zmka 05.06.12, 22:07 Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego oprogramowania? Planuje jakiś zakup w najbliższym czasie i chciałabym wiedzieć, czy są jakieś haczyki związane z jego korzystną ceną.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaznwroclaw Re: IKKI SOFT 06.06.12, 13:48 zmka napisał(a): > Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego oprogramowania? > Planuje jakiś zakup w najbliższym czasie i chciałabym wiedzieć, czy są jakieś h > aczyki związane z jego korzystną ceną.... Witam, w poprzedniej firmie w której pracowałam mieliśmy ten system. Radzę nie brać tej firmy pod uwagę. Lepiej firmę, która ma staż i ludzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
zmka Re: IKKI SOFT 07.06.12, 13:56 Chciałabym wiedzieć coś więcej. Dochodziły mnie słuchy, że w tym programie ciężko dokonać jakichkolwiek zmian, ale czy ktoś mógłby powiedzieć mi coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
miro.mix Re: IKKI SOFT 07.06.12, 20:34 Jak ci radzą żeby nie rac bo jest słaba obsługa bieżąca to szukaj innego który nie wycycka ciebie z kasy. Polecam Welesa3fk. Pomoc przez internet przez 16 godzin na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
zmka Re: IKKI SOFT 09.06.12, 13:18 A czy z tego Welesa istnieje możliwość przeniesienia danych np. do Excela? Na stronie jest mowa o jakiejś opłacie instalacyjnej. Czy ona jest wliczona w cenę programu? Odpowiedz Link Zgłoś