tomcio6776 15.01.03, 22:14 zobaczcie to sami.Nie bądzcie obojętni,proszę.Trzeba coś z tym zrobić!!! www.bonsaikitten.com/bk method.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adresb Re: BESTIALSTWO:www.bonsaikitten.com 16.01.03, 09:24 Jakiś czas temu słyszałam, że ta strona to podpucha i jest to coś w rodzaju 'eksperymentu' na oglądających te zdjęcia. Podobno gdzieś tam na tej stronie jest wyjaśnienie - sama nie szukałam i nie sprawdzałam ale mam nadzieję, że tak naprawdę jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek_1 Re: BESTIALSTWO:www.bonsaikitten.com 17.01.03, 12:21 Tak, to jest podpucha!!! Ta stronke zrobili studenci, zeby zobaczyc jak ludzie zareaguja na cos takiego...a te kotki nakrywali salaterkami i pstrykali foty. Zainteresowalo sie tym nawet FBI i wtedy wyszlo, ze to jest glupi dowcip... A jak potem pomyslalam, to dogrzebalam sie nawet w pokladach wiedzy z przygotowan do matury...ze taki kotek by nie przezyl...bo kot oddycha cala powierzchnia ciala...a jesli juz jakim cudem by przezyl jego cialo pokryloby sie strupkami, a kotek i tak by zdech, bo nie mogl by sie ruszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
adresb Re: BESTIALSTWO:www.bonsaikitten.com 17.01.03, 12:49 To chyba wszystkim się ulżyło!!!...... Odpowiedz Link Zgłoś