marek133 12.05.03, 02:32 Moja kotka ma 6 miesiecy jest mala i ma mala glowke. Czy to jest taka rasa? Czy ktos wie do jakiego wieku koty rosna? Czy trzeba jej dac wiecej do jedzenia?i co? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguna Re: Moja malutka kotka 12.05.03, 14:24 Myślę, że nie powinieneś się tym martwić. Twoja kotka ciągle rośnie. Nie podałeś jej "wymiarów", więc trudno uznać, jak bardzo odbiega od normy, jeśli w ogóle jakaś norma istnieje. Pamiętaj, że kotki są dużo mniejsze od kocurów! A moja Anastazja ma już rok i ja też uważam, że jest mała. Ma niewielką głowę i "wyraz twarzy" małego kotka. Jest szczupła, bo mało je. Ma też stosunkowo długie nogi. Nigdy się nie zastanawiałam jaka to "rasa" - podoba mi się taka, jaka jest. Jeśli chcesz, to opisz swoją kotkę bardziej szczegółowo, może wtedy, ktoś będzie w stanie udzielić ci lepszej odpowiedzi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.pietron Re: Moja malutka kotka 14.05.03, 13:08 Po prostu jest drobną dziewczynką i tyle, rosnąc będzie do ok. 12 miesiąca życia. Ale nie spodziewaj się , że będzie miała wielka głowę i wazyła 5 kg. To tak jak u nas niektórzy mają 150cm wzrostu inni 200cm i już. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś