bobbie2 Re: Nago-czy to normalne? 16.03.09, 15:43 Nago jest zupelnie normalnie, albo inaczej zapytac, co jest nie normalnie jak ktos nago sie porusza po swoim domostwie.Zeby dodac odwagi napisze co my robimy.Najpierw jestesmy fanami FKK czyli nudystow.Zaprszamy do siebie kogos znajomego na kawe, powiemy mu, ze kawe oni i my pijemy nago i do tego butelke dobrego francuskiego czerwonego wina, kazdy siedzi na swoim przyniesionym reczniku, kawa wipita i wino, troche dyskusji, potem oni sie ubieraja i ida do domu. Okna nie zasuwamy, zeby nie wytwarzac atmosfery, co oni tam robia, nikt nie musi patrzec i nie patrza.Podkreslam no sex, czy to jest normalne?????? Z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm Re: Nago-czy to normalne? IP: *.chello.pl 16.03.09, 17:29 Zrob obiad, i będzie nagi lunch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Nago-czy to normalne? IP: *.apis.se 16.03.09, 19:16 Pewnie że normalne. Z moją kobietą mamy tak od 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Nago-czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 19:32 Oboje jesteśmy po 60-ce. Sypiamy nago, czasem kochamy się. Bardzo lubię oglądać moją dziewczynę nagą. Tak już jest od 44 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-kobieta Re: Nago-czy to normalne? IP: *.mobile.net.pl 17.03.09, 09:05 nie Odpowiedz Link Zgłoś
tabby1 Re: Nago-czy to normalne? 17.03.09, 11:47 Mój narzeczony i ja często chodzimy nago po domu, nie krępuje nas nagość. Jednak długo to nigdy nie trwa, bo jest nam po prostu chłodno, więc w końcu trzeba coś wciągnąć na grzbiet :) Ale jeśli ktoś ma bardzo ciepłe mieszkanie lub nie przeszkadza mu gęsia skórka - czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nago-czy to normalne? IP: *.kkiem.mech.pg.gda.pl 17.03.09, 14:19 nie- bo jest zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_polak tfu! zboczeńcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 14:26 tfu! zboczeńcy tfu! zboczeńcy tfu! zboczeńcy tfu! zboczeńcy tfu! zboczeńcy tfu! zboczeńcy tfu! zboczeńcy tfu! zboczeńcy tfu! zboczeńcy Odpowiedz Link Zgłoś
sandiego7 Re: tfu! zboczeńcy 17.03.09, 22:41 Oczywiscie ze to nienormalne.Musicie natychmiast odslonic okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cardif by the Sea Re: tfu! zboczeńcy IP: 96.18.162.* 26.03.09, 20:47 na odsloniecie tylko odwaza sie Kalwinii,bo otwartosc przed ludzmi, to postawa ich wychowania religijnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Nago-czy to normalne? IP: 79.162.186.* 21.03.09, 18:22 Dla mnie to całkowicie normalne. Niemal całe życie - o ile pozwala na to sytuacja to chodzę w mieszkaniu nago ( partnerka też) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Nago-czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 13:35 Nie jest to normalne tylko naturalne , a naturalność w naszej cywilizacji jest nienormalna - wszyscy powinni chodzidzić nago , politycy nie mieli by nic do ukrycia hehe . wogle to co to za słowo NORMA jakieś imie ? mi kojaży sie z nakazami - zakazami , np nie uśmiechaj sie bo inni tego nie robią , kto normalny się uśmiecha albo jest szczęśliwy ? Ja ! więc jestem nienormalny i z zasady zasadniczo zwalczam wszystkie zasady , normy , a nagość jest Boska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadźka Re: Nago-czy to normalne? IP: 193.120.116.* 26.03.09, 18:31 My z mężem to uwielbiamy, ale tylko w tedy jak w domu jest ciepło, czujemy się wyzwoleni i jest nam dobrze.... Zapraszamy na wspólną gołą kawusię;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_facet Re: Nago-czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 06:22 Jak widzę jest w naszym społeczeństwie trochę tolerancji :). Planujemy w tym roku pojechać do Chorwacji do ośrodka naturystycznego. Znajomi byli dwa razy i są zachwyceni... A kawusia? czemu nie? Skąd jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita Re: Nago-czy to normalne? IP: *.chello.pl 30.03.09, 11:34 Tą zgodą na "kawusię" wszystko zepsułeś.Być nago sami rozumiem,ale jeszcze inna para to kretynizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_facet Re: Nago-czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 12:17 Nie romiem Cię? Co w tym złego? Mamy zamiar sprawdzić w tym roku jakiś ośrodek naturystyczny z prawdziwego zdarzenia w Chorwacji. Tam nikogo nagość nie dziwi; czy to przy grze w golfa, czy na plaży, czy spacerując, grając w siatę czy badmintona. I kawę w przyplażowej knajpce tez nago można wypić... więc...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadźka Re: Nago-czy to normalne? IP: 193.120.116.* 30.03.09, 14:25 Irlandia:) Odpowiedz Link Zgłoś