Dodaj do ulubionych

jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet???????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 17:16
Nie wiem czy wy to widzicie i nie wiem jakie są wasze gusta ale musze
powiedziec ze mało jest facetów którzy ubierają sie tak ja ja lubie
tzz.wytarte dzinsy, lekko spuszczone z tyłeczka, fajna bluzka bawełniana
(najlepiej jedna na druga) i wumie to mi wystarczy....i nie zapominajmy o
zmysłowych perfumach;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gwiazdka Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 17:40
      wlasnie moj MIS sie tak ubiera :)
      • Gość: Zula Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 18:22
        ja lubie taki skate'owki styl, czyli: najwazniejsze szerokie i dlugie spodnie,
        nienawidze jak facet chodzi w opietych portkach, jakas fajna raczej luzna
        bluza noszona najlepiej na bialy podkoszulek nie cierpie opietych sweterkow,
        no i najwazniejsze: biale buty. Pozdro dla wszystkich dobrze ubranych
        chlopakow;)
      • Gość: misiu Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 18:59
        to było bardzo głębokie Rybciu!!!!
        • Gość: Karolina17 Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.gryfow.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 22:27
          nie nawidzę skejtów i ich ubrań właśnie. Na dodatek wielu z nich nie potrafi
          chodzić w takich szerkich spodniach i wyrzuca nogi na bok...Jakie to
          obrzydliwe. Lubię białe koszule z krawatem, ogólnie elegancję. Ale codziennie
          tego nie mogę wymagać. Nienawidzę skejtów i ich
          butów...okropne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: misiu Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 19:01
        sorki, nie Rybciu - Gwiazdeczko!!
    • Gość: Kola Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 10:53
      A moim zdaniem facet z opuszczonymi spodniami wygląda jakby zesrał się w
      gacie!!!! Nie widze w tym nic sezownego. Facet powinien nosić spodnie na tyłku
      (nie w kolanach), białe adidaski powinien zastąpić skórzanymi brązowymi albo
      czarnymi bucikami, a do tego jakiś fajny sweterek. Fajnie wyglądają też faceci w
      skórzanych kurtkach!!! Pozdro.
      • gaziarz Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? 26.12.03, 15:38
        dzieki Kola, bo sie juz zaczynalem zalamywac
      • Gość: m Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 19:05
        widzę, że rajcują cię faceci typu skóra, fura i komóra! może jeszcze jestem
        piękny i mam wspaniałe mięśnie (opalone do granic nieprzyzwoitości ;-) )
    • Gość: Darkman ty chyba jakiegos kloszarda opisalas :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 14:48
      :)))
    • Gość: wielki dzihad Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.acn.pl 26.12.03, 18:23
      fajnie ubrany facet dobrze sie czuje w tym co nosi .bez pozy.allah!!!
      • Gość: gina Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.one.pl / 212.160.232.* 27.12.03, 12:02
        Wg mnie: bluza, normalne jeansy (tj. nie zadne z krokiem w kolanach, ani nie
        zbytnio obciskające tyłeczek :) ), adaśki i jest mniammmmmm :D
        • Gość: m Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 19:07
          smacznego!!!
    • Gość: AANIA Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: 62.233.144.* 27.12.03, 13:56
      LUŻNE SPODENKI, TAKA SAMA BLUZA, FAJNE ADIDASIKI, ZADBANE WŁOSY, NO I
      OCZYWIŚCIE ZAPACH JEST WAŻNY ; SPORTOWO; POZDRO ;] ;] ;]
      • Gość: m Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 19:10
        a ja wolę obcisłe spodenki, taką samą bluzę, fajne tramposzki, włosy czesane
        wiatrem, no i oczywiście swojski zapach rodem z siłowni, POZDRo, och, ach!
    • Gość: ciapek Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 17:48
      Jezu Chryste, z tego, co tu piszecie wynika, że atrybutem dobrze ubranego
      faceta są białe adidaski i bluza... Masakra.
    • pimpus_sadelko o rany 27.12.03, 18:38
      widzę że lubicie samców z pośredniego etapu ewolucji: już nie dresiarz (jeansy)
      ale ciągle jeszcze nie człowiek (adasie - mniam, buehehe).
      no ale te dżinsy to chyba koniecznie od bigstara muszą być?
      phyhyhyhyhy.
      oj dziewczynki, jesteście jak stado lemingów. wyglądacie pewnie też z grubsza
      tak samo.
      • Gość: Zulka Re: o rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 18:53
        sa rozne style choc obserwujac chlopakow w polsce odnosi sie inne wrazenie.
        wiekszosc lata w szaro-burych kurtkach, czarnych traperkach i jakichs tam
        ciemnych porcietach - nawet nie chce wiedziec co pod spodem.
        biale buty to wcale nie musza byc adidaski, tylko dobre skorzane obuwie na
        codzien a nie do biegania.
        Podobaja mi sie chlopacy ubrani tak jak wyzej opisalam bo w ich stroju jest
        wiecej koloru, fantazji, lekkosci. oczywiscie nie jest to stroj na kazda
        okazje.
        Mi sie podoba taki styl skate'owski, jesli wy macie z tym jakich problem,
        wasza sprawa. nikt wam nie kaze sie tak ubierac wiec nie rozumiem skad tyle
        zlosci w wypowiedziach chlopakow na ten temat? pozdrawiam
        • Gość: ciapek Re: o rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 19:31
          Mmmmm, biale skórzane butki na zime... To pewnie kowbojki? Białe buty to jest
          straszna bryndza! Ale w pytaniu faktycznie nie było słowa o dobrym guście,
          tylko o "jak wygląda fajnie wg. was". A wg. kogoś "fajnie" to może być nawet w
          satynowej koszuli...
          • Gość: Zulka Re: o rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 22:28
            sluchaj Ciapek, nie wiem czy wiesz ale o gustach sie nie dyskutuje. swoja
            droga ciekawa jestem jak Ty sie ubierasz, no ale jak jestes po trzydziesze to
            rzeczywiscie taki styl Ci nie pasuje.
            apropos bialych butow to np firma xoxo ma w ofercie takie ktore nie sa obuwiem
            do uprawiania sportu, wygladaja spox i mozna w nich chodzic w zime.
    • kochana18 Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? 28.12.03, 00:17
      ja lubie jak mężczyzna sie ubiera tak jak moj facet: spodnie, najlepiej
      dzinsy, (bron boze nie wiszące i latajace dookoła nogi sztruksy), mogą byc
      wytartem bo to taki8e fajne :p, buty zwykłe, czarne, do tego jakis fajowski
      sweterek, albo np golf, i najwazniejsze w całym ubraniu, jest zapach Calvina
      Claine'a. wtedy wszystko jest juz na miejscu, nie przepadam za skejtami, bo
      mam wrazenie ze spodniami chcą nadrobić ubytek w majtusiach, ale nie
      przeszkadzają mi, znam wielu skejtów i wcale nie skreslam ich ze względu na
      styl ubiuerania sie, a tym bardziej nie potepiam dziewczyn ktory oni sie
      podobają, nie wolno potepiac czyjegos gustu, i osoby, ktorej podoba sie co
      innego niz nam, bo ktos kiedys nas potepi, i bedziemy czuc sie z tym bardzo
      zle , pozdrowionka for all :)
      • Gość: Kama Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: 80.50.20.* 28.12.03, 11:01
        a ja tam lubie jak ubieraja sie moi kumple...i nie sa to adidaski (bo z tego
        juz chyba wyrosli)ale skorzane buty w modnym fasonie,czasne spodnie - na co
        dzien oczywiscie nie takie z "kancikiem" do tego sweterek(najczesciej czarny
        lub grafitowy)i skora. Moje misie maja czarne wloski wiec wyglada to
        slicznie.Do tego odpowiednie perfumy - ja proponuje Chanel 5lub Hugo Boss'a.
        hhhhhhmmmmm. Polecam :)
        • Gość: Zulka Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 11:47
          w pytaniu jest "fajnie" a nie "dobrze", a o juz inna bajka
      • Gość: m Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 19:15
        chcą nadrobić ubytek w majtusiach, podoba mi się!!!
    • Gość: Ola Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.acn.waw.pl 28.12.03, 18:12
      Nie wiem czy ja się po prostu starzeje, ale nie kręcą mnie faceci w dzinsach,
      luźnych portkach z krokiem w kolanach itp itd
      Chyba juz wolę takich w koszuli, garniturku i pod krawacikiem. Jak sobie
      pomyśle , że go mogę wziąć za ten krawacik i przyciągnąć do siebie...
      MMMMrrrruuu
      • Gość: KASIUNIA Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.mie5.1000lecie.pl 29.12.03, 22:54
        Nie wiem ile masz lat ale ja mam tylko 21 (więc chyba nie jestem taka stara),a
        w pełni się z Tobą zgadzam!!!
    • r.richelieu Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? 29.12.03, 01:52
      mnie zaś kręcą na wszystkie strony chopy w kufajkach, walonkach i berecikach z
      antenką
      vov
      acha, perfumy, najlepszy jest zapach naturalny, świeżo spoconej pachy
    • Gość: lula Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: 213.25.22.* 29.12.03, 17:40
      mi sie bardzo podobaja dzwony, jeszcze jak sa tak fajnie lekko dopasowane.......
    • nitkakitka Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? 29.12.03, 21:38
      mó pysio najfajnie wygląda bez ubrania... :) :)
    • Gość: Triss Merigold Dresy górą IP: *.acn.waw.pl 29.12.03, 21:42
      Te wszystkie jeansy, kurteczki skórzane i adaśki to atrybuty przeciętnego
      złodzieja samochodów, który już zrozumiał, że dres nie jest ubiorem wyjściowym.
      Hłe hłe gdzie Wy dziewczynki chodzicie? Do zawodówek?
      • Gość: KASIUNIA Re: Dresy górą IP: *.mie5.1000lecie.pl 29.12.03, 22:52
        Nie jestem pewna Twojej płci ale w pełni Cię popieram!!!Czytając te opinie też
        się zastanawiałam jaką szkołę skończyły te panienki i ile mają lat?!
      • Gość: gy Re: Dresy górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 23:47
        facet w jeansach albo skorzanej kurtce to zlodziej samochodów ?? dobrze
        wiedziec.

a adasie to calkiem dobre obuwie SPORTOWE ;)

pozdrawiam.
        • Gość: Triss Merigold Re: Dresy górą IP: *.acn.waw.pl 29.12.03, 23:53
          Zależy jaka ta kurtka skórzana, dresiarze noszą dość specyficzne - czarne,
          krótkie, trochę podobne do tych jakie kiedyś nosili taksówkarze. Adidasy owszem
          to obuwie sportowe i należy je nosić w siłowni, do biegania po parku i innych
          zajęć sportowych a nie po ulicy. Zestaw skóra, adasie, żel na czarnych
          włoskach, jeansy lub spodnie w kancik i sweterek w serek to galowy strój
          drecha. Mam niedaleko dresiarską dyskotekę i pełen przegląd najnowszej
          dresiarskiej mody.
          • Gość: Ola Re: Dresy górą IP: *.acn.waw.pl 30.12.03, 09:35
            Współczuję, ale z drugiej strony czasami warto wiedzieć co w trawie piszczy.
            A tak swoją drogą, sama często chodze w adasiach, i to nie do celów
            sportowych, tylko tak po prostu - sa b wygodne. Z tym że, ja akurat mam czarne
            i z b starej kolekcji
          • Gość: gy Re: Dresy górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 15:06
            ach no tak, połączenie skóry i adasiów to juz nienajtrafniejsza kombinacja ;)
          • Gość: potejto Re: Dresy górą IP: *.crowley.pl 05.01.04, 15:04
            > Adidasy owszem to obuwie sportowe i należy je nosić w siłowni, do biegania po
            > parku i innych
            > zajęć sportowych a nie po ulicy.

Adidasy - buty sportowe firmy Adidas.
            Denerwujące jest mówienie na obuwie sportowe adidasy. To tak jakby na każdy
            samochód mówic Mercedes albo na wszystkie spodnie Big Star.
            • Gość: gy Re: Dresy górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 17:28
              o ile dobrze zrozumialam, koleżance chodzilo wlasnie o Adasie - takie z trzema
              paskami.
    • Gość: (s)nail Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 18:35
      Jak zacząłem czytać ten wątek, to się załamałem. Lepiej idźcie dziewczynki odrabiać lekcje :-P
      • Gość: AniaWarszawa Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.acn.pl 04.01.04, 19:10
        Kiedy byłam w październiku w Kopenhadze widziałam wielu naprawdę fajnie
        ubranych facetów.Taki skandynawski styl.Eleganccy,ale na swój sposób,z pewną
        dozą ekstrawagancji ale nie przesadnej,kiczowatej i w nadmiarze-a z klasą.Poza
        tym oni potrafili nosić te ubrania.Nie chodzili zgarbieni,z posępnymi minami
        ale zawsze wyprostowani i uśmiechnięci.To miało bardzo duży wpływ na to,że
        zwracali moją uwagę.Wyglądali naprawdę świetnie,a poza tym byli zadbani.Nie do
        przesady,ale widać było pewną staranność.A u nas jakakolwiek dbałość o siebie
        budzi skojarzenia z homoseksualistami.Szkoda,bo mi się bardzo podobają zadbani
        faceci.Więc męża poszukam chyba na północy :-)
        • Gość: Hustla! Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.lublin.mm.pl 04.01.04, 19:20
          ..nie ma to jak ubior a la real nygga.. Yo! mnie np. kreca czarne dupy .buehehe
    • envi Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? 04.01.04, 22:51
      moj facet najfajniej wygladal w mnisim habicie z wielgachnym kapturem,ale na co dzien nie kaze mu tak latac:)ogolnie lubie u facetow dlugie zadbane wlosy,ciuchy bron boze sportowe!jakies fajne dziny do tego elegancka koszula,wypuszczona,czerwona,i buty...faceci nie maja zbyt duzego wyboru-albo adidasy albo jakies pedalskie g...,kiedys b.podobalymi się Martensy,ale teraz cos elegantszego.tylko co?i latem rzecz jasna sandały,na bosą stopę,bez skarpetek!
      perfumy sa wazne,musi to byc jakis meski zapach-Mania armaniego?cos hugo bossa?ok!!!!!!!!
      i strasznie lubie nieogolonych facetow.takich z 3dniowym zarostem,mrau.
      • Gość: (s)nail Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:45
        ja taki akurat mam 8-)
        • Gość: (s)nail Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:46
          ...zarost :-)
        • Gość: ciapek Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:47
          He he, no to już jestes fajnie przyodziany (s)nail, nie musisz zakładać nic
          wiecej...
    • Gość: Stokrotka Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 14:24
      Mam dwa typy garniak od swieta i dzinsy i ladn sweterek na codzien i koles
      wedlug mnie jest super.
      • Gość: termatr Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 19:27
        wiecie co jak zaczęłam ten wątek to pomysałam sobie że może jeszez sa osoby
        którym podoba sie to co ja....
        ale z tego co widze to chyba sie duzo róznimy...
        mam nadzieje ze panowie(bo niektórzy na pewno, tylko szkoda ze tak niewiele)
        beda sie kiedys ubierac tak jak ja lubie.....bo niektóre te wypowiedzi powiem
        szczezrze mnie...........zdołowały!!!!!!!!!!!
        pomijajac juz te białe adidaski+skóra no ale w końcu ja waspytaałm o wasze z
        danie......
        porazka prosze państwa, porażka!!!!!!!!!!!!!!
        • mala_cholera Re: jak wg. was wyglada fajnie ubrany facet?????? 08.01.04, 20:10
          Mnie kręci sposób w jaki ubiera się eksbasista grupy VADER- Shambo lub coś w
          tym stylu.
          Z góry odpowiadam, że nie chodzi mi o strój służbowy, a o ten nazwijmy to
          codzienny.
          Niestety nie mam na kompie żadnej fotki, a szkoda bo opisać nie sposób.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka