eps 18.10.04, 09:46 kiedy u Yorków wypadają zęby mleczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: wypadanie zębów 22.10.04, 10:02 eps napisała: > kiedy u Yorków wypadają zęby mleczne? poniewaz yorki sa psami, wiec przypuszczam, ze tak jak u psa: 4. - 5. miesiac zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: wypadanie zębów 22.10.04, 14:19 To że York to pies to wiem. jednakże nigdy nie miałam psa i nie wiem kiedy zwyczajowo im wylatują zęby. zaznaczyłam że to York dlatego że słyszałam że tym psom jakoś jak zęby same nie wylecą (a podobno niebardzo chcą) to trzeba je wyrwac u weta. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: wypadanie zębów 22.10.04, 14:38 eps napisała: > To że York to pies to wiem. to zupelnie tak jak ja. musialam zrobic jakis punkt wyjscia do analogii. > zaznaczyłam że to York dlatego że słyszałam że tym psom jakoś jak zęby same > nie wylecą (a podobno niebardzo chcą) to trzeba je wyrwac u weta. yorki znam z widzenia. O nietypowosciach rozwoju pojecia nie mam. spytaj moze jeszcze tu, powinni wiedziec wiecej www.cudnatury.pl/strona_glowna.html Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: wypadanie zębów 26.10.04, 07:34 dziękuję bardzo za linka. sporo się dowiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś