jula69 24.09.08, 14:13 wiem ze to idiotyczne pytanie... ale naprawde nie mam takiej wiedzy i prosze o odpowiedzi, czy mozna zarazic sie hiv połykajac sperme osoby zarazonej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: lód z połykiem a hiv 24.09.08, 14:27 a na takie pytania (i miliony innych) najlepiej odpowiada GOOGLE. www.google.pl/search?hl=pl&q=hiv+%22stosunek+oralny%22&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: lód z połykiem a hiv 24.09.08, 15:23 Tak, ale tylko wtedy, gdy czlonek posmaruje sie miodem. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: lód z połykiem a hiv 25.09.08, 13:41 i tylko gdy jest z dobrej pasieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: lód z połykiem a hiv IP: *.tczew.net.pl 26.09.08, 11:04 Odpowiedź-TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
tjemujin Re: lód z połykiem a hiv 26.12.08, 21:32 Zarazić się możesz zarówno gdy połkniesz bądź też wyplujesz nasienie! Oral + wytrysk poza ustami też jest ryzykowny bowiem zawsze przed wytryskiem może się coś z niego wydostać! Jeśli chcesz się przed tym zabezpieczyć to spróbuj z prezerwatywami smakowymi (uwaga z zębami!) albo żądaj aktualnego zaświadczenia o braku HIV! Jeśli nie masz takij możliwości to lepiej poprzestaj na zwykłym seksie z gumką! Życzę zdrowego i bezpiecznego połykania! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
eastern-strix TAK 03.01.09, 02:16 Slina niby dezaktywuje hiv ale jesli to lod z polykiem,to wirusa bedzie duzo i moze przeniknac do ogranizmu przez mikrouszkodzenia w jamie ustnej. Sa juz notowane przypadki. Napisz do mnie na skrzynke jesli chcesz wiedziec wiecej, troche wiem ta temat hiv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Re: lód z połykiem a hiv IP: *.aster.pl 17.03.09, 23:54 Nie zarazisz jeżeli wyplujesz po chwili chyba że masz dziury w zębach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox Re: lód z połykiem a hiv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 02:58 jak juz wyplujesz to zjedz troche chrzanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: lód z połykiem a hiv IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 22:42 Oczywiście, można zarazić się w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lód z połykiem a hiv IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 22:44 Można, i wcale nie musisz połykać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: lód z połykiem a hiv IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 22:47 Można, wystarczy, że będziesz miała kontakt z zakażonym nasieniem. Nie musisz wcale go połykać. Odpowiedz Link Zgłoś