egac 15.12.09, 12:11 Nie polecam sklepu Bata na Sarnim Stoku. Problemy z reklamacją dziecięcych bucików, nieżyczliwa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniagacz Re: nie polecam 15.12.09, 17:32 Czytałam na temat baty na forum bielska.Nie tylko z reklamacją bucików dziecięcych są problemy,ale także dla dorosłych.Dlatego omijam ten sklep dużym łukiem.Ja kupuję dziewczynom bartki i jeszcze nie musiałam reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: nie polecam 16.12.09, 01:38 ja byłam w tym sklepie raz i więcej się nie wybieram. a dla Lenki kupuję buty "walky" w ccc. są tanie, ale dla mnie ładne i u nas się sprawdzają:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ania1 Re: nie polecam 16.12.09, 07:53 również nie polecam,Panie nadąsane,jakby pracowały tam za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi.myu bata niestety zawsze tak miała 28.12.09, 17:43 prawie wszystkie sklepy tego firmiarza mają taką samą notę w kraju i za granicą ;/ nie tylko sklep w Bielsku jest tego miernym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
skoobuss Re: nie polecam 28.12.09, 20:23 Byłam kilkakrotnie w tym sklepie po obuwie dla męża. Obsługa była bardzo miła i pomocna (mój mąz jest ciężkim klientem zwłaszcza jesli chodzi o buty). Moze trafiłam na lepszy dzień :D Odpowiedz Link Zgłoś
egac Re: nie polecam 30.12.09, 08:14 Zwykle jak chce się coś kupić, to obsługa jest miła. Jak się chce coś zareklamować...niekoniecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoobuss Re: nie polecam 30.12.09, 14:07 Reklamację tez raz składałam i bez problemu przyjęli, wymienili buty na nowe. Pani bardzo przepraszała i w ogóle miło mnie potraktowała. Odpowiedz Link Zgłoś