Dodaj do ulubionych

chit chat cat:)

30.03.05, 18:34
he he:) nie wiem czy to ze względu na wiosne - ale moj kote sie bardzo
rozgadal!!! chodzi i ciagle cos tam pomrukuje. Mąż ja rozpuszcza, uważając że
gawędzi bo jest glodna - ale ona tak od switu do nocy. A jak chwile dluzej
zostanie w domu to juz wogole nie daje spokoju!!!
Obserwuj wątek
    • comma Re: chit chat cat:) 30.03.05, 19:43
      a moja suka zrobila sie straszliwie przytulasta, non stop lepetyne do glaskania
      podtyka, lapa zaczepia i nic tylko sie miziac. Tez sie zastanawiam, czy to nie
      jakies wiosenne fluidy. Co sie porobilo z moja zdystansowana pekinka? :-)))
      • pierozek_monika Re: chit chat cat:) 30.03.05, 22:27
        zrób jej reinstalkę :))))
        • comma Re: chit chat cat:) 31.03.05, 14:24
          Ale kto i komu? :D
          • pierozek_monika Re: chit chat cat:) 31.03.05, 14:52
            Ty Kropce :P
            • comma Re: chit chat cat:) 31.03.05, 15:57
              Moją ukochaną córeńkę reinstalować?!?! Tyż mi pomysł :-( Reinstaluję to se
              kotka Tamagotchi, właśnie znalazłam breloczek z rozładowaną baterią i syn się
              mnie pyta, co to jest. No to mu reinstaluję i będzie się bawił. Buhahaha!!!
              • pierozek_monika Re: chit chat cat:) 31.03.05, 16:15
                ale ja żartowałam :-(
                • comma Re: chit chat cat:) 31.03.05, 16:58
                  No przeca wiem :-)
            • comma A Wasze koty/psy nie poczuły wiosny????????/nt 31.03.05, 15:57

• siberia Re: A Wasze koty/psy nie poczuły wiosny????????/n 31.03.05, 19:35
                O taak! Moja Kiciołka od kilku dni miauczy pod drzwiami żeby ją wypuścić na
                klatkę. Dzisiaj jak wróciłam do domu, wykorzystała chwilę i uciekła. Pobiegła
                jak zwykle do ulubionych kwiatów (sąsiadki), bardzo głośno zaznaczała swoją
                obecność, zaczęła się leniwie przeciągać...
                Jeszcze jakiś czas temu bała się klatki mimo że ją kusiła. Jakaś taka odważna
                się stała na wiosnę....
              • siberia Re: A Wasze koty/psy nie poczuły wiosny????????/n 31.03.05, 19:38
                Myślę że z chęcią poznałaby jakiegoś pzrystojniaka.
                A dodam jeszcze że jest to kotka sterylizowana i myślałam że "takie rzeczy" jej
                już nie będą chodziły po głowie. ;-))))
                • comma To ciekawe, co piszesz, bo mój znajomy 31.03.05, 20:38
                  Opowiadał mi wczoraj, że jego sterylizowana kotka też zachowuje się tak, jakby
                  miała ruję - konkretnie "śpiewa". Nawet go pytałam, czy nie jest pewny, że to
                  raczej jakiś adorator nieświadom, że "no sex" koncertuje mu pod oknami. :-)
              • pierozek_monika Oznaka wiosny :) 01.04.05, 08:01
                Dla mojego Pinusia zima minęła, a niechybną oznaką wiosny jest konieczność
                codziennego wyczesywania i odkurzania całego mieszkania.
                Przedwczoraj przyszedł do nas sąsiad i powiedział, że bardzo mu się podoba
                sierść naszego psa.
                - możemy Ci dać jej z dwie reklamówki, jak Ci się podoba :) - zadeklarował po
                sąsiedzku mąż ;)
    • narysuj.mi.baranka Re: chit chat cat:) 06.04.05, 19:46
      Moje gadaja caly rok, na okraglo :))))
    • izunia.m Re: chit chat cat:) 11.04.05, 14:25
      a Delta też "gada"
      nie wiem czy to datego że dorasta - tak, ma już 12 m-cy, czy przez wiosnę, ale
      cudnie to wygląda kiedy coć tłumaczy własnej łapie, wzdycha z mruknięciem i
      gotuje jej się w gardziołku na widok gołębi na balkonie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka