Gość: yupi IP: *.connector.net.pl 02.10.03, 16:05 za 3 tygodnie minie mi rok z chłopakiem, znając go napewno przyniesie mi bukiet róż (jak to robi co miesiąc),myślę że ja też mogłabym mu coś podarować, no właśnie tylko co ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawiedzona_baba owiąż się wstążką 02.10.03, 20:02 tylko nie zapomnij, przedtem, się rozebrać Odpowiedz Link Zgłoś
lara_od_demonow Re: owiąż się wstążką 02.10.03, 22:05 nawiedzona_baba napisała: > tylko nie zapomnij, przedtem, się rozebrać to juz bylo... :] Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: co na prezent ? 02.10.03, 22:09 Może klocki lego star wars albo wykrywacz metalu Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: co na prezent ? 02.10.03, 23:25 kolejkę PIKO żaden chłop się nie oprze Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: co na prezent ? 03.10.03, 00:03 mnie kolejka nie bawi wole klocki można z nich układać fajne liczby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yupi Re: co na prezent ? IP: *.connector.net.pl 03.10.03, 14:35 to może mam mu nocniczek kupić co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka1311 Re: co na prezent ? 03.10.03, 14:42 To raczej nieładny prezent. Może lepiej grzechotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoneczko Re: co na prezent ? IP: 217.153.19.* 03.10.03, 15:16 Jesteś z nim rok, wiec powinnaś wiedzieć co lubi i co sprawiłoby mu największą przyjemność. Przypomnij sobie jakąś rozmowe z nim, ale jak byliście w mieście jak patrzył na wystawy itp. co mu się podobało. Jaki prezent wybierzesz zależy także od tego jaką kwotą pieniędzy dysponujesz :) Jeżeli chodzi o jakiś upominek to może to być np. ramka z Twoim zdięciem(ale żeby to było jakieś pomysłowe zdięcie, a nie takie zwykłe, nie chodzi mi o nic erotycznego, chyba , ze tak chcesz;), ale chodzi o jakieś na maxa sympatyczną fotkę na która mógłby spoglądać przed zaśnieciem:) Możesz kupiać jakąś ładną niespotykaną zapachową świeczke, na romantycznie wieczory :))) albo chociażby pomysłową popielniczke ( jeżeli jest palący), lub boxerki z jakimś fajniutkim wzorem :)) a może jakieś perfumy i rafaello ? Jest strasznie dużo pomysłów, mogłabym wymieniać i wymieniać. Jeżeli nie masz wogóle pieniędzy, możesz coś zrobić własnoręcznie, np. ramke , albo napisać wiersz, lub chociazby przepisac jakiś ładny wiersz :) Pomyśl troszkę a napewno wymyślisz coś fajnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki co na prezent? IP: *.icpnet.pl 03.10.03, 15:37 Proponuję zrobić coś, co ja zrobiłam kiedyś mojemu chłopakowi na nasz pierwszą rocznicę bycia razem. Zrobiłam mu nasz wspólny album. Na pierwszej stronie były dwa zdjęcia. Na jednym ja, na drugim on zrobione w roku, w którym się poznaliśmy. Potem kolejno nasze wspólne zdjęcia oczywiście z karteczkami typu:"tutaj się poznaliśmy","to nasze ulubione miejsce" itp. itd. dodałam też jakieś wiersze i aforyzmy o miłości, a na końcu dodałam coś od siebie. Napisałam kim dla mnie jest, jak bardzo go kocham i jak mi na nim zależy. Pomysł okazał się świetny, bo bardzo mu się podobał. teraz po trzech latach kiedy oglądamy ten album to oboje uważamy, że mamy pamiątkę na całe życie. Miło jest powspominać początki naszej znajomości. Życzę powodzenia! Aha! Album powinien być formatu A4 i mieć taką przylepianą folię. Można wtedy dowolnie układać zdjęcia i róznej wielkości napisy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatuszek Re: co na prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 15:57 Oki, genialny pomysł!!! Też tak zrobię... Wprawdzie pierwsza rocznica związku już za mną, ale druga się zbliża :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: co na prezent? IP: *.icpnet.pl 04.10.03, 14:08 Gość portalu: Kwiatuszek napisał(a): > Oki, genialny pomysł!!! Też tak zrobię... Wprawdzie pierwsza rocznica związku > już za mną, ale druga się zbliża :-) DZIĘKI!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yupi Re: co na prezent? IP: *.connector.net.pl 05.10.03, 18:36 mi też się spodobał ten pomysł dorzucę jeszcze jakąś fajniutką popielniczkę i moje kochanie powinno być zadowolone, no nie ? Dzięki za pomysły - co parę głów, to nie jedna :) - POZDRAWIAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś