Dodaj do ulubionych

mam dośc facetów

IP: *.76.237.129.coditel.net 25.11.03, 00:29
którzy na każdym forum narzekają na kobiety onet wiedze w tym prym ...nic
tylko zdjęcia sławnych aktorek a potem komentarze w stylu czemu nasze babki
tak nie wyglądają tak jakby oni byli przepiękni...ludzie skonczcie być
monotematyczni kobiety w Polsce są piękne jak na nasze warunki bytowe:))nie
zarabiamy tyle co Cameron Diaz ale wyglądamy rówie dobrze(ja nie lepiej:)
pozdrawia wszytskie Polki.NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ!!!
Obserwuj wątek
    • thomas21cry Hejka ! 25.11.03, 09:12
      Ja się z Tobą zgadzam i jestem facetem wiec jeszcze sa normalni kolesie którzy
      doceniaja waszą urodę!!!
      Natomiast na onecie pisza zrególy kolesie którzy nie mogą znależć panny a
      tłumaczą to tym że są same brzydkie wiec nie przywiązuj do tych komentarzy
      uwagi szkoda czasu.
      Wydaje mi się na podstawie obserwacji(Warszawa) że większości warszawianki sa
      ładne ale to oczywiście kwestia gustu:)
      Nie wiem jak wyglądaja dziewczyny w innych miastach ale podejrzewam że chyba
      dużo gorsze od warszawianek nie są (chyba)
      Pozdrawiam
      • Gość: karla jasne,ze nie są IP: *.76.237.129.coditel.net 25.11.03, 12:33
        czego przykładem jestem ja ślązaczka:))pozdrówka
    • Gość: Vicki Re: mam dośc facetów IP: *.rejtravel.com / *.crowley.pl 25.11.03, 13:34
      Masz racje!Kazda z nas jest inna,ale to nie znaczy ze cos co jest nie naturalne
      jest gorsze!Te panny z plakatow to przeróbki chirurga i co tam jeszcze!Trzymaj
      sie!pa!pozdrawiam
    • Gość: Kwiatuszek Re: mam dośc facetów IP: *.euron.pl / *.euron.pl 25.11.03, 14:07
      Swięta racja...zgadzam sie z Tobą w pełni..nasi faceci sa beznadziejni i widza
      tylko ta zagraniczną sztucznosc i plaskit. Przeciez tam jest zero naturalnosci.
      Nie dajmy sie zwariowac dzieczyny i tak Polki sa jednymi z najładniejszych
      kobiet na Swiecie..co ja gadam jestśmy po prostu NAJ;))))...POZDROWIONKA
      KWIATUSZEK!!!
      • evvusia Re: mam dośc facetów 25.11.03, 15:06
        Gość portalu: Kwiatuszek napisał(a):

> widza
        > tylko ta zagraniczną sztucznosc i plastik. Przeciez tam jest zero
        naturalnosci.

To jest swieta racja. Tez to zauwazylam. Facet dla plastiku bylby gotowy
        zrezygnowac z wszystkiego, nawet ze swoich dzieci...
    • Gość: a_n_d_z_i_a Re: mam dośc facetów IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 25.11.03, 15:07
      Dziewczyny nie martwcie sie.Wychodzi na to ze ,,nasi" chlopcy nie maja gustu,
      ale na szczescie na nich swiat sie nie konczy.SA inni ktorzy docenia nasz
      urode;))))Pozdrawiam
      • Gość: Kwiatuszek Re: mam dośc facetów IP: *.euron.pl / *.euron.pl 25.11.03, 15:58
        OOOO tak...zwłaszcza Włosi uwielbiaja Polki i typowa dla nich urode<sama tego
        doswiadczyła>...a i oni sa nawet nawet;]]]..Dziewczyny ruszamy tam gdzie Nas
        chca...zobaczymy wtedy co zrobią nasi chłopcy :)))..POZDROWIONKA KWIATUSZEK
        • evvusia Re: mam dośc facetów 25.11.03, 16:37
          Gość portalu: Kwiatuszek napisał(a):

> zobaczymy wtedy co zrobią nasi chłopcy :)))

Popelnia samobojstwo, gdy przy nich rano obudzi sie plastik bez tapety.
          • Gość: karla heheh IP: *.76.237.129.coditel.net 25.11.03, 17:22
            dobre to byłono to do boju kobiety:)głowy do góry pozdrawiam wszytstkie
          • justyn19 Re: mam dośc facetów 26.11.03, 16:33
            zgadza sie!!!:Djestem facetem...i sie zgadzam!!!babki do boju!!!!
            • evvusia Re: mam dośc facetów 26.11.03, 18:17
              A Tobie co sie stalo? Plastik sie juz zbudzil? :P
              • Gość: karla life in plastic is fantastic??? IP: *.76.237.129.coditel.net 26.11.03, 20:37
                dobre to bylo Ewa:)pozdrowka
    • kimmay Re: mam dośc facetów 26.11.03, 21:19
      heh karla trafila w sedno sprawy! mnie tez niesamowicie irytuje onet i ludzie
      podniecajacy sie zdjeciami aktoreczek i piosenkareczek! aha i nie zapomnijcie,
      ze najwazneijszym wydarzeniem sezonu jest powrot do formy (czyli do
      szczuplosci) cathriny zeta-jones.. czy ludzie (czyt.faceci) nie moga zrozumiec,
      ze kobieta po ciazy sie zmienia? i jak sie okazalo fanow przysparza jej nie
      aktorstwo tylko wyglad zew! PARANOJA!
      • Gość: karla swięta racja IP: *.76.237.129.coditel.net 26.11.03, 23:37
        ehh co za paranoja
        • thomas21cry Już pisałem ale chyba nie zauważyłyście!!!! 27.11.03, 16:33
          ale poniewaz rozmowa sie fajnie rozwineła wiec oto moja opinia:
          chcecie jechac tam gdzie was docenią ???
          Włochy ??? Niemcy?? Austria?? Hiszpania??
          Tam już sa Polki i bardzo je docenili płacom im 100 marek za noc:)))
          Ale dalej jazda do robot j...ne nieroby!!!!
          • kalia2010 Re: Już pisałem ale chyba nie zauważyłyście!!!! 27.11.03, 17:21
            kolejny wredyny samiec..... żal mi Ciebie kolego:/...Pozdrowionka Kalia
          • evvusia Re: Już pisałem ale chyba nie zauważyłyście!!!! 27.11.03, 21:55
            > Tam już sa Polki i bardzo je docenili płaca im 100 marek za noc:)))

To, ze tylko takie kobiety znasz za granica to Twoja prywatna sprawa...

My mowimy o kobietach naturalnie ladnych. Bez zadnych tapet i innego gowna. Ale
            jak to wytlumaczyc facetowi, ktory chce je wyslac za granice, aby pracowaly
            jako dziwki? Moze wlasnie o to chodzi, poniewaz wtedy wlasnie nie roznilyby sie
            od plastikowego idealu.

P.S. Marek juz dawno nie ma i byly w Niemczech. Teraz jest €uro!
            • thomas21cry hehhe ale prowakacja sie udała:)) 28.11.03, 09:05
              Serio to napisałem tą głupote w odpowiedzie na głupie posty jakie tutaj
              wypisujecie przecierz oczywiste jest że nawet jęsli kobieta ma stuczny ale
              ładny biust to jest łądna kogo to obchodzi ile panna miała operacji
              plastycznych jak wygląda super to jest super a co mam sie zachwycać brzydulami
              bo są naturalne sorry ale chyba same w to nie wierzycie ???
              Co innego że Polki faktycznie wiekszości są bardzo ładne i to naturalnie ładne
              ale jak jakiejś dziewczynie natura nie dała ale dał chirurg plastyczny
              to co już nie można sie nia zachwycać po to stuczne to byłaby hipokryzja!!!!
              • evvusia Re: hehhe ale prowakacja sie udała:)) 28.11.03, 12:15
                Glownie chodzilo mi o poprawianie siebie za pomoca tony makijazu, czyli o
                sztucznosc, ktora widac golym okiem.

Do operacji plastycznych nic nie mam. No chyba, ze jakas baba sobie powiekszy
                usta tak, ze jej pol twarzy zajmuja, to wtedy mozna by bylo porozmawiac... Albo
                silikony, przez ktore ledwo chodzi i one wygladaja raczej paskudnie niz
                ladnie...
    • Gość: karla kobietki IP: *.76.237.129.coditel.net 28.11.03, 14:19
      dzisiaj kolejny dzionek przed nami pamiętajcie nie dajmy się zwariować:)
      • evvusia Re: kobietki 28.11.03, 18:24
        Moze porozmawiamy o tych sztucznie umiesnionych wspanialych meskich cialkach?
        • thomas21cry Re: kobietki 01.12.03, 10:41
          Dlaczego stucznie?
          ja jestem naturalnie pięknie umiesniony!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka