vanila_sky 05.01.05, 14:32 proponuje w tym wątku umieszczać różne ciekawe linki do stron związanych z koniami i jazdą konną. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorica Re: http://www.hors-pro.pl/jks.htm 09.01.05, 11:59 FEI - www.horsesport.org www.hatatitla.biz www.galop.pl czasopisma: www.konpolski.pl www.swiatkoni.pl www.konski-targ.pl www.konieirumaki.pl www.endurance.pl - strona poświęcona rajdom długodystanowym www.dressage.pl - o ujeżdzeniu www.worlddressage.com/ - o ujeżdzeniu międzynarodowo :) www.anky.nl - oficjalna strona Anky van Grunsven www.rodrigopessoa.com - of.str.najlepszego skoczka :) www.montyroberts.com - oficjalna strona Monty'ego www.trakeny.prv.pl www.horse-gate.com www.bober.com.pl - agencja jeździecka, ale w dziele poradnik można dużo ciekawych rzeczy poczytać www.ligon.chorzow.pl/tara/ - schronisko dla koni TARA zdjęcia z konisiami: www.arnd.nl - polecam!!! www.phelpsphotos.com A tak przy okazji witam wszystkich bardzo serdecznie- jestem tu dzisiaj pierwszy raz :) Odpowiedz Link
zorica Re: linki 09.01.05, 12:45 no to jeszcze jedna porcyjka: www.horsesport.pl kilk klubów w Polsce: www.kjlewada.pl www.aromer.pl www.annopol.pl www.republika.pl/akuthomson/ www.konie.kosow.pl/ www.pienki.voltahorse.pl/ Odpowiedz Link
hildaa Re: linki 12.01.05, 21:49 a propos Lewady: co powiecie o tym klubie? warto jechac na wakacje na obóz? pozdrowienia:) Odpowiedz Link
etaxi Re: linki 11.02.05, 23:39 a tego nie znacie ;-) www.adonai.pl/index.php?id=humor/g33.htm&choice=1 Odpowiedz Link
kata02 Re: linki 12.02.05, 16:37 a ja podam takie strony: www.karykon.prv.pl/ www.konie.md.prv.pl/ www.okonie.prv.pl/ mi sie one podobają, mozna sie wiele na nich dowiedziec :D zapraszam... a jak dokoncze swoja robic to podam linka :D Odpowiedz Link