czarny.onyks 01.12.15, 12:57 zdarzają się nawet na szczycie;) swoją drogą kto ubiera panie w tak okropne kostiumy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda2 Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 13:13 Merkelowa to ma chyba jakiś kompleks. Choć i ona może wyglądać całkiem dobrze. Np. Tyle tylko, że nie na każdą okazję taki ubiorek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 13:20 bo każda z nich...ba..większośc można dobrze ,,zrobić''.... choć ten dekolt nawet na inne okazje jakby...za duzy;).. a tu ,,nasza'' w innej wersji...o niebo lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 13:32 nooo nie jestem taką optymistką, że każdą można dobrze "zrobić" ;) ale być może, nie takie "zrobienie masz na myśli :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 13:36 większość można... a na pewno te dwie panie mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 13:47 ,.....bo o poprawie wizerunku mówimy...czyż nie ?:> Odpowiedz Link Zgłoś
cambria1.2 Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 13:27 To tak zwana popularyzacja technik monochromatycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 16:50 Modowe wpadki zdarzają sie nawet największym gwiazdą :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 17:00 Owszem zdarzają. I dlatego trochę to dziwi tzw. zwykłego człowieka. Bo przecież te gwiazdy, albo inne znane osoby, wydawałoby się, że mają ludzi, którzy mają im podpowiadać jak dobrze wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 18:04 Obie zatem powinny zmienić lub wreszcie zatrudnić stylistę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 18:49 O. Stylistyka jest jak prawda - każdy ma swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 20:23 :->... jak ten król....któremu sie wydawało ze ma świetne ciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 20:44 Nie, ten król bał się przyznać, że nie widzi szat, bo ten kto nie widział szat miał być głupi czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 20:55 Nie on pr a rzemieślnicy dobry marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 18:49 No dobra - wychodzę na lamera - na czym polegają te wpadki tu? Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 19:31 No ja poza tym że podobne kolory wdzianek, czego podobno kobiety nie lubią (nie wiem czemu zresztą), też nie widzę większych problemów. Wytłumacz profanom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 19:41 No ale piszą, że to jakiś szczyt - to tam służby uzgadniały kolejność wyboru kreacji? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 19:45 oj, panowie..... przede wszystkim kolor identyczny.....i obie w podobnym kroju... w dodatku zupełnie nietwarzowe:> Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 20:11 aha, ten sam kolor to wpadka... miały się zdzwaniać wszystkie kobiety uczestniczące w szczycie i uzgadniać kolor i krój stroju? to nie wpadka tylko przypadek. tak wyszło. pewnie! lepiej niech następnym razem założy coś w kolorze kanarkowym, to będzie mniejsze ryzyko zdublowania. a tak btw, to szydło w tym kostiumie wygląda zajebiście, pasuje jej ten fioletowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 20:20 Nie wiem jak z oświetleniem tej sceny ale kolor minie wygląda na identyczny. Krój też jest różny. Jeśli to jest jakieś spotkanie robocze a nie bal w Wiedniu to całkiem stosowne wdzianka. Jedyne czego bym się jeszcze dopatrzył, to jakość materiału - wyglądają dość wymięte. Ale może tak ma być - tanie państwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 09:14 TANIE państwo??? 5-10 miliardów więcej deficytu jeszcze w tym miesiącu to tanie państwo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 09:28 No przecież te miliardy to dla społeczeństwa. Rząd na sobie oszczędza! Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 00:18 Droga Matko-założycielko. :)) To nawet ja, jako facet genetycznie ograniczony do 8bitowej palety barw, widzę że kolor jest podobny ale nie identyczny. A jaki ma mieć krój marynarka (czy jak ona się tam w wersji damskiej nazywa), wszystkie są "podobne". :> A że nietwarzowe to się zgadzam, każda marynara jest nietwarzowa - ale taki mundur obowiązuje, przeca pani premier ani pani kanclerz nie wystąpi na szczycie UE w zwiewnej białej sukienuni z wiankiem z polnych kwiatów na czaszce. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 09:15 Jovian, przeklinam minutę, w której to przeczytałam. Teraz będę widzieć szydło w zwiewnej białej i z wiankiem na czaszce, tfuj :> przyślę Ci rachunek za terapię :D Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 23:21 Nie ma za co. :P Sam będę musiał chyba u psycha przerobić ten temat. :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Modowe wpadki;) 04.12.15, 12:26 no no...myślałam, że nie zauważycie różnicy odcieni;) biję się w piersi;) marynarki mają różne kroje... a co do mundurów na takie okazje...naprawdę jest dużo możliwości.... Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 19:41 Powiem tak: Merkelowa powinna zainwestować w dobór stanika, Szydło przesadziła z wielkością przypinki; no i nie wiem jak to jest u kobiet z brakiem mankietu pod rękawem - u mężczyzny to wtopa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 19:46 mężczyzna, który zauważa zły stanik................ .....cuda się dzieją:D Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 19:58 Ojtam ojtam, zwykła anomalia :) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 20:00 A generalnie chodziło mi o to, ze to są drobiazgi a nie wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 20:36 ale onyksowi na gazecinie napisali, że to jest wpadka, napisali też na czym polegająca, i takie onyksy i inne powielają i niosą famę. nie było się do czego przypiąć, bo obciachu merytorycznie nie zrobili, to napisali, że kolor kostiumu taki jak u merkel a co bardziej podatni na manipulacje łykają ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 09:42 ja nudny i vice versa - ci wklejający niby-śmieszne obrazki/memy ośmieszające pis. im się to już 10 lat nie nudzi, a ja dopiero zacząłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 09:52 jakie 10 lat? dopiero nieco ponad miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 10:01 jakie ponad miesiąc? epidemia lemingozy wybuchła po pierwszych wyborach wygranych przez pis. i się zaczęło... memy, kpiny, wyśmiewania stylu, ubioru, straszenie pisem, obciachem, śmichy, chichy... żal.pl proszę wyborcza.pl/1,149689,19276770,dlaczego-stworzylismy-kronike-rzadow-pis.html#BoxGWImg nawet komentować nie można ;] i mata - encyklopedię wyborcza.pl/0,149689.html Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 10:22 Tadek szukasz dziury w całym :-> Naprawdę sądzisz, że gdyby to Kopaczowa wystąpiła w takim kostiumie to nikt by się nie czepiał ? Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 10:35 a o co się czepiać? wszyscy wypowiadający się tu panowie powiedzieli, że strój jest ok. (zdanie faceta tu się jednak bardziej liczy, bo w większości przypadków to baba babę skrytykuje) a onyks zapytana o szczegóły wpadki stwierdziła, że kolor jak u merkel. aha i że krój marynarki nie taki. tak że to ludzie wyciągający takie bzdury szukają dziury w całym, nie ja - ja chcę im to uświadomić. nie lubię głupiego przytakiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 12:11 za to uwielbiasz głupie bycie przeciw, choćby i bez powodu :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Modowe wpadki;) 04.12.15, 12:21 a od kiedy to zdanie panów się liczy tylko? i od kiedy Ty jesteś wyrocznią tego forum?:>:P zejdź na ziemię...jestem zwykłym szarakiem... ....a ja nie lubię głupiego trollowania i kpin z innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Modowe wpadki;) 04.12.15, 12:24 a Ty ciągle z jedną śpiewką.... jakże nudną.... Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 19:57 No proszę, a tą samą Merkelową mamy wyżej w wątku z opinią " Choć i ona może wyglądać całkiem dobrze" :) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny W pełniejszej okazałości 01.12.15, 20:26 dwa kompletnie różne stroje Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: W pełniejszej okazałości 01.12.15, 20:33 nasza - klasa :D merkel przy niej jak kopciuszek :P Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: W pełniejszej okazałości 02.12.15, 09:18 no klasa. Jak moja ex teściowa na weselu. brawo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: W pełniejszej okazałości 01.12.15, 20:33 a tam w tle X panów w marynarkach w tym samym kolorze i nikt się nie czepia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: W pełniejszej okazałości 01.12.15, 20:33 kobieta to jednak ma ciężko w życiu :P Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: W pełniejszej okazałości 01.12.15, 20:57 Chciało się do polityki to trzeba cierpieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: W pełniejszej okazałości 02.12.15, 00:07 Same sobie to robicie. :P Co to w ogóle jest, że jak się w podobnym ciuchu gdzieś spotkają dwie kobiety, to afera i koniec świata i w ogóle to natychmiast zostają śmiertelnymi wrogami na wieczność. :) Sama napisałaś że stado gości w takich samych gangach nikomu nie przeszkadza, a już najmniej im samym. WTF? :D Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: W pełniejszej okazałości 02.12.15, 11:41 jovian napisał: > Same sobie to robicie. :P > Co to w ogóle jest, że jak się w podobnym ciuchu gdzieś spotkają dwie kobiety, > to afera i koniec świata i w ogóle to natychmiast zostają śmiertelnymi wrogami > na wieczność. :) > Sama napisałaś że stado gości w takich samych gangach nikomu nie przeszkadza, a > już najmniej im samym. WTF? :D > Jak Wy nic nie rozumiecie :-> To nie chodzi, że inna baba ma taką samą kieckę, tylko, że w takiej samej kiecce może wyglądać lepiej od nas. A nikt nie lubi porównań, które wypadają na niekorzyść c'nie ? Wy chyba też, choć nie o kieckach mówię :-P Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: W pełniejszej okazałości 02.12.15, 23:35 My Jovian, rozumiemy ale nadal nie grokujemy. ;) A to "nie o kieckach" to o czym? Że niby się jako płeć męska porównujemy i nie lubimy wypadać blado w