ele.ktra 29.12.10, 11:24 nową ofertę na administrowanie firma ,,LUXA" z Wołomiona czy coś o niej wiecie? i czy godna jest zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajnik5 Re: Dostałam... 29.12.10, 18:35 ele.ktra napisała: >firma ,,LUXA" z Wołomiona > czy coś o niej wiecie? i czy godna jest zaufania? Wiem o niej wszystko. Jest godna zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
owner_wm Re: Dostałam... 29.12.10, 18:47 czajnik5 napisał: > Wiem o niej wszystko. Jest godna zaufania. Masz przyjaciół w Wołominie?! Odpowiedz Link Zgłoś
ele.ktra Re: Dostałam... 29.12.10, 20:03 > Masz przyjaciół w Wołominie?! Może i mam > > Wiem o niej wszystko. no to coś napisz jak wiesz wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Dostałam... 29.12.10, 23:10 owner_wm napisał: > Masz przyjaciół w Wołominie?! : ) Oczywiście, że nie mam przyjaciół w Wołominie. Mało tego, nie znam nikogo z Wołomina. Ba, nie znam nikogo, kto znałby kogokolwiek z Wołomina. Ot, taki żart dla pokazania, ile są warte odpowiedzi na tego rodzaju pytania o zarządców z Wołomina, tudzież autopytania i autosondaże zarządcy Tomasza Grenia i jemu podobnych. : ) Odpowiedz Link Zgłoś