Dodaj do ulubionych

MIŁOŚĆ, CZY KOCHANIE???

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 21:51
Cześć wszystkim!!!-pozdrawiam i proszę o pomoc, w kwestii, która spędza mi
sen z powiek.
Jestem w związku od dwóch lat z młodszym facetem, z którym jest cudownie w
łóżku...a poza tym-różnie, nie wiem ,czy spędzimy ze sobą resztę życia.
Zastanawia mnie jednak fakt, że ciągle myślę o innym facecie, z którym długo
się znam, można powiedzieć, że jesteśmy przyjaciółmi.Mam fantazje na jego
temat i nawet czasami myślę o nim, gdy kocham się ze swoim chłopakiem. Nie
wiem, co o tym myśleć, czy coś z tym zrobić???
Jeśli byłyście kiedyś w takiej sytuacji, napiszcie proszę!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: MIŁOŚĆ, CZY KOCHANIE??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 22:22
      zaryzykuj z przyjacielem!!!
      • kochana85 Re: MIŁOŚĆ, CZY KOCHANIE??? 18.09.03, 22:42
        Ja jestem w prawie identycznej sytuacji, bo jest taki chłopak, ktorego znam
        ponad trzy lata, jest dobrym kumplem, ktory zawsze mi sie podobał, ale chodził
        z moją koleżanką. Ja jestem w związku z chłopakiem od roku, jest nam w łóżku
        wspaniale, i zawsze gdy jestesmy sami to jest słodko namietnie, ale tak to,
        podobnie jak Ty napisałaś, różnie bywa, ale ogolnie jest ok, miałam pare razy
        fantazje na jego temat(kolegi) ale na szczescie nie nęka mnie to aż do tego
        stopnia ze wyobrazam sobie go kochając sie z własnym chłopakiem, ale myślę o
        nim często i nie ukrywam że mam na niego nieposkromiona ochotę, i wiem że z
        nim jest podobnie, ale boję sie zdradzic, pozatym tego nie chcę, ale rozumiem
        Cię co czujesz, nie potrafię Ci doradzić, bo sama sobie nie doradziłam, ale
        pozostały mi jedynie marzenia, i fantazje na jego temat, jakże namietne :P jak
        cos wymyslisz to kliknij, buziaki, papa
        • Gość: cosmo28 Re: MIŁOŚĆ, CZY KOCHANIE??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 00:00
          Pozdrawiam i dzięki- wiem, że nie jestem sama!!!
    • Gość: cosmo28 PRZYJAŻŃ ,CZY KOCHANIE??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 21:36
      Sama się pogubiłam- może naprawdę coś w tym jest???- pomyliłam się przy pisaniu
      tematu!!!???
      Pozdrawiam wszystkich!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka