Gość: trinity IP: *.acn.pl 21.12.03, 16:50 jak zapatrujecie się na ten rodzaj współżycia??zastanawia mnie czy tylko ja uważam,że tyłek służy do czegoś całkiem innego niż sex.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia Re: stosunek analny?? IP: *.acn.pl 21.12.03, 17:00 ja lubię brać w tyłek.Tak jest ciaśniej niz w inne dziury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: stosunek analny?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 17:35 jae tez lubie brac w tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: stosunek analny?? IP: *.acn.waw.pl 21.12.03, 18:20 Seks jak inny. Przyjemny, podniecający, tylko wymaga doświadczonego faceta. Potem się myjesz i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: stosunek analny?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.03, 20:55 jak najbardziej!!! ja na poczatku nie dawłam sie przekonać ale po pewnym czasie zaufałam i uległam namowom mojego misia. bałam sie i na początku bolał ale on zadbał o wszystko.. o moje rozluźnienie, poczucie miłości i bezpieczeństwa, a nie sam czysty sex. i to było najlepsze co mogłam zrobić. orgazm gigant. zrozumiałam że kocham i oddałam sie CAŁA. do dzis zawsze gdy mam miesiączke to jest najlepszy sposób na relaks... jak wkłada go w mój odbyt czuję się nieziemsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perł@ Re: stosunek analny?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.03, 01:04 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_lekarz Re: stosunek analny?? 26.12.03, 23:07 Dużo słyszałem od swoich pacjentek o stosunku analnym.Jest to kwestia gustu i upodoban.Odbytnica nie jest specjalnie przygotowana na penetracje.Mięsien zwieracz odbytu jest bardzo silnym miesniem.Jezeli zdecydujesz juz sie na stosunek analny uzyj specjalnego zelu nadajacego poslizg (dostepny w aptece bez recepty).Zmniejszy to tarcie i lekki bol zwiazany z przejsciem przez miesien.Nie radze tego typu wspolzycia poniewaz bardzo czesto po krotkim czasie powstaja żylaki odbytu(hemorojdy) sz bardzo bolesne i trudno je leczyc.Dochodzi wtedy do krwawienia z odbytu co napewno do przyjemnosci nie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_lekarz stosunek analny?? 26.12.03, 23:08 Dużo słyszałem od swoich pacjentek o stosunku analnym.Jest to kwestia gustu i upodoban.Odbytnica nie jest specjalnie przygotowana na penetracje.Mięsien zwieracz odbytu jest bardzo silnym miesniem.Jezeli zdecydujesz juz sie na stosunek analny uzyj specjalnego zelu nadajacego poslizg (dostepny w aptece bez recepty).Zmniejszy to tarcie i lekki bol zwiazany z przejsciem przez miesien.Nie radze tego typu wspolzycia poniewaz bardzo czesto po krotkim czasie powstaja żylaki odbytu(hemorojdy) sz bardzo bolesne i trudno je leczyc.Dochodzi wtedy do krwawienia z odbytu co napewno do przyjemnosci nie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: stosunek analny?? IP: *.4web.pl 27.12.03, 11:44 wreszcie ktoś mądrze i fachowo potraktował temat Odpowiedz Link Zgłoś