Dodaj do ulubionych

DLACZEGO????????????

IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 26.10.03, 19:36
mam bardzo powazne pytanie a wiec czemu faceci sypiajac z kilkoma kobietami
nie widza w tym nic zlego? gdyby kobieta na kazda noc miala innego od razu
nazwana zostalaby zdzira tak jednak nie jest w przypadku mezczyzn.Swiat
powinien wkoncu ruszyc z miejsca i zaczac sie rozwijac a wszelkie stereotypy
powinny zostac przelamane!!! kobiety nie moga byc gorzej traktowane od
mezczyzn! wkoncu to my rzadzimy tym swiatem!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • tapati Re: DLACZEGO???????????? 26.10.03, 19:38
      A Ty nie
      widzisz nic złego w sypianiu z wieloma facetami???
      • Gość: feministka Re: DLACZEGO???????????? IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 26.10.03, 19:47
        widze lecz widze rowniez zlo w sypianiu mezczyzn z wieloma kobietami! to
        kobiety sa w wiekszoci zdradzane przez mezczyzn.Lecz gdy partner przespi sie z
        inna nie jest obrazany itp jednak gdy kobieta zdradzi meczyzne od razu caly
        swiat jest przeciwko niej a szczegolnie swiat meski! mezczyzni sa tacy sami
        jak kobiety wiec czemu maja miec lepsze prawa??? a szczegolnie w tej intymnej
        sferze? ja jestem bardzo wierna osoba i nie wyobrazam sobie zdradzic partnera
        jednak nie moge pogodzic sie z tymi durnymi prawami ktore rzadza tym swiatem!!!
        • tapati Re: DLACZEGO???????????? 26.10.03, 19:48
          Jeśli ktos jest rozsądnym człwoiekiem, bez podziału na płeć, to be dzie
          wiedział, ze czy robi to kobieta, czy mężczyzna to nazywa się to tak samo.
    • Gość: cinka Re: DLACZEGO???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:54
      ojej, jak na to wpadlas?
      dlugo nad tym myslalas? ;)
    • Gość: feministka Re: DLACZEGO???????????? IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 26.10.03, 20:25
      tez tak sadze ale musicie przyznac ze dziesiejsza rzeczywistosc jest troche
      inna i za takie rzeczy obrywaja najbardziej kobiety wkoncu nie bez przyczyny
      sa takie nazwy jak kur..., szmata itp a czy sa jakies okreslenia w tej
      dziedzinie na facetow? nie przypominam sobie....
    • Gość: feministka Re: DLACZEGO???????????? IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 26.10.03, 20:28
      zgryzliwe teksty jakos mnie nie ruszaja ale powiem zenie musialam sie nad tym
      dlugo zastanawiac jesli cie to tak interesuje pa
      • Gość: cinka Re: DLACZEGO???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 20:43
        po prostu ci uswiadamiam ze wyskakujesz jak filip z konopii z tematem
        walkowanym juz moze od czasow adama i ewy.

twoj tekst byl rownie okrywczy jak stwierdzenie w piekny sloneczny dzien - o,
        patrzcie, slonce swieci!

pisze to bo mam nadzieje ze na drugi raz bedziesz bardziej zastanawiac sie nad
        tym co mowisz, i moze pomoze ci to uniknac publicznego wyglupienia sie :)
        mozesz mi nie dziekowac, mam dzis dobry humor i robie to bezinteresownie :)

wspanialomyslna cinka
        • Gość: feministka Re: DLACZEGO???????????? IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 26.10.03, 21:29
          dzieki za taka wspanialomyslnosc bo raczej takiej nie potrzebuje siedz dalej
          na dupie i patrz jak cie wykorzystuja i sie z ciebie smieja bo nic wiecej ni
          potrafisz widze ze juz pogodzilas sie z tym stanem rzeczy a wyskakauje z tym
          tematem zeby dowiedziec sie co inni mysla na ten temat jesli nie masz nic
          ciekawego do powiedzenia to lepiej nie mow bo mnie nie interesuja tresci
          typu " ojej tak jest no dobrze pogodze sie z tym....gowno mnie obchodzi ze
          jestem pokrzywdzona moze tak dalej byc" nie chce tutaj zaczynac walki jednak
          chce zobaczyc jakie jest zdanie kobiet na ten temat a rowniez mezczyzn pa moze
          cie uswiadomilam chociaz do niektorych mozgow nie wszystko dochodzi
          • Gość: cinka Re: DLACZEGO???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:58
            alez mnie nikt nie krzywdzi :)
            jesli chcesz wiedziec jakie jest zdanie kobiet na ten temat wystarczy wpisac w
            wyszukiwarke. proponuje tez mimo walki o rownosc plci nie zapominac o rzeczach
            tak blahych jak interpunkcja.
            • Gość: feministka Re: DLACZEGO???????????? IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 27.10.03, 00:33
              Gość portalu: cinka napisał(a):

> jesli chcesz wiedziec jakie jest zdanie kobiet na ten temat wystarczy wpisac
              w
              > wyszukiwarke. proponuje tez mimo walki o rownosc plci nie zapominac o
              rzeczach
              > tak blahych jak interpunkcja.

Nie sadze zeby interpunkcja byla w tym przypadku wazniejsza od intencji
              napisania tego watku. Jesli jestesmy juz takie zlosliwe i zwracamy uwage na
              kazdy szczegol to chce zauwazyc ze po kropce napisalas "proponuje" z malej
              litery.Podobnie tu:
              "po prostu ci uswiadamiam ze wyskakujesz jak filip z konopii z tematem
              walkowanym juz moze od czasow adama i ewy"- jakbys nie wiedziala to przed "że"
              stawiamy przecinek, albo tu:
              "tym co mowisz, i moze pomoze ci to uniknac publicznego wyglupienia sie :)"-
              chyba za duzo myslalas o interpunkcji, bo przed "i" nie stawiamy kropki :)

Wiec zamiast nauczac innych zacznij lepiej od siebie i powtorze jeszcze raz
              jesli jestes szarą, zwyczajna osoba nie majaca nic do powiedzenia to lepiej
              sie nie odzywaj pozdrowionka pa

• Gość: ron Re: DLACZEGO???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 01:21
                jak chcesz sypiac ze wszystkimi bo uwazasz ze to objaw feminizmu, to ja ci
                gratuluje
                • Gość: feministka Re: DLACZEGO???????????? IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 27.10.03, 08:15
                  radze przeczytac wczesniejsze wypowiedzi zanim palniesz cos glupiego nie chce
                  sypiac ze wszystkimi facetami tylko chce zeby nie tylko kobiety ale rowniez
                  mezczyzni ponosili konsekwencje za zdrade stwierdzilam fakt ze tylko kobiety
                  wyzywane sa od k.. itp a co z mezczyznami ? gdy mezczyzna zdradzi kobiete nie
                  koncentrujemy sie na nim ze jest taki i taki tylko na kobiecie ze jest nam jej
                  zal itd natomiast gdy zdradzi kobieta to jest ona od razu nazywana od
                  najgorszych taka prawda powinno sie to zmienic wg mnie
              • Gość: cinka Re: DLACZEGO???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 10:21
                przynajmniej dziele tekst na sensowne bloki, ktore ulatwiaja jego czytanie i
                zrozumienie. jak widac, nie wszystkim niestety.

drogie dziecko nie goraczkuj sie tak. twoj watek na forum ma takie same szanse
                zmienic cos w tej materii jak pierdniecie zatrzymac huragan. jak chcesz to idz
                sie pusc i nie zawracaj nikomu dupy.

pozdrawiam, cinka
                • Gość: feministka Re: DLACZEGO???????????? IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 27.10.03, 14:17
                  dziecko nie goraczkuje sie tylko sie bronie przed twoimi bezsensownymi
                  wypowiedziami a ze jestes tepa to juz stwierdzilam dawno wiec nie widze sensu
                  moich wypowiedzi w twoim kierunku a na czesci nie bede dzielila swojego tekstu
                  gdyz to zalezy ode mnie jak go napisze a ze ty nie umiesz sobie go przyswoic i
                  zrozumiec to juz twoj problem a puszczac sie nie mam zamiaru bo takie jak ty
                  nie sa moim autorytetem pozdro pa
    • Gość: StarChild14 Niestety taka przykra rzeczywistość. IP: *.chello.pl 27.10.03, 10:56
      Takie jest niestety życie. Mimo, że nas jest więcej (nas jest 60% ludności)
      mężczyźni wieki temu byli naszymi szefami. Na świecie nadal kobiety maj
      niewiele praw. W krajach muzułmańskich kobieta jest zabawką seksualną i maszyną
      do rodzenia dzieci.
      Jednak z czasem jest coraz lepiej. Mnie interesuje tylko czy mój ukochany mnie
      nie zdradza. Mężczyzna zdradzający kobiete lub bawiący się dwoma lub więcej na
      raz w naszych oczach będzie draniem, zaś w oczach typowego faceta
      będzie "spoko". Kobieta, która ma dwóch lub więcej facetów i w ich i w naszych
      oczach niestety będzie kurwą. Bo niestety pozwalamy by oni nam układali świat.
      W naszych związkach tylko od nas zależy jak to będzie wyglądało.
      Musimy "podtemperowywać" naszych mężczyzn, by nabrali do nas szacunku i byli
      wierni i grzeczni.
      Może tak na pierwszy rzut oka to mężczyźni są tyranami, ale jak się dobrze
      zastanowić, to my nimi rządzimy ale tego tak nie widać.
      Kiedy jesteś sama z facetem, on staje się przy tobie jak baranek albo małe
      zwierzątko, które pragnie ciepła i czułości, albo najczęściej seksu. Jego
      nastrój uzależniony jest od tego, czy mu to dasz czy nie. Jest gotowy za to
      wiele oddać, ale jeśli za wiele wymagamy odejdzie w żalu.
      Wiem, że teraz wydaję wam się okrutna, ale czy oni nie bywają, jak stają sie
      zimnymi draniami i wielokrotnie nas wykorzystują?
      Mężczyzna i kobieta to mają być yin i yang idealna charmonia i równowaga w
      związku. Stery powinni trzymać razem a czasem na zmianę je trzymać. Komunikacja
      jest kluczem do szczęśliwego związku. I tylko od obu stron zależy, czy będą ze
      sobą szczęśliwi czy nie.
      Ale wracając do tematu... Mężczyzn zawsze intrygowały kwestie kobiet. Pragneli
      ich, kochali je i bali się ich. Tak jak oni nas uwodza i my uwodziliśmy ich,
      ale oni byli bardziej mściwi i dawali teksty typu "kobieto, puchu marny".
      Kobieta była uwodzicielska, piękna, tajemnicza, ale była też ostoją, miłością,
      pomocą, marzeniami i nadzieją dla mężczyzny.
      Ale główną rolę gra tutaj ich bardzo czułe ego.
      Kiedy zostawia ich kobieta nie tylko serce mają złamane ale i ego. Nie czują
      się już tacy męscy, wspaniali itd. Czują się gorsi. Dlatego atakują nas tak
      mściwie. Mężczyzna nie może żyć przy kobiecie bardziej utalentowanej,
      silniejszej, potrafiącej sama naprawić samochód. To on chce być zawsze dla niej
      wielki, silny i nie wiadomo jaki. On c hce mieć swoje maleństwo.
      Mężczyźni są słabi i bezbronni w rzeczywistości w miłości i związkach, dlatego
      łatwiej ulegają skokom w bok i naszemu czarowi, jeżeli go dobrze wykorzystamy.
      Ja z moim mężczyzną jestem szczęsliwa. Panuje idealna charmonia. On zawsze przy
      mnie ma być obrońcą i rycerzem w lśniącej zbroi, ale kiedy jesteśmy sami mam
      być jego wszystkim, jego miłością i szczęściem. Nie mówię, że on dla mnie nie
      jest. Bo jest.
      W związku równowaga polega głównie na:
      - komunikacji
      - dawaniu i braniu
      - okazywaniu uczuć
      - podziale obowiązków
      Więc oboje musimy sobie dawać nawzajem miłość. On nam daje obronę, pomoc, a my
      mu dajemy ciepło i wypoczynek od roli macho przed całym światem.
      Mężczyzn też zawsze fascynowały nasze tajemnice. Nasza zdolność Ewy, czyli
      dawanie życia poprzez poród. To my mamy tą zdolność nie oni, więc my jesteśmy
      matkami i my jesteśmy w rzeczywistości głowami rodziny, albo raczej szyjami
      poruszającymi głową(mężczyzną) jak tylko chcemy. Gramy główną rolę w wychowaniu
      naszych pociech.
      Pamiętajcie, że raniąc jego ego robidcie mu wielką krzywdę. Oni są w
      rzeczywistości, jak już związek bedzie dojrzały, naszymi maleństwami którymi my
      się zajmujemy! Chociaż oni często zajmują się nami... To po prostu ciągły ruch
      i ciągła wymiana. Dajmy i bierzmy w związkach.
      • Gość: Mijjka Re: Niestety taka przykra rzeczywistość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 11:56
        Niestety nie ma sprawiedliwości na swiecie, dziewczyna co prześpi się z facetem
        to od razu dziwka. Natomiast facet uchodzi za macho zwłaszcza w kręgu znajomych
        • Gość: feministka Re: Niestety taka przykra rzeczywistość. IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 27.10.03, 14:20
          zgadzam sie calkowicie!!!
          • Gość: cinka Re: Niestety taka przykra rzeczywistość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 14:26
            rozumiem ze w tym watku oczekiwalas jedynie odpowiedzi ludzi ktorzy sie z toba
            zgadzaja? no i poza tym co z tego wynika?
            • Gość: StarChild Jeżeli to do mnie... IP: *.chello.pl 27.10.03, 14:39
              ... to chciałam tylko wyrazić moje zdanie i służyć niektórym, którzy mają z tym
              problem radą i uspokoić kilka osób których kwestia tej "wyjątkowo okrutnej
              niesprawiedliwości" dźga =='.
              • Gość: feministka Re: Jeżeli to do mnie... IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 27.10.03, 14:42
                sadze ze wypowiedz byla do mnie ale dziekuje ci za wypowiedz bo byla bardzo
                madra pa:*
              • Gość: cinka Re: Jeżeli to do mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 15:01
                alez nie do ciebie, tylko do zalozycielki watku, ktora uwaza ze wszyscy ktorzy
                jej nie przytakna sa jaj wrogami. proponuje, droga feministko, naprawianie
                swiata zaczac od siebie.
    • Gość: feministka Re: DLACZEGO???????????? IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 27.10.03, 14:46
      nie chodzilomi o to zeby wypowiedzialy sie te osoby ktore sie zgadzaja jednak
      zeby przypomniec wszystkim o tym problemie ktory zapominany jest w dzisiejszej
      codziennosci jesli ci sie nie podoba to nie czytaj ja czekam rozniez na
      wypowiedzi facetow co na ten temat sadza a nie sadze zeby jeden watek zmienil
      myslenie wszystkich ludzi jednak dyskusje na ten temat powinny byc wg mnie
      poniewaz to jest taki sam problem jak chocby bezrobocie moze nie przeszkadza
      ci to ze w przyszlosci czy juz masz prace za ktora placa ci nawet czasem do
      40% mniej nicz facetowi albo te krytyczne docinki niektorych facetow
      (zaznaczam niektorych!!!) to trudno zyj tak jak chcesz a tu nie musisz pisac
      jak ci sie nie podoba wkoncu chyba dostaniesz depresji a my martwimy sie o
      twoje zdrowie oczywiscie fizyczne bo z psychika juz za duzo chyba nie da sie
      zrobic(bez urazy) pa
    • Gość: feministka Re: DLACZEGO???????????? IP: Cruiser:* / 192.168.1.* 27.10.03, 15:07
      a tak pozatym nie uwazam ze ten kto ma inne zdanie jest moim wrogiem bo
      toleruje wypowiedzi innych tylko ze nie bede tolerowala wrogich wypowiedzi w
      moim kierunku bo bede pisala watki takie jak mis ie podobaja i mnie inetersuja
      wiec jak ci sie cos nie podoba to nie musisz sie odzywac jak nie masz nic
      ciekawszego do powiedzenia od atakowania wiec lepiej pomysl o zmianie wlasniej
      siebie a nie proponuj mi zmiany mnie gdyz to nie nastapi nigdy!!! pozdro pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka