toch35 04.03.04, 12:05 Chciałam zapytać szanownych lekarzy dlaczego nie odpowiadają na moje pytanie.Jeżeli zadałam pytanie należy mi się odpowiedz.Proszę o jaką kolwiek odpowiedz z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadana Re: Gołębie 04.03.04, 12:13 A gdzie jest napisane, że Ci się należy odpowiedź????? Już ktoś odpowiedział na Twoje pytanie, to dlaczego nie skorzystasz z tamtych rad? Twoje pytanie nie jest niecierpiące zwłoki, a lekarze mają swoje zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadana Re: Gołębie 04.03.04, 12:15 ktos już odpowiedział: neti87 26.02.2004 09:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując A czy innym to nie przeszkadza???? Czy nie może Pani jakoś wspólnie z sąsiadami zająć się tą sprawą? Myślę, że trzeba do gminy napisać, bo oni wolą pisemne prośby niż ustne. Może Pani znajdzie jakichś obrońców zwierząt w swojej gminie lub dzielnicy bądź w mieście. W skrajnym przypadku może pani zainteresować tym tematem lokalną prasę. Oni też są w stanie pomóc nagłaśnijąc sprawę. Wtedy ktoś poczuje się za to odpowiedzialny albo zotanie do tej odpowiedzialności i zmuszony. Odpowiedz Link Zgłoś