędrny,opalony. Wszyskie te namiastki biustu miseczki A pożal się Boże, to > tragedia dla dziewczyn.Są imitacją kobiet.Oni mogą wam wmawiać że kochają A!! > To kłamstwo..Zawsze A- to pozostanie namiastką biustu a faceci będą marzyć po > nocach . Nie mówię tu o wielkich wymionach, ale A - to nie biust.I tym bardziej > > widac desperację tych dziewczyn jak zakładają push-upy.Biust był i będzies > symbolem kobiecości, dumą kobiet...a swoją drogą najgorsze dla kobiety to chyba > > to jak mają małe piersi, albo jak nie mają ich wcale. babka bez cycków to nie > babka. tak współczuję tym płaskim biedaczkom... co maja rozmiary A, nawet B to > malutkie.... biedne nie-kobiety.Nie ma to jak zgrabna kobitka z fajnym > falującym biustem, i co że potem szybciej opada- to na starośc, a co sie > nacieszy za młodu to jej. równie dobrze można dokładnie to samo napisać o penisach takich ktosiów, myślą, że gdy mają kilka cm długości poparte zachwytem partnerek to już jest ok, nie jest ok ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakasik Re: Cała prawda o biustach IP: *.gliwice.pik-net.pl 12.09.03, 08:38 A Ty co? Masz K i jesteś sfrustrowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.pl 11.09.03, 22:47 są extra ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Pytam facetow, pytam facetow, pytam facetow... 12.09.03, 05:09 Kochane Wszystkie, Przestancie "stukac" na moment. Pytanie skierowane do facetow, facetow, facetow. Powtorzcie/przeczytajcie dokladnie - facetow. Same zadajecie pytania, same odpowiadacie. I subiektywnie sie chorem zapewniacie... Yada, yada, yada. Co mysle o malych biustach? Mysle o nich cieplutko. W demokracji nie dyskryminuje. I tak samo mysle o wiekszych. Slonecznie pozdrawiam, erotycznie pozostajac, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Pytam facetow, pytam facetow, pytam facetow.. IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 12.09.03, 08:41 Widać że was ten temat złości, pewnie macie małe biusty... ja akurat nie mogę na nic u siebie narzekac i nie chwytajcie sie tak kurczowo tego że obwisają, bo są to skrajne przypadki,,, ja caly czas piszę o dużych jędrnych- można takie miec, uwierzcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Pytam facetow, pytam facetow, pytam facetow.. IP: 62.233.214.* 12.09.03, 13:44 no można mieć duży, ale wtedy przeważnie jest obwisły. a jesli jest jędrny, to albo dziewczyna jest bardzo, bardzo młoda. Albo to silikon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssak Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.12.* 12.09.03, 12:07 ja lubie małe piersi oczywiście jak kobieta jest smukła i drobna bardzi mnie wtedy kreca takie drobne cycuszki u filigranowej kobietki Odpowiedz Link Zgłoś