czym? :> Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: W pełniejszej okazałości 03.12.15, 16:01 jovian napisał: > My Jovian, rozumiemy ale nadal nie grokujemy. ;) bo nie chcecie :-> > A to "nie o kieckach" to o czym? Że niby się jako płeć męska porównujemy i nie > lubimy wypadać blado w czym? :> > o samochodach na przykład ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: W pełniejszej okazałości 03.12.15, 16:12 a gdzie tam! z samochodami to jest tak, jak każda sroczka swój ogonek chwali :) posiadacz wolnego tłumaczy, że mało pali i oszczędny etc... :P Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: W pełniejszej okazałości 03.12.15, 16:29 W szczególności nie umieramy, gdy kolega podjedzie podobnym w podobnym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: W pełniejszej okazałości 03.12.15, 17:33 a jak podjedzie większym i droższym ? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: W pełniejszej okazałości 03.12.15, 18:42 O ile takim jak mi się podoba, to też bym chciał mieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: W pełniejszej okazałości 03.12.15, 19:17 jak kolega to fajnie. przewiezie a moze i da sie przejechac :-) a sasiad to juz jak ze wszystkim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: W pełniejszej okazałości 03.12.15, 17:35 a co innego ma mówić :-P posiadaczka takiej samej kiecki też przy ludziach robi dobrą minę do złej gry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: W pełniejszej okazałości 05.12.15, 16:37 maruda2 napisała: > bo nie chcecie :-> Chcecie, ale utrwalone przez życie połączenia nerwowe nie chcą. ;) > o samochodach na przykład ;-) To akurat zły przykład jest. ;) Samochody nie służą do indywidualnej rywalizacji tylko do łączenia się w klany. Klany których symbolem są znaczki producenta: alfiarze, fordziarze, hondziarze itd. Wewnątrz klanu istnieją oczywiście małe rodziny zrzeszające właścicieli poszczególnych modeli, ale żyją ze sobą w przyjaźni, gdyż ich głównym wrogiem są inne klany a nie bracia którzy akurat mają lepszy model. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: W pełniejszej okazałości 05.12.15, 18:29 jednak z tego co napisałeś mogę wyciągnąć wniosek, że w przypadku przedstawiciela wrogiego klanu rywalizacja istnieje :-> Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: W pełniejszej okazałości 05.12.15, 20:22 Też nie bardzo. Pomyśl, jak można chcieć rywalizować z kimś kto, z założenia i z samych podstaw rzeczywistości jest gorszy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: W pełniejszej okazałości 06.12.15, 12:21 Twoja argumentacja mnie rozwaliła :-D Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: W pełniejszej okazałości 06.12.15, 12:39 Ale on ma rację. Przez 14 lat jeździłem tylko samochodami z VAGa, były to 4VW - 1 golf i 3 Passaty, 1 Skoda Octavia oraz 2xAudi - A4 i A6. Ostatnim samochodem był VW PASSAT 2.0 TDI CR z 2007r i to on właśnie zmienił moje zdanie na temat niemieckiej niezawodności - nigdy więcej. Sprawiło to, że kupiłem Alfę 159, pomimo wywłania sporej sensacji wśrórd moich znajomych. Wiadomo opinie itd. Po zrobieniu prawie 50tys w 1,5 roku zdecydowanie mówię - 100 razy lepsza od VW - Wiem co mówię! Żadnych usterek, jedynie wymiany eksploatacynje - akumulator i tarcze. Samochód ma ponad 150tyś, środek jak nowy, silnik cyka, no i oczywiście ta piękna sylwetka. To prawdziwa przyjemność z jazdy tym samochodem. Czytaj więcej na: www.autocentrum.pl/oceny/alfa-romeo/159/#ixzz3tXWX5nSA Nie jest wesolo.Opowiesci sprzedawcow ,ze "to nowa jakosc alfy" ,"doskonaly dopracowany samochod" nalezy wlozyc miedzy bajki.Co oni w sumie maja mowic zeby opchnac te kasztany? Jesli zamierzacie uwierzyc w "dopracowane" alfy przejdzcie sie na serwis /sprytni marketingowcy oddalili serwis od salonu/,lawety nieraz sie mijaja w bramie z tymi "cackami". Ja niestety mialem stycznosc z tym autem przez prawie rok i nikomu nie zycze uzerania sie z serwisem i ciaglych problemow.W porownaniu z 15letnia toyota camry to auto to TOTALNE nieporozumienie i porazka dziejowa.AR to bubel i jednorazowka ,szkoda ,ze przekonalem sie o tym na wlasnej skorze. Czytaj więcej na: www.autocentrum.pl/oceny/alfa-romeo/159/strona-2/#ixzz3tXX5D4rw Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: W pełniejszej okazałości 04.12.15, 12:18 podobny krój, podobne kolory.... dla kobiety to dramat :P i porównanie...która wygląda lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 20:44 Aż wstyd się przyznać, ale... ze dwa tygodnie tamu, kupiłam sobie bluzkę w... podobnym odcieniu :> Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Modowe wpadki;) 01.12.15, 20:46 jak jesteś brunetką, to pasuje, a jak nie, to nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 18:57 Z tych ciemniejszych jestem, ale w związku z tym, że brzydkiemu we wszystkim brzydko to sobie pozwoliłam :P Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Modowe wpadki;) 02.12.15, 09:20 mnie tam bardziej ciekawią te tandetne broszki pani Szydło. Wieść gminna niesie, że w broszkach ukryte jest walkie talki do prezesa ;) Odpowiedz Link Zgłoś