grudziadz 25.05.05, 12:16 znacie DOBRE WYPRÓBOWANE programy ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrozik.jarek Re: program dla wspólnot 25.05.05, 21:20 grudziadz napisała: > znacie DOBRE WYPRÓBOWANE programy ???? Chyba jeszcze takich nie ma. Rynek czeka... Mrozik Odpowiedz Link Zgłoś
annah7 Re: program dla wspólnot 26.05.05, 01:39 Polecam, wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=17558962&a=17676116&wv.x=2 oraz program SŁONie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik.jarek Re: program dla wspólnot 26.05.05, 08:13 Prosze o odpowiedź: Na jakich zasadach i za ile licencjobiorca programu korzysta z pomocy technicznej. Pzdr Mrozik Odpowiedz Link Zgłoś
annah7 Re: program dla wspólnot 26.05.05, 19:46 To pytanie proszę skierować bezpośrednio do producenta oprogramowania. Zasady i odpłatność zależą od indywidualnych potrzeb licencjobiorcy. Ja z pomocy producenta, korzystałam...niewiele, mogę stwierdzić, że grzecznościowo. Jakoś tak się złożyło, że nie miałam większych problemów, ani z wdrożeniem programu, ani z nowymi potrzebami, a te ( jeżeli zaistniały ) zawsze były uzupełniane przez producenta oprogramoania błyskawicznie, na zasadach odpłatości wynikających z cennika znajdującego się na www.mieszczanin.com.pl annah7 Odpowiedz Link Zgłoś
annah7 Re: program dla wspólnot_SŁONIe 26.05.05, 19:52 Oczywiście, miałam na myśli SŁONie:-) Pozdrawiam, annah7 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztog Re: program dla wspólnot 26.05.05, 15:03 Znane mi(3) adresy stron www producentów oprogramowania dla Zarzdców Nieruchomosci - alfabetycznie :-]. www.adcom.pl www.ait.com.pl www.api-link.com.pl www.athenasoft.pl www.bazan.com.pl www.bewa.waw.pl www.granit-software.pl www.ikki-soft.com www.info.strefa.pl www.infra.pl www.mieszczanin.com.pl www.perseus.pl www.probit.wroc.pl www.republika.pl/pprygor/sarcz.html www.sacer.com.pl www.sbit.com.pl www.softhard.com.pl www.thb.com.pl www.trio.top.pl www.unisoft.com.pl www.weles2fk.com www.wspolnota2000.com.pl Zycze powodzenia. KG Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegowa1 Re: program dla wspólnot 26.05.05, 17:42 Cennik, rzeczywiście jest imponujący,z przymrużeniem oka ;-)) www.thb.com.pl www.thb.com.pl/cennik.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztog Re: program dla wspólnot 26.05.05, 21:23 Ta strona jest, niestety, od kilku lat nieaktualizowana. Przepraszam. /Trwaja prace projektowo-programistyczne nad nowa wersja. :-]/ Aktualnie ceny na opisane tam produkty sa cenami netto i sa wyzsze o ok. 10%. Oferujemy równiez inne systemy informatyczne: THB Zarzadca czy THB Administrator. Ceny na te produkty ksztaltuja sie - srednio liczac - na poziomie 100zl za obslugiwana przez np. THB Zarzadca Wspolnote Mieszkaniowa. Cennik dla THB Zarzadca zaczyna sie od wersji dla 30 Wspolnot/Budynkow a konczy powyzej 2 000. Najmniejszym uzytkownikiem jest pojedyncza wspolnota /kilkubudynkowa/ a najwiekszym Zarzadca komunalny obslugujacy ok.1500 budynkow w tym ok. 800 wspolnot. Odpowiedz Link Zgłoś
markassos Re: program dla wspólnot 13.09.05, 16:37 Polecam www.bazan.com.pl Jest naprawde dobry i po przystepnej cenie - a ma absolutnie wszystko. I uzywa go jak widac z mapki na stronie sporo ludzi. Dostajesz od razu dwa pakiety czynsze i FK. Bardzo dobre wsparcie. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś