kikibobo 14.12.05, 16:37 Czy wydawane jest jeszcze czasopismo " Wspólnota Mieszkaniowa"? Prosiłabym o o podanie warunków prenumeraty. A jakie inne czasopisma w temacie wspólnot Państwo czytacie?. Z`góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annawik Re: czasopisma 14.12.05, 19:39 Ja czytam MiW - Ale w sumie 50 % treści to są reklamy Zarzadców, firm remontujących, artykuły sponsorowane itp... nie wiem czy jest sens prenumerować...ja się w każdym badź razie zastanawiam... Prosze o nie palenie mnie na stosie za delikatne krytyczne słowo w stosunku do gazety P.Kalinowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: czasopisma 14.12.05, 21:53 Jest wydawane ale tylko mozna je dostać w prenumeracie. Zamawianie na rok 2005 było w MUNICIPIUM SA ul. Smolec 22 00-410 Warszawa Tel. 022/ 625 23 32 fax. 022/ 629-29- 33 e-mail: handlowy@municipium.com.pl ale to przydałoby sie sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: czasopisma 14.12.05, 22:00 Tu masz link gdzie możesz złożyć zamówienie www.municipium.com.pl/index.php?71 Odpowiedz Link Zgłoś
seew Re: czasopisma 16.12.05, 14:21 a co sądzicie o czasopismach branżowych na rynku? jakieś uwagi, może ranking? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: czasopisma 17.12.05, 09:20 Szkoda pieniędzię . Tam są lokalne standardy nagłaśniane nie maja wspolnego wiele ze wspólnotami a na dodatek chcą narzuciś struktury spóldzieni mieszkaniowych (Rady Nadzorcze, Statuty , wpisowe do WM , składki członkowskie, i wiele jeszcze takich michałków ) Kto ma kase to wydaje , drukuje , swoje przemyślenia wciskajac ze toak należy robić. Nie dwóch takich samych wspólnot i nie ma zasad oraz szczegółowego prawa w nich obowiazujacych , choć dweiant Serafin666 ma odrębne zdanie. Grunt to mieszać ludzim w głowach, a sądy ...bedą miały duuuuuuuuużo pracy. Odpowiedz Link Zgłoś