kosiarzy 24.03.10, 22:41 Na ulicy Urodzajnej w Wilanowie grasuja niebezpieczne amstafy bez kaganca i obrozy puszczone wolno na ulice.W dniu dzisiejszym ODGRYZLY LAPE NASZEMU PSU RASY HUSKY !!!! Pies bardzo cierpi i bedzie mial amputowana lape!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: Uwaga!! 25.03.10, 05:04 Jesli to prawda, to straszne i bardzo wspolczuje. a co na to straz miejska? czy nikt z wladz tych psow nie zlapal do schroniska, a ze takie agresywne - nie uspil? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Uwaga!! 26.03.10, 08:31 Straż miejska ma to "gdzieś", bo jak nie ma właściciela to nie ma komu wystawić mandatu, a jak nie ma komu wystawić mandatu, to nie opłaca się ruszać dupska.:P Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Uwaga!! 26.03.10, 20:56 Straż miejska ma to "gdzieś", bo jak nie ma właściciela to nie ma komu wystawić mandatu, a jak nie ma komu wystawić mandatu, to nie opłaca się ruszać dupska.:P no to co z tego, ale niebezpieczne psy nadal biegaja, i moga w koncy pogryzc np dziecko. i dopiero wtedy ktos ruszy dupsko, co ? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Uwaga!! 28.03.10, 19:37 Niech sobie biegają. Jak pogryzą, to szmatławce znów będą miały temat, o to przecież chodzi. Przecież nie można stale tylko o psich kupach, sepsie i świńskiej grypie. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Uwaga!! 25.03.10, 14:25 kosiarzy napisała: > W dniu dzisiejszym > ODGRYZLY LAPE NASZEMU PSU RASY HUSKY !!!! Pies bardzo cierpi i > bedzie mial amputowana lape!! jak tto amputowana? przeciez odgryziona Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Uwaga!! 29.03.10, 20:30 Współczuję. A jak zobaczyłam dupo-gwiazdy tego forum ontariana i alberta.flesza to rzygnęłam, jak mnożna tolerować tych pajaców, których wypowiedzi są denne, złośliwe i wredne, a z pewności nie merytoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Uwaga!! 29.03.10, 22:29 no. z kolei autor sie nie pojawil mozna wiec smialo podejrzewac ze byl to tylko troll. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
sabinia2 Re: Uwaga!! 29.03.10, 23:31 kirke18 napisała: > Współczuję. A jak zobaczyłam dupo-gwiazdy tego forum ontariana i alberta.flesza > to rzygnęłam, jak mnożna tolerować tych pajaców, których wypowiedzi są denne, > złośliwe i wredne, a z pewności nie merytoryczne. A co to za rynsztok? Kliknęłam na kosz, ale właściwie to powinno zostać, żeby każdy mógł zobaczyć jakim brakiem kultury popisała się kirke18. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Uwaga!! 31.03.10, 02:54 akim brakiem kultury popisała się kirke18. Ona (kirke18) ma 100% racji, i napisala swieta prawde z najwyzsza kultura w porownaniu z ukrytym chamstwem tych dwoch "panow". Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Uwaga!! 31.03.10, 07:41 minniemouse napisała: > Ona (kirke18) ma 100% racji, i napisala swieta prawde z najwyzsza kultura w > porownaniu z ukrytym chamstwem tych dwoch "panow". > > Minnie "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". To Twoje prywatne zdanie, masz prawo je mieć.:P Odpowiedz Link Zgłoś
sabinia2 Re: Uwaga!! 31.03.10, 08:12 minniemouse napisała: > akim brakiem kultury popisała się kirke18. > > Ona (kirke18) ma 100% racji, i napisala swieta prawde z najwyzsza kultura w > porownaniu z ukrytym chamstwem tych dwoch "panow" > > Minnie Mini, masz dziwne pojęcie kultury. Wpis kirke jest wulgarny i na pewno nie merytoryczny, a to zarzuca innym. Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Uwaga!! 31.03.10, 09:38 Te paniusie produkują się tu od dawna i nieraz dały dowód baaaardzo wysokiej kultury oraz postaw moralnych. Jeśli o mnie chodzi, pytań nie mam a ich bluzgi spływają po mnie jak przysłowiowa woda po przysłowiowej kaczce.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: sabinia 31.03.10, 13:30 Pani starsza uważa, że jak wykropkuje "sranie" to stanie się merytoryczna i kulturalna :D Pani zwróci uwagę, że ,jak przyznał jeden z moich ulubieńców, grasuję tu od lat i mam swoje zdanie wyrobione, a Pani wpis cóż wniósł do "merytoryki" tematu niebezpiecznych psów? Klikanie na kosz jest po to, aby uniknąć zbędnych dyskusji i komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: sabinia 01.04.10, 14:51 kirke18 napisała: > Pani zwróci uwagę, że ,jak przyznał > jeden z moich ulubieńców, grasuję tu od lat i mam swoje zdanie > wyrobione, Jeśli pańcia ma na myśli mnie, to sobie wypraszam. Pierwsza część zdania jeszcze mniej więcej odpowiada prawdzie, druga natomiast jest chamską, ordynarną manipulacją. Nic takiego nie napisałem. Takie wkładanie w cudze usta własnych interpretacji i urojeń jest bardzo charakterystyczne dla osobowości pewnego typu.:P Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: sabinia 01.04.10, 17:01 albert.flasz1 napisał: > Takie wkładanie w cudze usta własnych interpretacji i urojeń jest > bardzo charakterystyczne dla osobowości pewnego typu.:P a ja dodam, ze dziwadla tego typu mogom mnie w bombel cmoknonc Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: sabinia 02.04.10, 08:44 Hehe! Też, ale może jednak trochę współczucia dla "normalnych inaczej"...:) www.edukacja.edux.pl/p-1657-osobowosc-i-zaburzenia-osobowosci.php Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: sabinia 02.04.10, 23:39 no ja staram sie wykrzesac dla was choc troche wspolczucia ale jakos nie moge... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś