Dodaj do ulubionych

Redakcjo Bravo- ratuj!!!

28.10.03, 23:37
czy mozesz uratować mnie przed prześladowaniami inkwizycji... prosze o pomoc,
wasze rady są nizawodne

<czekam, nudze sie, jeszcze godzina i...;P zadzwoni dzwonek>
Obserwuj wątek
    • redakcja_bravo_odpowiada Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 28.10.03, 23:43
      bloodrayne napisała:

> czy mozesz uratować mnie przed prześladowaniami inkwizycji... prosze o pomoc,
      > wasze rady są nizawodne

Witaj droga Bloodrayne,
      Nie mozemy dzialac na zasadzie kryptoreklamy, ale w tajemnicy podpowiem, ze w
      popularnym supermarkecie jest niesamowity preparat na inkwizycje. Masz do
      wyboru w plynie i aerozolu. Oczywiscie polecam ten produkt tylko dlatego ze
      jest nietestowany na zwierzetach.

redakcja
      • bloodrayne Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 28.10.03, 23:47
        redakcja_bravo_odpowiada napisała:

> Witaj droga Bloodrayne,
        > Nie mozemy dzialac na zasadzie kryptoreklamy, ale w tajemnicy podpowiem, ze w
        > popularnym supermarkecie jest niesamowity preparat na inkwizycje. Masz do
        > wyboru w plynie i aerozolu. Oczywiscie polecam ten produkt tylko dlatego ze
        > jest nietestowany na zwierzetach.
        >
        > redakcja

jak sie nazywa ten produkt <o inteligencjo prasy>...? moze być testowany na
        zwierzetach, dhampirom to nie robi różnicy...
        • redakcja_bravo_odpowiada Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 28.10.03, 23:50
          bloodrayne napisała:

> jak sie nazywa ten produkt <o inteligencjo prasy>...? moze być testowany
          > na
          > zwierzetach, dhampirom to nie robi różnicy...

Oficjalnie nazywa sie dwuweglan wodoru z dodatkiem THC. Nazwa handlowa jest
          bardzo niewinna i brzmi "Aerozol Babuni". Znajdziesz go w dziale ze chemia
          gospodarcza na dolnej polce, miedzy proszkiem do prania a plynem do naczyn.

redakcja
          • bloodrayne Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 28.10.03, 23:53

>
            > Oficjalnie nazywa sie dwuweglan wodoru z dodatkiem THC. Nazwa handlowa jest
            > bardzo niewinna i brzmi "Aerozol Babuni". Znajdziesz go w dziale ze chemia
            > gospodarcza na dolnej polce, miedzy proszkiem do prania a plynem do naczyn.
            >
            > redakcja

Redakcjo, mam jeszcze jeden problem. kiedy kocham sie z męzczyznami, odruchowo
            wbijam zęby w ich szyje... nie moge nic na to poradzić... ciagle jestem
            głodna...
            • aankaa mamy podobny problem 29.10.03, 00:06
              bloodrayne napisała:

> Redakcjo, mam jeszcze jeden problem. kiedy kocham sie z męzczyznami,
              > odruchowo wbijam zęby w ich szyje... nie moge nic na to poradzić... ciagle
              > jestem głodna...

zwłaszcza po zmroku

a o północy zwłaszcza

<mlask>
              • redakcja_bravo_odpowiada Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:08
                aankaa napisała:

> zwłaszcza po zmroku
                > a o północy zwłaszcza

Droga Aankoo,

Rozumiem ze masz problem z duza fluktuacja bywalcow Twojej sypialni. Zeby Twoj
                kolejny partner nie byl kolejna jednorazowa przyjemnoscia (no i ten wieczny
                problem z ukrywaniem zwlok) radzimy Twojemy przyjacielowi masc czosnkowa (do
                nabycia w kazdej aptece za 3,50 zl)

redakcja
                • aankaa Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:15

> Droga Aankoo,
                  ...
                  > radzimy Twojemy przyjacielowi masc czosnkowa (do nabycia w kazdej aptece za
                  > 3,50 zl)
                  >
                  > redakcja

maść czosnkowa nie sprawia problemu
                  gorzej, że (każdy kolejny) partner przychodzi z osinowym (?) kołkiem
                  • redakcja_bravo_odpowiada Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:38
                    aankaa napisała:

> maść czosnkowa nie sprawia problemu
                    > gorzej, że (każdy kolejny) partner przychodzi z osinowym (?) kołkiem

Nasza rada: zadawac sie tylko z nieuzbrojonymi. Mozemy polecic ci kuznyna
                    naszego grafika - fajny chlopak, nazywa sie Stefan Tasiemiec. Mieszka we
                    Wlochach pod Warszawa, wiec po spotkaniu bedziesz mogla opisac swoje wrazenia w
                    watku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8758020
                    redakcja
                    • aankaa Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:44

>>>> ble ble ble

redakcjo !
                      chyba się nie rozumiemy :(

szukam rady jak zwabić/wykorzystać/wyssać
                      a nie sposobu na czyszczenie prześcieradła z "przeszkadzajek"
                      • redakcja_bravo_odpowiada Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:51
                        aankaa napisała:

> redakcjo !
                        > chyba się nie rozumiemy :(
                        >
                        > szukam rady jak zwabić/wykorzystać/wyssać
                        > a nie sposobu na czyszczenie prześcieradła z "przeszkadzajek"

Jest pozna pora, wiec wybacz droga Czytelniczko to nieporozumienie. Na moje
                        usprawiedliwenie dodam, ze nasz dyzurny telefon dzwoni bez przerwy, a i nie
                        moge sobie poradzic z wiecznie nadchodzacymi mailami...

Zatem: na mlodego mezczyzne najlepiej zaczaic sie o zmroku w okolicy akademika
                        na odcinku - wejscie glowne do akademika -> calodobowy sklep z alkoholem. Od
                        biedy moze to byc stacja benzynowa. Obiecujac mu kupienie piwa za pol ceny masz
                        go w garsci. Zycze powodzenia!

redakcja
                • bloodrayne Re: mamy podobny problem-redakcja sie nie zna;P 29.10.03, 19:01

> aankaa napisała:
                  >
                  > > zwłaszcza po zmroku
                  > > a o północy zwłaszcza
                  >
                  > Droga Aankoo,
                  >
                  > Rozumiem ze masz problem z duza fluktuacja bywalcow Twojej sypialni. Zeby
                  Twoj
                  > kolejny partner nie byl kolejna jednorazowa przyjemnoscia (no i ten wieczny
                  > problem z ukrywaniem zwlok) radzimy Twojemy przyjacielowi masc czosnkowa (do
                  > nabycia w kazdej aptece za 3,50 zl)
                  >
                  > redakcja

Redakcjo

czosnek, kołki i te inne bajery nie działają na dhampiry... wiecie o kim mowa?
            • redakcja_bravo_odpowiada Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 29.10.03, 00:07
              bloodrayne napisała:

> Redakcjo, mam jeszcze jeden problem. kiedy kocham sie z męzczyznami,
              odruchowo
              > wbijam zęby w ich szyje... nie moge nic na to poradzić... ciagle jestem
              > głodna...

Naukowcy amrykanscy dowiedli, ze uprawianie seksu z mezycznami wzmaga apetyt.
              Radzimy sprobowac seksu z kobieta lub przejsc na wegetarianizm.

redakcja
    • bloodrayne Dlaczego 29.10.03, 00:04
      eee tam, nie znacie sie na rzeczy ;P
      wytłumaczcie mi chociaz dlaczego dhampiry mają takie powodzenie mimo tego, że
      usmiercają tych którzy z nimi sie wiążą... czy ludzie szukaja az takich wrazen
      w seksie???
      • redakcja_bravo_odpowiada Re: Dlaczego 29.10.03, 00:10
        bloodrayne napisała:

> eee tam, nie znacie sie na rzeczy ;P
        > wytłumaczcie mi chociaz dlaczego dhampiry mają takie powodzenie mimo tego, że
        > usmiercają tych którzy z nimi sie wiążą... czy ludzie szukaja az takich
        wrazen
        > w seksie???

Moja droga,

Ludzie szukaja roznych wrazen. Seks z dhampirem jest jednym z tych najbardziej
        cenionych. Tylko jedna rzecz dorownuje poziomem przyjemnosci: kolejny
        odcinek "Kasi i Tomka".
    • bloodrayne dziekuje:P 29.10.03, 18:55
      dzięki za urozmaicenie wieczoru... myslałam ze sie zanudze, a spac nie moglam.
      zaczynam sobie cenic to forum... mozna sie pobawic z forumowiczami. tu sie
      mozna sprawdzic jak nigdzie indziej w roli idioty...

<tak naprawde to nie...>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka