Dodaj do ulubionych

co na prezent ?

IP: *.connector.net.pl 02.10.03, 16:05
za 3 tygodnie minie mi rok z chłopakiem, znając go napewno przyniesie mi
bukiet róż (jak to robi co miesiąc),myślę że ja też mogłabym mu coś
podarować, no właśnie tylko co ?????
Obserwuj wątek
    • nawiedzona_baba owiąż się wstążką 02.10.03, 20:02
      tylko nie zapomnij, przedtem, się rozebrać
      • lara_od_demonow Re: owiąż się wstążką 02.10.03, 22:05
        nawiedzona_baba napisała:

> tylko nie zapomnij, przedtem, się rozebrać
        to juz bylo... :]
    • koaa Re: co na prezent ? 02.10.03, 22:09
      Może klocki lego star wars albo wykrywacz metalu
    • aankaa Re: co na prezent ? 02.10.03, 23:25
      kolejkę PIKO
      żaden chłop się nie oprze
      • koaa Re: co na prezent ? 02.10.03, 23:30
        tzn?
        • aankaa Re: co na prezent ? 02.10.03, 23:40
          masz już dodatkowe tory i domki ???
          • koaa Re: co na prezent ? 03.10.03, 00:03
            mnie kolejka nie bawi wole klocki można z nich układać fajne liczby:)
            • Gość: yupi Re: co na prezent ? IP: *.connector.net.pl 03.10.03, 14:35
              to może mam mu nocniczek kupić co ?
              • ka1311 Re: co na prezent ? 03.10.03, 14:42
                To raczej nieładny prezent. Może lepiej grzechotkę?
                • Gość: Słoneczko Re: co na prezent ? IP: 217.153.19.* 03.10.03, 15:16
                  Jesteś z nim rok, wiec powinnaś wiedzieć co lubi i co sprawiłoby mu największą
                  przyjemność. Przypomnij sobie jakąś rozmowe z nim, ale jak byliście w mieście
                  jak patrzył na wystawy itp. co mu się podobało. Jaki prezent wybierzesz zależy
                  także od tego jaką kwotą pieniędzy dysponujesz :) Jeżeli chodzi o jakiś
                  upominek to może to być np. ramka z Twoim zdięciem(ale żeby to było jakieś
                  pomysłowe zdięcie, a nie takie zwykłe, nie chodzi mi o nic erotycznego,
                  chyba , ze tak chcesz;), ale chodzi o jakieś na maxa sympatyczną fotkę na
                  która mógłby spoglądać przed zaśnieciem:) Możesz kupiać jakąś ładną
                  niespotykaną zapachową świeczke, na romantycznie wieczory :))) albo chociażby
                  pomysłową popielniczke ( jeżeli jest palący), lub boxerki z jakimś fajniutkim
                  wzorem :)) a może jakieś perfumy i rafaello ? Jest strasznie dużo pomysłów,
                  mogłabym wymieniać i wymieniać. Jeżeli nie masz wogóle pieniędzy, możesz coś
                  zrobić własnoręcznie, np. ramke , albo napisać wiersz, lub chociazby przepisac
                  jakiś ładny wiersz :) Pomyśl troszkę a napewno wymyślisz coś fajnego :)
    • Gość: oki co na prezent? IP: *.icpnet.pl 03.10.03, 15:37
      Proponuję zrobić coś, co ja zrobiłam kiedyś mojemu chłopakowi na nasz pierwszą
      rocznicę bycia razem. Zrobiłam mu nasz wspólny album. Na pierwszej stronie były
      dwa zdjęcia. Na jednym ja, na drugim on zrobione w roku, w którym się
      poznaliśmy. Potem kolejno nasze wspólne zdjęcia oczywiście z karteczkami
      typu:"tutaj się poznaliśmy","to nasze ulubione miejsce" itp. itd. dodałam też
      jakieś wiersze i aforyzmy o miłości, a na końcu dodałam coś od siebie.
      Napisałam kim dla mnie jest, jak bardzo go kocham i jak mi na nim zależy.
      Pomysł okazał się świetny, bo bardzo mu się podobał. teraz po trzech latach
      kiedy oglądamy ten album to oboje uważamy, że mamy pamiątkę na całe życie. Miło
      jest powspominać początki naszej znajomości. Życzę powodzenia! Aha! Album
      powinien być formatu A4 i mieć taką przylepianą folię. Można wtedy dowolnie
      układać zdjęcia i róznej wielkości napisy. pozdrawiam.
      • Gość: Kwiatuszek Re: co na prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 15:57
        Oki, genialny pomysł!!! Też tak zrobię... Wprawdzie pierwsza rocznica związku
        już za mną, ale druga się zbliża :-)
        • Gość: oki Re: co na prezent? IP: *.icpnet.pl 04.10.03, 14:08
          Gość portalu: Kwiatuszek napisał(a):

> Oki, genialny pomysł!!! Też tak zrobię... Wprawdzie pierwsza rocznica związku
          > już za mną, ale druga się zbliża :-)
          DZIĘKI!Pozdrawiam!
          • Gość: yupi Re: co na prezent? IP: *.connector.net.pl 05.10.03, 18:36
            mi też się spodobał ten pomysł dorzucę jeszcze jakąś fajniutką popielniczkę i
            moje kochanie powinno być zadowolone, no nie ?
            Dzięki za pomysły - co parę głów, to nie jedna :) - POZDRAWIAM !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka