Gość: zatroskany IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 16:58 Jak to możliwe? Mordercza ideologia! I w BB - tak blisko Świętego Miasta Wadowice! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only man Re: Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 19:23 BB to patologiczne miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z IP: 91.198.94.* 29.12.09, 19:35 zgadzam się, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
woodz_311 Re: Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z 30.12.09, 09:24 Mieszkam w BB od trzech lat, wcześniej mieszkałem we Wrocławiu. Można o BB powiedzieć różne rzeczy, ale nie to, że jest miastem patologicznym. Chcecie patologii? pojedźcie do Głogowa, albo lepiej do Nowej Soli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z IP: 77.255.67.* 29.12.09, 19:43 Ciekawa jest "wybiorczosc" w zwalczaniu symboli ideologii totalitarnych. Dlaczego zwalczaja tylko swastyki i inne symbole nazistowskie/faszystowskie, a ani slowem nie zajakna sie sierpach i mlotach, czerwonych gwiadach, che guevarach i innych symbolach rownie zbrodniczego (a moze nawet bardziej) systemu totalitarnego, czyli komunizmu? Takie postepowanie organizatorow akcji, czyli atakowanie jednych symboli, a przemilczanie innych jest zastanawiajace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj prawdę gadasz Re: Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z IP: *.171.9.18.static.crowley.pl 02.01.10, 08:10 W 100% popieram to co napisałeś. Szlag mnie trafia jak widze gó...arzy z czapkach uszankach z czerwona gwiaz, lub podkoszulkach z tem bandziorem Guevarą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z Bi... IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 30.12.09, 14:31 Zabić Białego! Od upadku apartheidu w 1994 roku Biali uciekają z RPA nie tylko z powodu braku pracy, ale również dlatego, że obawiają się o życie swoje i swoich bliskich. I nie są to niestety obawy bezpodstawne. W kraju ma miejsce podobny proces, co w Zimbabwe, rządzonym przez komunistycznego dyktatora Roberta Mugabe (który powiedział, że „jedynym białym człowiekiem, któremu można ufać, jest nieżywy biały człowiek”), gdzie od 2000 roku wywłaszczono 4100 z 4500 białych farmerów, wielu z nich zabijając, a równocześnie wprowadza się socjalistyczne rozwiązania ekonomiczne, takie jak nacjonalizacja, wysokie podatki i cła czy regulacja gospodarki. Tak więc komuchy won i czarnoluby !!!! ZAJMIJCIE SIĘ LEPIEJ RASIZMEM CZARNYCH NA BIAŁYCH NIŻ NA ODWRÓT BO CZARNI SĄ WIĘKSZYMI RASISTAMI NIŻ BIALI !!!! WEDŁUG NIGDY WIĘCEJ TO BIALI SĄ RASISTAMI A SIMON MOL TO LUDZIE SUKCESU A ZA TO CO ZROBIŁ DALI BY MU NOBLA ZA CO PYTAM ZA TO ,ŻE JEST CZARNY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaiiiii Re: Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z IP: *.bmly.cable.ntl.com 30.12.09, 15:51 ...bo widzisz kolego. w Afryce maja biede i apartheid poniewaz proporcja czarnych madrych do czarnych glupich ksztaltuje sie na korzysc tych drugich. w Polsce jest duzo lepiej poniewaz mamy wiecej, choc wciaz jeszcze za malo, madrych bialych od glupich bialych. dlatego tez dopoki ty i twoi biedni koledzy pozostajecie w mniejszosci mozemy spac spokojnie. to nie afroamerykanie, a moze 'afropolacy'(murzyni mieszkajacy w PL) sa zagrozeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK [...] IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 30.12.09, 22:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaiiiii cala prawda o czarnym i bialym IP: *.bmly.cable.ntl.com 31.12.09, 15:45 operujac na 'wielkich liczbach' oraz biorac twoje slowa z przymrozeniem oka nie da sie zaprzeczyc temu co napisales. jednakze podazajac dalej twoim tokiem myslenia musieliby zakazac Polakom wyjazdow za zachodnia granice bo wiekszosc z nich to pijacy i ludzie z nizszych warstw spolecznych. musieliby orzec, ze PL ekomomicznie i mentalnie jest gdzies miedzy Bialorusia a Czechami a ludzie tutaj maja mniejsze mozgi bo pomimo 20 lat kapitalizmu i demokracji ciagle gonia Europe i nie potrafia dogonic(pod wszystkimi wzgledami). a teraz najwazniejsze: gdybys cala populacje bialych przeniosl na 500 lat do cieplej Afryki a populacje murzynow do Europy i Ameryki (tylko w sensie geograficznym nie gospodarczym, technologicznym czy edukacyjnym) to zobaczylbys, ze biali staliby sie leniwi i glupi bo kazdy debil bylby w stanie przetrwac jedzac banany i sie rozmnozyc natomiast w przypadku murzynow po kilku zimach zostaliby tylko ci najinteligentniejsi i najlepiej wspolpracujacy z innymi. czysta ewolucja, poczytaj Darwina. aha, a co do koloru skory to wyzszy poziom eumelaniny(barwnik) zmniejsza o kilkadziesiat procent ryzyko zachorowania na raka skory powodowanego przez promieniowanie UV. biali nie mieliby szans na przetrwanie na tych szerokosciach geograficznych - znowu Darwin sie klania. przykro mi ale Twoja "Teoria malego mozgu" jest tak prymitywna, ze moze znalezc poklask jedynie w zasciankowym srodowisku polskich skinheadow. mimo wszystko zycze powodzenia w dochodzeniu do wielu odkrywczych wnioskow gdyz wierze, ze jestes wartosciowym mlodym(?) czlowiekiem jednak podazasz w nieco zlym kierunku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: cala prawda o czarnym i bialym IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 01.01.10, 11:34 moje słowa odnośnie małych mózgów to była moja prywatna opinia i metafora i nie mam związku z żadnymi nazistami faszystami czy rasistami ja jako Biały czlowiek jako Polak mam prawo wyrażać moje opinie broniąc swojej rasy swojego koloru skóry bo jestem dumnym białym człowiekiem i dumnym Polakiem , sądzę że mój kraj bardzo dużo osiągnął w swojej histori dziś zarzuca się Polakom że są rasistami że są anty żydowscy pytam skąd się to wzieło ,jeżeli w Polsce przed II wojną światową mieszkało najwięcej żydów kwitła demokracja a tu jak nie komuchy to szwaby nas niszczyli a mimo tego my Polacy wciąż odnośiliśmy sukcesy a ,ze polska była okupowana przez zsrr przez 50 lat ponad w 20 lat tego kolego nie nadrobimy Amerykanie nie pompowali w nas przez te wszystkie lata pieniędzy tak jak robili to np w Holandii czy Niemczech wystarczy popatrzeć jakie zarobki i poziom życia jest w zachodnich a wschodnich landach Niemiec ,mimo tego że zachodnie landy były bardzo bogate , w Niemczech wciąż jest przepaść ,a w kwesti tego że Polacy są głupi to dodam że w Polsce jest powiedział bym najwyższy poziom nauczania mieszkałem w Francji i Belgi i nie jestem tępy znam biegle trzy języki, sprawdz sobie kolego jaki tam jest poziom nauczania ci którzy nie radzą sobie z np matematyką mają do wyboru ten przedmiot lub uczyć się robić garnki z gliny i tu nie są żart społeczeństwo tam jest na prawde tępe nie raz pytałem gdzie leży Polska ponad połowa nie wiedziała a inni to już mnie szokowali dodam Polska leży za Rosją!!Holandia Belgia 40% osób w Polsce miało by żółte papiery , zapytasz dlaczego do lat 80 w Holandi legalne było kazirodztwo!!(majątek musiał pozostać w rodzinie) dzieci tam a żal na nie patrzyć to samo miejsce ma w szwajcari dlatego znajduje się tam najwięcej klinik jedyne w czym moge ci przytaknąć to tak większosć Polaków za granicą to są pijaki i złodziejaszki ale myśle ze bierze się to z faktu że ci którzy nie radzą sobie w Polsce ścigani przez prawo lub po wyrokach niewykształceni jadą za granicę choć są wyjątki bo np do Angli niestety wyjechało bardzo dużo Polskiej inteligencji , a jeżeli chodzi o murzynów to ja nic do nich nie mam jeżeli są u siebie bo ja im się nie wpraszam do ich domu i nie robie u nich syfu!!! a oni to robią z Europą !!! robią z Europy afryke!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lingwista Re: cala prawda o czarnym i bialym IP: *.171.9.18.static.crowley.pl 02.01.10, 08:14 Może i znasz biegle trzy języki, ale polski do nich nie należy....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: cala prawda o czarnym i bialym IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 02.01.10, 10:31 popisz się swoim językiem Polskim na pewno wygrałeś olimpiadę na drugim miejscu był Oleksy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: cala prawda o czarnym i bialym IP: *.pool.mediaWays.net 02.01.10, 23:22 "bo jestem dumnym białym człowiekiem i dumnym Polakiem" Ale tych dumnych nacjonalistow jest juz za duzo na swiecie. I to nie twoja zasluga, to czysty przypadek ze urodziles sie w polsce jako polak a nie w kamerunie jako afrykanczyk. Dumnym mozna byc z wlasnych osagniec - ale i to jest darem tworcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: cala prawda o czarnym i bialym IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 03.01.10, 00:42 hmmm jakoś nie widzę tych neonazistów i faszystów tyle co pedalstwa na ulicach czy Polacy wychodzą na ulice i krzyczą Polska dla Polaków itp robią manifestacje tylko ze względu że geje itp lewackie świnie się pokazują a po co się pokazywać ,mnie nie przeszkadza, że walą się w dupe w swoich domach jeżeli to lubią ale po co się mają pokazywac a gdyby Polacy wyszli na ulice i manifestowali że Polska dla Polaków ,normalna rodzina to mąż i żona to zaraz by ich krytykowali , wku......a mnie fakt ,że geje murzyni muzułmanie i inne tego typu ludzie są zawsze na pierwszym miejscu zawsze pokrzywdzeni dlaczego ja nie moge isc powiedzieć że jestem dumnym białym człowiekiem ? bo co zaraz by mnie lewaki błotem obrzucali z murzynami że rasista !!! lepiej pójdę krzyczeć Polska dla chińczyków chce być czarny bo czarnym jest być cool!!! ludzie opamiętajcie się !! bo bronicie nie swojego nikt ich nie atakuje ale zawsze im będzie mało i zawsze będą pokrzywdzeni wszystko mu oddasz a on dalej mało !!! a gdybym urodził się w afryce był bym dumnym murzynem ale urodziłem się w Polsce!!!! i dlatego jestem dumnym Polakiem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY CZŁOWIEK Re: cala prawda o czarnym i bialym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 17:57 zapraszam Pana Polaka nacjonalistę do szkoły ... trza by polski podszlifować i historię też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola To ta aukcja IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 30.12.09, 16:09 O to ta aukcja www.allegro.pl/item865307708_10_arkuszy_vlepek_charytatywna_skinheads_bks_legia.html gdzie te nazistowskie symbole???gdzie emblematy BKSu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielszczanin Re: To ta aukcja IP: *.centertel.pl 30.12.09, 21:20 Skini wspierają akcję charytatywną i są obrzucani błotem, może by tak organizacja Nigdy Więcej dała jakieś pieniądze na niepełnosprawnego chłopaka a nie karciła kogoś kto chce dobrze !!! Poza tym na vlepkach nie ma ani jednego znaku nazistowskiego czy faszystowskiego, wszystkie są zgodne z Polską konstytucją ! To jest kpina, żal i kolejna porażka organizacji Nigdy Więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf778 Re: To ta aukcja IP: *.bmly.cable.ntl.com 31.12.09, 15:49 > O to ta aukcja > www.allegro.pl/item865307708_10_arkuszy_vlepek_charytatywna_skinheads_bks_legia.html > gdzie te nazistowskie symbole???gdzie emblematy BKSus swietna aukcja! ja za chwile wystawie nastepna na ktorej bedziemy zbierac na biedne dzieci z porazeniem mozgowym sprzedajac naklejki skinheadow. ludzie to kupia ale pssst... to nasza mala tajemnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z Bi... IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 30.12.09, 22:05 A PEWNA ORGANIZACJA JAK BĘDZIE MIAŁA DUŻO PIENIĘDZY, TO JAK PEWNI ZNANI LUDZIE ROBILI Z SIEBIE BIAŁYCH TAK ONI ZROBIĄ Z SIEBIE CZARNYCH !!!!ŻAL MI TYCH LUDZI I TEJ ORGANIZACJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z Bi... IP: 91.215.33.* 03.01.10, 12:05 Krzyż celtycki jest symbolem kościoła katolickiego a co do reszty to macie jakieś zwidy, wilczych haków tam nie sposób odnależć. A NS to nie jest Nasza Szkapa? Albo Nowa Sól? :) A naziści byli za eugeniką na pewno by nie pomogli choremu chłopakowi tak jak to robią kibice BKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY CZŁOWIEK Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z Bi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 17:54 TO CAŁE FORUM I PAPLANINA TO ŻAL... ŻAL CZASU , WEŹCIE SIE DO ROBOTY I ZMIENIAJCIE SWIAT, KTOS WYGRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomuss Neonazistowskie naklejki na Allegro. Chyba z Bi... IP: *.8-2.cable.virginmedia.com 04.01.10, 20:50 Krzyż celtycki symbolem nazistowskim?Do czego to doszło... święty Patryk się w grobie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś