bloodrayne 28.10.03, 23:37 czy mozesz uratować mnie przed prześladowaniami inkwizycji... prosze o pomoc, wasze rady są nizawodne <czekam, nudze sie, jeszcze godzina i...;P zadzwoni dzwonek> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_bravo_odpowiada Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 28.10.03, 23:43 bloodrayne napisała: > czy mozesz uratować mnie przed prześladowaniami inkwizycji... prosze o pomoc, > wasze rady są nizawodne Witaj droga Bloodrayne, Nie mozemy dzialac na zasadzie kryptoreklamy, ale w tajemnicy podpowiem, ze w popularnym supermarkecie jest niesamowity preparat na inkwizycje. Masz do wyboru w plynie i aerozolu. Oczywiscie polecam ten produkt tylko dlatego ze jest nietestowany na zwierzetach. redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 28.10.03, 23:47 redakcja_bravo_odpowiada napisała: > Witaj droga Bloodrayne, > Nie mozemy dzialac na zasadzie kryptoreklamy, ale w tajemnicy podpowiem, ze w > popularnym supermarkecie jest niesamowity preparat na inkwizycje. Masz do > wyboru w plynie i aerozolu. Oczywiscie polecam ten produkt tylko dlatego ze > jest nietestowany na zwierzetach. > > redakcja jak sie nazywa ten produkt <o inteligencjo prasy>...? moze być testowany na zwierzetach, dhampirom to nie robi różnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 28.10.03, 23:50 bloodrayne napisała: > jak sie nazywa ten produkt <o inteligencjo prasy>...? moze być testowany > na > zwierzetach, dhampirom to nie robi różnicy... Oficjalnie nazywa sie dwuweglan wodoru z dodatkiem THC. Nazwa handlowa jest bardzo niewinna i brzmi "Aerozol Babuni". Znajdziesz go w dziale ze chemia gospodarcza na dolnej polce, miedzy proszkiem do prania a plynem do naczyn. redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 28.10.03, 23:53 redakcja_bravo_odpowiada napisała: > > Oficjalnie nazywa sie dwuweglan wodoru z dodatkiem THC. Nazwa handlowa jest > bardzo niewinna i brzmi "Aerozol Babuni". Znajdziesz go w dziale ze chemia > gospodarcza na dolnej polce, miedzy proszkiem do prania a plynem do naczyn. > > redakcja Redakcjo, mam jeszcze jeden problem. kiedy kocham sie z męzczyznami, odruchowo wbijam zęby w ich szyje... nie moge nic na to poradzić... ciagle jestem głodna... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa mamy podobny problem 29.10.03, 00:06 bloodrayne napisała: > Redakcjo, mam jeszcze jeden problem. kiedy kocham sie z męzczyznami, > odruchowo wbijam zęby w ich szyje... nie moge nic na to poradzić... ciagle > jestem głodna... zwłaszcza po zmroku a o północy zwłaszcza <mlask> Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:08 aankaa napisała: > zwłaszcza po zmroku > a o północy zwłaszcza Droga Aankoo, Rozumiem ze masz problem z duza fluktuacja bywalcow Twojej sypialni. Zeby Twoj kolejny partner nie byl kolejna jednorazowa przyjemnoscia (no i ten wieczny problem z ukrywaniem zwlok) radzimy Twojemy przyjacielowi masc czosnkowa (do nabycia w kazdej aptece za 3,50 zl) redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:15 redakcja_bravo_odpowiada napisała: > Droga Aankoo, ... > radzimy Twojemy przyjacielowi masc czosnkowa (do nabycia w kazdej aptece za > 3,50 zl) > > redakcja maść czosnkowa nie sprawia problemu gorzej, że (każdy kolejny) partner przychodzi z osinowym (?) kołkiem Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:38 aankaa napisała: > maść czosnkowa nie sprawia problemu > gorzej, że (każdy kolejny) partner przychodzi z osinowym (?) kołkiem Nasza rada: zadawac sie tylko z nieuzbrojonymi. Mozemy polecic ci kuznyna naszego grafika - fajny chlopak, nazywa sie Stefan Tasiemiec. Mieszka we Wlochach pod Warszawa, wiec po spotkaniu bedziesz mogla opisac swoje wrazenia w watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8758020 redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:44 redakcja_bravo_odpowiada napisała: >>>> ble ble ble redakcjo ! chyba się nie rozumiemy :( szukam rady jak zwabić/wykorzystać/wyssać a nie sposobu na czyszczenie prześcieradła z "przeszkadzajek" Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: mamy podobny problem 29.10.03, 00:51 aankaa napisała: > redakcjo ! > chyba się nie rozumiemy :( > > szukam rady jak zwabić/wykorzystać/wyssać > a nie sposobu na czyszczenie prześcieradła z "przeszkadzajek" Jest pozna pora, wiec wybacz droga Czytelniczko to nieporozumienie. Na moje usprawiedliwenie dodam, ze nasz dyzurny telefon dzwoni bez przerwy, a i nie moge sobie poradzic z wiecznie nadchodzacymi mailami... Zatem: na mlodego mezczyzne najlepiej zaczaic sie o zmroku w okolicy akademika na odcinku - wejscie glowne do akademika -> calodobowy sklep z alkoholem. Od biedy moze to byc stacja benzynowa. Obiecujac mu kupienie piwa za pol ceny masz go w garsci. Zycze powodzenia! redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: mamy podobny problem-redakcja sie nie zna;P 29.10.03, 19:01 redakcja_bravo_odpowiada napisała: > aankaa napisała: > > > zwłaszcza po zmroku > > a o północy zwłaszcza > > Droga Aankoo, > > Rozumiem ze masz problem z duza fluktuacja bywalcow Twojej sypialni. Zeby Twoj > kolejny partner nie byl kolejna jednorazowa przyjemnoscia (no i ten wieczny > problem z ukrywaniem zwlok) radzimy Twojemy przyjacielowi masc czosnkowa (do > nabycia w kazdej aptece za 3,50 zl) > > redakcja Redakcjo czosnek, kołki i te inne bajery nie działają na dhampiry... wiecie o kim mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: Redakcjo Bravo- ratuj!!! 29.10.03, 00:07 bloodrayne napisała: > Redakcjo, mam jeszcze jeden problem. kiedy kocham sie z męzczyznami, odruchowo > wbijam zęby w ich szyje... nie moge nic na to poradzić... ciagle jestem > głodna... Naukowcy amrykanscy dowiedli, ze uprawianie seksu z mezycznami wzmaga apetyt. Radzimy sprobowac seksu z kobieta lub przejsc na wegetarianizm. redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Dlaczego 29.10.03, 00:04 eee tam, nie znacie sie na rzeczy ;P wytłumaczcie mi chociaz dlaczego dhampiry mają takie powodzenie mimo tego, że usmiercają tych którzy z nimi sie wiążą... czy ludzie szukaja az takich wrazen w seksie??? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: Dlaczego 29.10.03, 00:10 bloodrayne napisała: > eee tam, nie znacie sie na rzeczy ;P > wytłumaczcie mi chociaz dlaczego dhampiry mają takie powodzenie mimo tego, że > usmiercają tych którzy z nimi sie wiążą... czy ludzie szukaja az takich wrazen > w seksie??? Moja droga, Ludzie szukaja roznych wrazen. Seks z dhampirem jest jednym z tych najbardziej cenionych. Tylko jedna rzecz dorownuje poziomem przyjemnosci: kolejny odcinek "Kasi i Tomka". Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne dziekuje:P 29.10.03, 18:55 dzięki za urozmaicenie wieczoru... myslałam ze sie zanudze, a spac nie moglam. zaczynam sobie cenic to forum... mozna sie pobawic z forumowiczami. tu sie mozna sprawdzic jak nigdzie indziej w roli idioty... <tak naprawde to nie...> Odpowiedz Link Zgłoś