Dodaj do ulubionych

ZOOLOGICZNY ???????????

12.11.05, 17:16
Czy mozecie polecic mi jakis dobry sklep zoologiczny w Warszawie, gdzie jest
duzy wybor zwierzatek? Konkretnie chodzi mi o SWINKE MORSKA. Moze byliscie w
porzadnym sklepie, gdzie byla kompetentna obsluga itd?
Mi na mysl o zoologicznym przypomina sie od razu ten sklep w galerii Mokotow,
gdzie biedne zwierzatka sa zameczane przez mase ludzi, ktorzy codziennie
milion razy pukaja im w szybki... okropne!
Obserwuj wątek
    • zofia35 Re: ZOOLOGICZNY ??????????? 12.11.05, 17:31
      To weź z tego zoologicznego.Uratujesz przed nerwicą jakąś śliczną swinke:)
      • dziewczyna_komandosa Re: ZOOLOGICZNY ??????????? 13.11.05, 09:48
        :)
        • albert.flasz1 Re: Swoją drogą... 13.11.05, 11:40
          ...Biorąc pod uwagę postawę paru piszących na tym forum osób zastanawiam się
          dlaczego psy można kupować wyłącznie rodowodowe i z t. zw. "dobrych" hodowli
          albo ewentualnie brać ze schroniska a świnki morskie, szczury, rybki, kanarki,
          węże, pająki, tygrysy, kangury oraz inne tałatajstwo - już niekoniecznie?
          Rasizm, dyskryminacja czy też inna cholera...
          • majenkir Re: Swoją drogą... 13.11.05, 13:49
            Tez prawda.
            Lepiej wziac z "domowej hodowli" :).
            Moze poszukaj tu:
            gielda-ofert.low.pl/?ak=022114
            • albert.flasz1 Re: Swoją drogą... 13.11.05, 13:56
              Dziękuję ale już mam "pod opieką" 200 krów, przychówku i psa (rasowego, bez
              rodowodu i z żadnej hodowli) nie licząc, więc na razie mi wystarczy.
              • wrexham Re: Swoją drogą... 13.11.05, 14:44
                no zaczekaj tylko, zaraz sie posypia gromy w rodzaju: jak nie ma rodowodu to
                kundel; zaczekaj, zaczekaj, dostaniesz ty za swoje :)))))))))))
                pozdrawiam i smieje sie z tego, chociaz kiedys mnie denerwowaly takie uwagi :)
                • albert.flasz1 Re: Swoją drogą... 13.11.05, 18:00
                  Nie posyyypią się... Tutejsi aktywiści (-stki) już dawno zwątpili (-ły) w
                  możliwość zakrzyczenia mnie lub przekabacenia i po prostu mnie ignorują.;)
                  • kakui Re: Swoją drogą... 13.11.05, 19:57
                    a ze tak powiem cos ty za jeden? dawny albert flasz zapomnial hasla i musi byc
                    albertem flaszem 1? masz zwyklego kundla, masz pewnosc ze wsrod jego przodkow
                    nie ma jakiegos nierasowca? ha oczywiscie ze nie masz! tylko rodowodowy pies
                    jest rasowy, poczytaj sobie, mozesz stwierdzic ze i tak masz rasowca ale co
                    mnie to... albercie flaszko 1
                  • kakui jeszcze cos 13.11.05, 20:00
                    albert.flasz1 napisał:

> możliwość zakrzyczenia mnie lub przekabacenia i po prostu mnie ignorują.;)

jestes pewien? pojawiasz sie tak zadko ze wogole nie ma co o tobie mowic. a jak
                    zaczniesz sie udzielac to nie boj zaby dostanie ci sie ...
                    • albert.flasz1 Re: Oho!... 13.11.05, 20:23
                      ..."Uderz w stół a nożyce się odezwą", jak to się mówi. Otóż, jestem tym samym
                      albertem.flaszem, co dawniej. Jeśli jesteś jedną z osób, z którymi wdałem się w
                      korespondencję na priv, możesz to sprawdzić rozwijając nagłówki moich postów -
                      przez jakiś czas, od czasu do czasu "nadawałem" z serwera jednego z
                      ministerstw... Tamto konto zlikwidowałem bo mi się znudziło, pisywałem także
                      pod innymi nickami (cham.w.gumofilcach; andiamo; scurvisinus itd.) a jedynkę
                      ostatnio dodałem, gdyż doszedłem do wniosku że likwidacja tamtego konta była
                      jednak pochopna. Na tym nudnym forum czasem zdarzają się jednak ciekawsze
                      tematy i czasem warto wziąć udział w dyskusji a przecież lepiej jest robić to
                      pod ogólnie znaną marką niż wysilać się tworząc nowe. Pisuję zaś rzadko z dwóch
                      powodów:
                      - po pierwsze - patrz poprzednie zdanie;
                      - po drugie - rzadko ostatnio bywam w domu a w pracy nie mam czasu na głupoty...
                      pzdr i "do następnego".
                      PS: Pies, który wygląda na rasowego i w przekonaniu właściciela jest psem
                      rasowym jest psem rasowym, choćby był jedynym w świecie przedstawicielem tej
                      rasy a "papierami" można się co najwyżej... /takie niedomówienie/:)))
                      • kakui Re: Oho!... 13.11.05, 20:36
                        nie nie wdawalam sie w jakiekolwiek rozmowy z toba prywatnie.
                        a te nicki ktore podajesz to pamietam,

> przez jakiś czas, od czasu do czasu "nadawałem" z serwera jednego z
                        > ministerstw... Tamto konto zlikwidowałem bo mi się znudziło, pisywałem także

a co mnie ministerstwo? mam sie bac? łubu dubu trzese sie uuu
                        • albert.flasz1 Re: Oho!... 13.11.05, 22:45
                          No widzisz... A Ty hoduj sobie choćby rodowodową glizdę, mnie nic do tego.
                          Tylko po co od razu te ataki "ad personam"?
          • zielony_listek rasowe świnki 14.11.05, 08:10
            > > dlaczego psy można kupować wyłącznie rodowodowe i z t. zw. "dobrych"
            hodowli
            > albo ewentualnie brać ze schroniska a świnki morskie, szczury, rybki,
            kanarki,
            > węże, pająki, tygrysy, kangury oraz inne tałatajstwo - już niekoniecznie?

Rasowe świnki też są, o jakie fajne. nawet nie wiedziałam, że takie bywają.
            Niektóre wyglądają, jakby pożyczyły futerko od innego zwierzęcia, np. od
            owieczki albo od kota perskiego :-)

Pozdrawiam
            zielony_listek
    • introligator_snu "Jarmark Europa" bylby najlepszy 14.11.05, 11:53
      Mozesz kupic pieski, kotki, weze, rybki, papugi, szczurki, zwierzaki dzikie i
      udomowione, a nawet troche gatunkow z listy najbardziej zagrozonych
      wyginieciem. Jezeli chodzi o Swinki Morskie to napewno tez nie bedzie problemu.
      Musisz znalezc Sasze. Powinien stac w okolicach 15 budki na lewo, w 3 rzedzie
      od wejscia. Powiedz mu tajemne haslo "zyrafy wchodza do szafy". wtedy on cie
      zaprowadzi do wietnamczyka, ktory juz od ciebie przyjmie zamowienie. Bedziesz
      musiala mu podac oczekiwana mase swiniki, dlugosc, wysokosc w klebie, kolor
      oczu itp. Zostawiasz zaliczke i w czasie 3 dni powinni zlapac odpowiedniego
      zwierzaka i zrealizowac zamowienie.
      • lw73 Re: "Jarmark Europa" bylby najlepszy 05.04.14, 21:54
        Obawiam się że w tej chwili wszyscy się przestawili na chodowle psów i kotów. Myśle że jeyne mce to łódzka giełda
    • zoozoo_pl zoozoo.pl 06.01.14, 00:19
      zapraszamy do zoozoo.pl - okolice Puławskiej przy Auchan w Piasecznie
      • zoozoo_pl Re: zoozoo.pl 01.04.14, 01:35
        sklep zoologiczny zoozoo.pl Market Zoologiczny - duży asortyment, sklep o dużej powierzchni, stacjonarny sklep zoologiczny wraz z dostawami do domu.

Zapraszamy do nas !!!

www.zoozoo.pl

Pruszków Al. Jerozolimskie 476
        Mysiadło Warszawa ul.Geodetów 28D

Profesjonalne doradztwo, rabaty dla stałych klientów, duży, często unikalny asortyment. Doświadczenie - pasja - wiedza.

Sklep zoologiczny zoozoo.pl - Pruszków, Józefosław, Komorów, Podkowa Leśna, Piastów, Piaseczno , Warszawa

zoozoo.pl produkty: Rufi, Pronaturure, 1st Choice, Prince, Princess, Prince, Hikari, drapaki Rufi, AlmoNature, Tropiclean, Brit, Trovet, Petstages, Nestor, Nootie, Juwel, JBL, Magnusson, Royal Canin, Vitapol, Sushi Cat, Purina, Dr. Saidel, Applaws, Purinna, Royal Canin oraz wiele wiecej

Oferujemy wysokiej jakości produkty akwarystyczne, karmy dla psów, karmy dla kotów, akcesoria i suplementy dla psów i kotów, karmy dla gryzoni i ptaków, które mają sprawdzoną jakość. Większość produktów udało nam się przetestować osobiście.

Pruszków: pruszkow@zoozoo.pl 22.720 04 09
        Piaseczno: info@zoozoo.pl 22 270 10 70
        • albert.flasz1 Ja tam nie kupuję. 01.04.14, 21:43
          zoozoo_pl napisał(a):

> sklep zoologiczny zoozoo.pl Market Zoologiczny - duży asortyment, sklep o dużej
          > powierzchni, stacjonarny sklep zoologiczny wraz z dostawami do domu.
          >
          > Zapraszamy do nas !!!

Szajs, drożyzna, obsługa składająca się z samych "naciągaczy" wpychających nbaiwnym tony badziewia.
          • margie Re: Ja tam nie kupuję. 02.04.14, 19:02
            Skoro nie kuoujesz, to skad wiesz, ze szajs i drozyzna, madralo?
            • albert.flasz1 Re: Ja tam nie kupuję. 02.04.14, 20:22
              Bo raz tam zajrzałem i to był raz ostatni, więcej nie mam zamiaru.
              • margie Re: Ja tam nie kupuję. 03.04.14, 10:50
                ale skoro tylko zajrzales, to skad wiesz, jaka jest obsluga?
                • albert.flasz1 Re: Ja tam nie kupuję. 06.04.14, 10:25
                  margie napisała:

> ale skoro tylko zajrzales, to skad wiesz, jaka jest obsluga?

A co? Pracujesz tam albo co gorsza jesteś właścicielką tej sklepiczyny i poczułaś się urażona? :-P
                  • margie Re: Ja tam nie kupuję. 07.04.14, 18:07
                    ani nie pracuje, ani nie jestem wlascicielka, co wiecej- nie znam nawet. A dociekliwosc moja pokierowana jest wylacznie proba zrozumienia twojego ujadania,. ale to chyba daremny trud.
                  • margie Re: Ja tam nie kupuję. 07.04.14, 18:11
                    a dokładniej- strasznie mnie wkurza takie napadanie, wypisywanie bzdur, kretynskich opinii, ktore nie sa poparte jakimkolwiek doswiadczeniem, znajomoscia i wiedza. W jednym poscie podales dwie opinie, niepoparte czymkolwiek, bedace czczym wymyslem faceta, ktory najwyrazniej za sens zycia przyjal tepienie wszytskiego, co jest nie po jego mysli.
                    Czyli- bredzisz pan, wystawiajac sobie tym samym opinie pieniacza. Nie wiem, czy o to ci chodzilo:))
                    • albert.flasz1 Re: Ja tam nie kupuję. 09.04.14, 16:25
                      margie napisała:

> a dokładniej- strasznie mnie wkurza takie napadanie, wypisywanie bzdur, kretyns
                      > kich opinii, ktore nie sa poparte jakimkolwiek doswiadczeniem, znajomoscia i wi
                      > edza.

Dokładnie! Takie wątki jak ten są zakładane i "odświeżane" przez kryptoreklamiarzy i spamerów. Ja też mam dość zaśmiecania forum handlowym syfem.

W jednym poscie podales dwie opinie, niepoparte czymkolwiek, bedace czczy
                      > m wymyslem faceta, ktory najwyrazniej za sens zycia przyjal tepienie wszytskieg
                      > o, co jest nie po jego mysli.

Opinie takie same, jak wszystkie inne w tym wątku i jemu podobnych.

> Czyli- bredzisz pan, wystawiajac sobie tym samym opinie pieniacza. Nie wiem, cz
                      > y o to ci chodzilo:))

Spadaj pańciu, jak się nie podoba, to nie czytaj.
                      • margie Re: Ja tam nie kupuję. 09.04.14, 16:42
                        jestes chamski i arogancki. Nie podoba ci sie zalew spamu? zostan moderatorem i walcz.
                        Ja cie nie obrazam, a taka odpowiedz jak twoja jest lamaniem netykiety. chcac pouczac innych sam musisz byc bez skazy.
                        • albert.flasz1 Re: Ja tam nie kupuję. 09.04.14, 23:35
                          margie napisała:

> jestes chamski i arogancki.

Nawzajem, nawzajem... :-)))

Nie podoba ci sie zalew spamu? zostan moderatorem i
                          > walcz.

Nie chce mi się, mam dość ważniejszych i ciekawszych spraw na głowie.

> Ja cie nie obrazam, a taka odpowiedz jak twoja jest lamaniem netykiety. chcac p
                          > ouczac innych sam musisz byc bez skazy.

To mnie nie pouczaj i nie obrażaj a najlepiej dodaj mnie do ignorów i spadaj. :-P
                          • zoozoo_pl Re: Ja tam nie kupuję. 28.05.14, 02:30
                            Szanowny Pani/Panie @albert.flasz1 prosimy o informację o co dokładnie chodzi w wygłaszanych na forum opiniach, dlatego, że niepokoją zarząd naszej firmy informacje zamieszczone tu na forum ?

Staramy się dbać o naszych klientów. dlatego:
                            - w naszych sklepach zoozoo.pl w Pruszkowie i Mysiadle staramy się zatrudniać najlepszych pracowników
                            - dbamy o szkolenia i motywację.
                            - modyfikujemy naszą ofertę opierając ją na oczekiwaniach naszych Klientów
                            - zawsze staramy się odpowiadać na pytania naszych Klientów.

Dlatego, zaskakuje nas taka opinia, prosimy o wskazanie konkretnej sytuacji aby nasza firma mogła właściwie zareagować.

Kontakt z nami łatwo znaleźć na naszej stronie www.zoozoo.pl

Prosimy Państwa o kontakt w sprawie opinii o naszych sklepach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka