sara2103 19.05.08, 14:25 jak sie pozbierac po stracie pieska? To była moja wina frontline miałam w szafce i odkładałam na potem, nie zauważyłam kleszcza, zapóźno poszłam do lekarza. Teraz jej niema :( fotoforum.gazeta.pl/3,0,1215556,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fatima5 Re: odejscie przyjaciela :( 19.05.08, 19:46 Przeciez tego nie chcialas. Nie jestes w stanie zapanowac nad wszystkim...i przewidziec wszystko... Przykro mi, moze za jakis czas zdecydujesz na nastepnego pieska. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: odejscie przyjaciela :( 19.05.08, 21:22 wyrazy wspolczucia. Nie wszystko jestesmy w stanie ogarnac. Zrob dobry uczynek ku pamieci Twojej suni www.dajmudom.pl/str.php?dz=39 Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: odejscie przyjaciela :( 21.05.08, 11:43 Bardzo mi przykro ale nie obwiniaj się bo przecież nie zrobiłaś tego celowo... Odpowiedz Link Zgłoś
avasawaszkiewicz Re: odejscie przyjaciela :( 21.05.08, 12:36 Nawet najlepsze preparaty stosowane bardzo regularnie nie uchronią Cię na 100% przed babeszją. Nie obwiniaj się choć dla innych właścicieli Twoja krzywda jest dobrym przykładem więc apeluję o zwracanie szczególnej uwagi na nasze psiaki gdyż choroby odkleszczowe w tym roku prawie dziesiątkują psią populację i atakują bardziej agresywnie niż w zeszłych. 3maj się więc dzielnie a obok miłości do Twojej psinki, która zostaje z Tobą na zawsze, miejsce pustki i smutku po jej stracie wypełnij nowym uczuciem do nowego stworzonka. Pozdrawiam - Ava Gorąco współczuję Odpowiedz Link Zgłoś