Dodaj do ulubionych

Urosept-proszę o opinię

07.11.07, 19:07
Czy to prawda ,że nie można stosowac uroseptu razem np. z karmą hills c/d? BARDZO proszę Pania Doktor i wszystkich psiarzy o pomoc. Chyba juz głupieję po wizycie u weta. Generalnie: czy ten lek jest zakazany przy karmie c/d?? Dlaczego? Ela
Obserwuj wątek
    • avasawaszkiewicz Re: Urosept-proszę o opinię 08.11.07, 12:28
      Ela nie chce podważać opinii Twojej lekarki ale ja nie widzę przeciwwskazań w
      przypadku podawania karmy c/d i uroseptu - ale nie mówię o Twoim przypadku. Być
      może nie ma powodu podawania tego preparatu ale przeciwwskazań jako takich ja
      nie widzę.
      Ponieważ jednak spotykam się z tym stwierdzeniem pierwszy raz pozwól, że dzisiaj
      skonsultuje to z moimi znajomymi lekarzami, być może jestem niedokształcona i po
      pracy Ci powiem.
      Pozdrawiam - Ava
      • ela9945 Re: Urosept-proszę o opinię Do Pani Doktor!!! 08.11.07, 13:46
        Bardzo dziękuje!! to chyba ja jestem naciagana przez weta. To zresztą już nie pierwszy raz... Jakos tak mi sie wszystko składa. Czekam na opinię Pani po konsultacji [jestem na 99.9 % pewna ,że ma Pani racje].BARDZO ,BARDZO DZIĘKUJE!!!!Ela
    • ela9945 Re: Urosept-proszę o opinię 09.11.07, 08:01
      Pani doktor, proszę jeszcze tylko o potwierdzenie braku interakcji między karma a lekiem! Bardzo dziekuje!!
    • ela9945 Do Pani Avy.! 09.11.07, 13:58
      Ile moge dac uroseptu pieskowi -8,5 kg. Wiem juz ,że powinien brac. Miała Pani rację ,że nie ma p[rzeciwskazan przy tej karmie. Ile tylko wg. Pani -cała tablteczka na dobe? Ela
      • avasawaszkiewicz Re: Do Pani Avy.! 10.11.07, 13:52
        Przepraszam ale przez konferencję nie dałam wczoraj rady włączyć kompa.
        Owszem jak już wiesz Urosept jak najbardziej nie zaszkodzi i można go podawać.
        Co do dawkowania podobnie wygląda sprawa gdyż jest to lek ziołowy - wiec nie ma
        go jak przedawkować.
        Powinno się go jednak podawać 3 razy dziennie po tabletce - z tym, że jak sama
        wiesz owe drażetki są dość duże więc nie wiem czy dasz radę. Pozdrawiam - Ava
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka