mija06 14.07.13, 11:36 Proszę o hodowle godne polecenia - szukam pupilka na długie lata! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 14.07.13, 13:05 Czy to ma jakieś znaczenie? Pies ci potrzebny, czy bibelot żeby sąsiedzi zazdrościli? Odpowiedz Link Zgłoś
mija06 Re: Hodowla Bokserów 14.07.13, 21:28 DUŻE ZNACZENIE, chcę psa zdrowego a przede wszystkim zrównoważonego... Wydaje mi się że ty masz kompleksy... Jeżeli nie masz nic rzeczowego do dodania, po prostu się nie odzywaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 14.07.13, 22:08 Jak chcesz psa zdrowego, to kup sobie kundla a nie boksera a zrównoważonego musisz zrobić sobie sam/a, nieodpowiedzialny właściciel z każdego psa potrafi zrobić wariata... A może coś ze schroniska uratuj? Na przykład za pośrednictwem fundacji bokserywpotrzebie albo sosbokserom? Odpowiedz Link Zgłoś
mija06 Re: Hodowla Bokserów 15.07.13, 11:25 Chce ci się tu wchodzić po to by wypisywać takie głupoty? Ty chyba naprawdę masz problemy... Każdy ma prawo wybrać sobie psa jakiego chce i uwierz że swoją postawą nic nie zmienisz, ktoś ciągle będzie hodował rasowe psy i ktoś ciągle będzie rozmnażał swoją kundlowatą sukę wiszącą na łańcuchu. Puki co mam wybór i chcę psa rasowego - tak pozostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Hodowla Bokserów 15.07.13, 17:06 Choć osobiście jestem wielka zwolenniczką hasła Nie kupuj, przygarnij!, to jednak rozumiem, że może ktos wymarzyć sobie psa jakiejś konkretnej rasy i takiego szukać. Hodowli bokserów jest dużo i za pomoca wyszukiwarki nie sztuka je znaleźć. Jeśli zależy Ci nie tylko na rasowym wyglądzie, ale tez na dobrej psychcie psa, radzę wybierać hodowle domowe, a nie kennelowe. Hodowle kennelowe to często zakłady produkcyjne, w których tasmowo produkaje sie szczeniaki, owszem - śliczne ale często psychicznie bardzo słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 16.07.13, 00:17 Ale Albert przeciez wyraznie napisal Na przykład za pośrednictwem fundacji bokserywpotrzebie albo sosbokserom? Hellou????? BOKSERY w potrzebie albo sos BOKSEROM???? a o ile dobrze zrozumialam chodzi wlasnie o boksera?????????? Ja hodowli nie polece bo nie znam, a poza tym popieram goraco Alberta. w tym poscie kocham cie Albert :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 16.07.13, 21:03 ach_dama_byc_z_kanady napisała: > Ja hodowli nie polece bo nie znam, a poza tym popieram goraco Alberta. > w tym poscie kocham cie Albert :) Czy to nie jest mezalians??? Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 17.07.13, 10:25 Czy to nie jest mezalians??? dla boksera pewnie tak..... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 17.07.13, 18:53 ach_dama_byc_z_kanady napisała: > Czy to nie jest mezalians??? > > dla boksera pewnie tak..... > > Minnie Ja też Cię kocham. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 18.07.13, 00:46 achhhhhhhhhhhh Albert !!! Call Me Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 18.07.13, 20:45 Jest mi niezmiernie przykro ale muszę zawieść, bo jestem hetero. Kobiety lubię bardzo wprawdzie ale mam problem, uważam tylko ładne i w odpowiednim wieku, posiadające osobowość. Małolaty, stare, głupie, nudne i puste lale mnie nie kręcą. No cholera, taki jestem kurza twarz, nic nie poradzę.:P Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 19.07.13, 09:32 to sie swietnie sklada bo nie jestem nic tego co wymieniles :) Ja Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 19.07.13, 14:42 Ogólnie może być, tylko chuda jakaś! Nie żeby "w moim typie" były balerony, co to, to nie, wręcz przeciwnie ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność, "człowiek nie pies - na kości nie poleci". :P Mniejsza o szczegóły, ogólnie podchodzi. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 20.07.13, 02:00 naprawde, jak trudno ci dogodzic ponetna ta tez a ta ci sie bedzie najbardziej podobala, gwarantuje :) najpiekniejsza :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 20.07.13, 09:23 No, dużo lepiej! :))) Ta trzecia też podoba się. Moja jest podobna, tylko mordę ma bardziej fąflastą i "szufladę" ma ale fajna jest. To już trzecia w kolejności: pierwsza, z tak zwanej "nielegalnej hodowli" była z nami 12 lat i odeszła jak bardzo często odchodzą boksery - na nowotwory; druga, z hodowli "legalnej" ale bez rodowodu niestety przeżyła tylko półtora roku. Strasznie żywiołowa była, wysportowana super psina ale niestety, miała niewykrytą wadę serca (kardiomiopatia przerostowa), które pewnego dnia po prostu pękło, ciężko to przeżyliśmy... :( Cóż, mimo pozorów, boksery są bardzo "przerasowane" i delikatne, problemy sercowo - naczyniowe są u nich na drugim miejscu... Ta trzecia jest ze schroniska. Bardzo szybko się zintegrowała i zadomowiła i jest wspaniałą psiurą, bardzo przywiązaną i mądrą. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 20.07.13, 12:08 awww bardzo mi przykro Flash.. moj pies tez odszedl na raka, sledziony. tak, wiekszosc psow jest przerasowana, chcialabym zeby wrocic do dawnych normalnych wzorcow ale to chyba juz niemozliwe. wiedzialam jak ci dogodzic ;) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 20.07.13, 20:50 ach_dama_byc_z_kanady napisała: > awww bardzo mi przykro Flash.. moj pies tez odszedl na raka, sledziony. > tak, wiekszosc psow jest przerasowana, chcialabym zeby wrocic do dawnych normal > nych > wzorcow ale to chyba juz niemozliwe. Co poradzić, takie życie...:( > wiedzialam jak ci dogodzic ;) A ja już sobie myślałem, że na randkę mnie zaprasza, ech te baby... :P Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 21.07.13, 05:03 Tam randki w tym wieku! w naszym wieku potrzebny jest swiety spokoj! :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 21.07.13, 10:24 E tam, aż taki stary jeszcze się nie czuję ale fakt: wygłupy na bok, bo nie uchodzi podobno poważnym ludziom. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 21.07.13, 11:54 Eeeeeee tam, przeciez ty i ja mamy w nosie "uchodzi" ;) biega o to ze nareszcie mozna sobie spokojnie posiedziec przy winku nad jeziorkiem, czy na plazy - co kto woli - i miec wszystko w sempiternie. A nie latac i uganiac sie, uchetac sie nie wiadomopoco. no. i jeszcze ubrac sie trzeba niewygodnie. pas do ponczoch i takie tam :D no to cyk cheers Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 21.07.13, 14:21 Rzeczywiście, leniwy ten weekend, nic nie chce się robić... Trzeba by zebrać się i przegonić trochę zwierzynę bo nic, tylko leży i leży, co chwila przenosząc dupsko z miejsca na miejsce. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mija06 Re: Hodowla Bokserów 26.07.13, 00:52 Wielkie dzięki za wypisywanie bzdur - szczeniak już wybrany teraz tylko trzeba czekać aż podrośnie :) Nie sądziłam że to forum jest aż tak beznadziejne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 26.07.13, 11:30 sama jestes beznadziejna. i nie obrazaj nas bo cie poszczuje moim owczarkiem. Zycze szczeniakowi aby rzeczywscie dobrze podrosl przy takiej paniusi co czytac nie umie, bo tylko go szkoda by bylo... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Hodowla Bokserów 26.07.13, 16:03 Skoro nie podoba się, to po co tu włazisz?:P A poza tym, to w tym wątku napisano różne rzeczy, bzdury też ale nie tylko. No tak, ale ty widzisz tylko to, co chcesz widzieć. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hodowla Bokserów 27.07.13, 00:20 Ona jest po prostu zadrosna, Albert :D Minnie Odpowiedz Link Zgłoś