Dodaj do ulubionych

Chcę, Muszę oddać psa

31.07.16, 19:36
Naprawdę proszę bez jechania po mnie, bo i tak jest mi bardzo ciężko. Chciałem dać dom i serce psince ze schroniska, ale okazało się, że jej towarzystwo wywołało u mnie jakiś odczyn alergiczny a nie chcę jej usypiać, porzucać czy oddawać do schroniska z powrotem, choć to nawet nie jest chyba możliwe. To najbardziej przyjacielskie stworzenie jakie znam, tylko ją głaskać i głaskać, lubi dzieci, choć ona chyba wszystkich lubi. Ma 11 miesięcy i jest mieszańcem. Błagam, może ktoś ma dobre serce i chce ją przygarnąć. Jeśli nie, to trudno, coś będę musiał wykombinować, wymyślić.
Obserwuj wątek
    • mariola233 Re: Chcę, Muszę oddać psa 05.08.16, 09:57
      tez mam uczulenie ale nigdy w zyciu nie przyszloby mi do glowy zeby oddac pieska,brakk slow
    • iris_100 Re: Chcę, Muszę oddać psa 11.08.16, 13:38
      muszę "jechać" bo inaczej sie nie da, alergie się leczy a nie oddaje psa.... "jakis odczyn alergiczny" - żałosne smędzenie osoby której nie chce sie opiekować psem, którą to przerosło.
    • panciopancia Re: Chcę, Muszę oddać psa 01.09.16, 08:49
      Wystarczy wybrać się do alergologa... Jeśli to nie wystarczy to jest kilka portali ogłoszeniowych. Mam nadzieję, że pies jeszcze żyję...:(
      panciopancia.blogspot.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka